• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: no zatim jsme jen 2, chtelo by to 3min...a dnes budu az pozdeji:-( tak 22:30
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: Jojo to napohodu :)
    Tak kolem 20h?
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: kdyz jaks taks prezijes na tX na to abys dobehl k bossovi, bohate to staci...kill provede zbytek grupy ;P
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Dej mi chvii, potrebuji nahnat jeste nejakej paragon ;D
    JADE
    JADE --- ---
    tak co panove, dva dobrovolnici na boss mode conquest ?! :P ta traparna s 50 bounty boxama se mi fakt delat nechce ;P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: komu to jako napada hned? :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    MAESTRO_007: Jasne tak je to mysleno
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: odpovim si sam :) ted jsem to zkousel.... ona se meni v zavislosti na tom rolovani primary skills, to je logicke :) ....ale nerekl bych ze rolluji primo base dmg, proste menim elemental dmg, dmg nebo as atd....
    DWAY
    DWAY --- ---
    JADE: chcu ale většinou na to nemám nervy
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NJORL: jakse roluje ta base dmg? :)

JADE
    JADE --- ---
    DWAY: no tak ono taky pokud nechces stash zalozku, vic nez 4 chaptery jet nemusis, ale to je zoufale snadny ;) a zabijaci vypadaj jinak, ty uz jsou behem tydne na sezone nekde para 1500+ (to nemam za ty roky od zacatku hry na NS)
    DWAY
    DWAY --- ---
    JADE: tak pro vas zabijaky mozna. Ja sezonu většinou ani nedam :-D skoncim u 5 tieru vetsinou. Nebo chapteru nebo jak se to vola ty challenge.
    JADE
    JADE --- ---
    nicmene chapu ze je to marketingova zalezitost, aby si i ten 3prstej noob, co to hraje facerollem poprve v zivote, uzil a sezonu dokoncil at chce nebo ne ;P
    JADE
    JADE --- ---
    DWAY: lepsi je vzdycky zaokrouhlovat nahoru ;P mno jako ujde, ale zeby nejaka hitparada, to asi taky ne...musim rict, ze me hodne zklamal v seasonu...je to moc easy, proste udelas 4 chaptery, dostanes OP set s kterym uz pak vsechno vymlatis, bez rollu, ancientu, augmentu... sezona hotova za 3 vecery ;[ to mi prijde jako fakt nuda ;[ s barbarem jsem se musel jo potit abych to dokoncil, abych si vubec hrabnul na gr70, s crusaderem taky, tam jsem musel mit vsechno ancient a jeste augmentovat...skladat LoN build, protoze jinej to proste nedal atp...tady proste napada vsechno hned a bum solo 75 jak nic ;S
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    čau, nebudete večer někdo online na ňákej para boost? pár vyšších gr? kdyžtak dík
    NJORL
    NJORL --- ---
    JJOXER: A co je jeste zajimavejsi. Misto base dmg muzes narolovat i neco jineho. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JJOXER: ano :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ono se da u mystica rerollovat base dmg?
    NJORL
    NJORL --- ---
    HULIK: Prosimte na nic nekoukej a maxuj dmg. Mas ji skoro top
    HULIK
    HULIK --- ---
    MAESTRO_007: AS max 7%.
    Zkusim kouknout jeste na net. Hraju to pro zabavu zas se nevyzivam ve cteni vsech podrobnosti k buildu :-)))
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    HULIK: nevim jak fungujou ty necro buildy, kolik ma maximum ten AS? 7% 9%? podle me v buildu ktery vyuziva ten attack speed ty dve procenta navic budou znat vic nez tech 150dmg...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam