• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    vysvetlete mi nekdo pls toto...podle me se vubec ten augment nezapocitava ?!
    nerikejte mi, ze i s nim mam o tolik horsi dmg :[
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    HULIK: pekne .. jestli je to na hc, gz
    HULIK
    HULIK --- ---
    Muj druhy primal vubec a prvni v teto sezone, celkem vysel :-)

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: :)) ....no jo vsechno spatne :) ...ja se o ten hardcore nikdy nezajimal... a nesu si z mladi trauma jeste z Ultimy Online, kde jsem se po dvou mesicich vydal do lesa na nejake kostlivce a zabil me nejaky PK a sebral vsechny veco co jsem dva mesice "budoval" :D ...tam ses pak respawnul ve meste jakoze :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NAMELESS: nevim co znamená couch coop ale normalne sem parit diablo chvili na ps4 ve dvou.

MAESTRO_007: ty takovej nolifer si nevedel ze u HC prichazis o postavu? Nelolkuj :-)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    O paragon neprijdes, zustanou ti i veci v common stache. Ale postava umre permanentne. Dulezite je mi stabilni internet :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    /byl jsem na pivu s kamosem.... D3 uz moc nehraju... ale hrozne basnil o hardcore, ktery porad hraje :)

hraje to tady nekdo? premyslim ze bych to vyzkousel :) ..ani jsem netusil ze kdyz clovek umre tak zacina s uplne novou postavou a paragonem :) ..myslel jsem, ze prijde jenom o veci atd...

NAMELESS: PS vubec nerozumim, ale podle me to dva lidi na jedne konzoli zaroven hrat nemuzou :)
    NAMELESS
    NAMELESS --- ---
    Čaute. Kúpil som si z bazáru D3 UEE na PS4 pre účely couch co-op a mám pár otázok. Niečo som googlil, no bolo to väčšinou z 2014, max. 2016 a nakoľko sa rozbehla season aj na PS4, chcel by som sa uistiť, či je to aktuálne.
    1. Musím vytvoriť dva BN účty ak chcem hrať couch co-op season? (A/N)
    2. Stačí, ak ten druhý učet bude stále PSN guest? (A/N)
    3. Môže byť jedna kópia hry linknutá na 2 BN účty? (A/N)
    4. Bude možné, v prípade, že by to polovičku nebavilo, hru ďalej predať a bude plne funkčná? (A/N)
    5. Celé som to úplne zle pochopil a všetko to funguje inak :) Ak áno tak poprosím o vysvetlenie. Vopred vďaka.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HULIK: vcera jsem to dal,sezona hotova a ted na to 14 dni nehrabnu :)
    HULIK
    HULIK --- ---
    ONDRA_PATA: Dnes večer bych pomohl a klidně zkusil i conquest bossové za 20 min.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    budete dnes někdo online? potřeboval bych pomoct s urzaelem na t13 pod 20s, protože to je poslední věc a nejde mi to
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: Vecer to prubnem! :)
    JADE
    JADE --- ---
    kdyby nekdo chtel, taky muzu vecer postouchnout v progressu ;)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    DWAY: 3 rifty afaik
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DWAY: Klidne ;D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    takze mi chybi urzael pod 20s na t13 a lvl 3 gemy na 70 a mam hotovo. a tim myslim ten nejvyssi "guardian".
    a to jsem doted nesehnal compass+traveler a krysbin ring.
    augment mam jen prumerny zbrane kamenem lvl52, bracery shitovy, para myslim necelych 600.

vazne absolutne nejlehci sezona
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tusim ze 1 - 70 v T6 je tak cca za pul hodky? :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRIPLT: muzes boostit me :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRIPLT: hele koukám na to a máš lepší gear. já nemám krysbin ring, compass a traveler set. ale hraju to trochu jinak, na pety. takže mám na helmě, botách, ramenech, torzu command skeleton nebo skeletal mage. vůbec nejedu land of the dead. můžeš mrknout.
    s timhle jsem dal v klidu gr70, pak mi teprve padly taskery a vidim ten skok, na gr80 se dostanu i bez anc zbraně myslim, když mi padne ještě použitelnej prsten.
    zkus to postavit jako já, jestli máš možnost to tak přetočit (kdyžtak sbírej nový dropy) a uvidíš. upřímně já jsem na pet buildy, takže mě ten rathma baví jak to mám já
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Mno.. tak jsem dneska uspesne dal s rathma buildem gr 75... premyslim co dal... boostit legend gemy, sbirat ancient veci a augmentovat...
    Nejak se mi jinej build hrat nechce, ten traguoil je strasnej... :X

//Dostali jste se s tim rathma buildem nekdo nejak poradne vysoko?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam