• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: jo tak,ja jsem to z toho nepochopil,o cem vlastne mluvi
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Nekteri bossove maji animaci predtim nez vyhodi mobove. Top Supp barbari napriklad umi dat ground slam na zacatku te animace a daji stun na bosse a ten moby nevyvola. Ja to umi s skeleton kingem. Nevyhodi jedineho moba.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KORAL: jak jako zamceny? jakej skill? jakej charakter?
    KORAL
    KORAL --- ---
    Od doby co hraju D3, jsem přemýšlel jak to ti moji spoluhráči dělají, že dokáží udržet zamknutého bose a nebo elitku.
    Vždy jsem útočil primárně levím tlačítkem myšky a tam mi protivníci přeskakovali a bos/elite mi mizela.

Včera sem si na to po těch letech sednul a dumal a zkusil jsem použít pravé tlačítko myšky. A ono to najednou šlo, bos/elite byl zamčený a neskákali mi tam další mobové ...

Ten úžas a nadšení ..... no musel jsem se podělit, jaká jsem lama :-D
    CUZMAN: nejdriv nekdy v noci a ani to ti neslibim. Mam toho moc :(
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Zahral by si dneska nekdo semnou? A kdyztak klidne season me vyexpit jestli by to slo, nebo cokoliv :-)
    JADE
    JADE --- ---
    HULIK: no prob...idal by byl kdybys sehnal jeste alespon 1 hrace...online budu nekdy kolem 10 vecer
    HULIK
    HULIK --- ---
    JADE: Ahoj dnes vecer bych se re rad pripojil a ocenil pomoct s tretim conquestem na vsechny sefiky ...
    JADE
    JADE --- ---
    DWAY: mm ty IV chaptery na portret a setik jsou tak na hodku a neco + solo gr25 se 4set kusama, ale to uz je na tobe jestli to budes chtit dat nebo ne ;P jinak vylevleni na 70 trva tak 3-4 normal rifty na t6
    DWAY
    DWAY --- ---
    JADE: ozvu se. Zrovna dneska vecer se chystam pit. Hodne :-D ale vikend by byl ideal nekdy vecer. Stejne je to otazka 20 - 30 minut co?
    JADE
    JADE --- ---
    DWAY: jetli to chces nejak pushnout, tak si rekni kdy a dame ;) klidne i dneska vecer se to chystam zapnout ;P
    JADE
    JADE --- ---
    tuhle sezonu jsem mel komplet hotovou za cca 5 dni, co zacala...a zbytek leta nuda ;[
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ONDRA_PATA: no treba jsem poradne ani nevedel, co to ta sezona je ... hraju na ps4
    WASQ
    WASQ --- ---
    ONDRA_PATA: Poprvý v životě si vážně připadám jako smradlavej casual. 30+, léto a nová baba.. :))
    ONDRA_PATA: ja ae k tomu dostal az 20.8. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    asi si za chvili zahraju :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    A ja mam sezonniho necra level 20. Je to ale zabijak :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JAFROST: zalezi,jestli chces sezonu jen splnit nebo ji hrat az do konce
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ja jen vzdycky tyden,dodelat ji az na conqueror (nebo kterej je nejvyssi) a pak zpet na nonS. tam nevic co driv :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam