• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    me padly, aniz bych je farmil. Jsou hnusny :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    V mojí groupě byla slečna která cosmic wings farmila stovky hodin a nemá je. Takže bych radši možná grindil paragon. Co vím tak se vyskytuje hodně ACT3 Ice cave
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    JADE: v diablu neco garantovanyho? :)
    JADE
    JADE --- ---
    VESPER_INDIGO: r.i.p.
    ja jsem pro zmenu usoudil, ze me krom honeni paragonu ve hre uz nic moc hezkyho neceka, tak jsem si stanovil nemalej cil a potrebu...cosmic wings...vysvetli mi nekdo jak to vlastne je s rainbow goblinama ? kukal jsem na nejake navody, kde se jako vyskytuji docela casto...no je to skoro vsude, tudiz se ptam...rainbow gob je garantovan v kazde hre alespon jeden nekde na mape, nebo je to ciste random zalezitost ? popr. je-li garantovan alespon jeden ve hre, je teda mozny ze se vyskytuje jen na urcitych mistech, nebo je to taky naprosto random ? dik za typy...
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    R.I.P. HC po třech letech občasnýho hraní. Připijte si se mnou a vraťte to aspoň 100x tomu Sokahrovi co vraždí na jednu ránu i když charakter jinak vydrží relativně v poho dva arcane sloupy, poison a molten a swarm příšer najednou :D

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    budes dnes nekdo nebo jdete vsichni chlastat?
    V0IT
    V0IT --- ---
    ONDRA_PATA: jo večer dojdu
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: ja se vecer urcite nejak vyskytnu...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nejveritelne se stalo skutecnosti... po 5ti tydnech mam opet doma notebook!
    Predpokladam, ze se toho moc nezmenilo az na to, ze mate tak 2x vetsi paragon :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    nepobehal by dnes nekdo rifty 95-100? co JADE, BENYY? :)
    cca od 19:00, ja budu zrejme uz driv.
    mam supp barba nebo dps WD. pripadne by mohl bejt offline kamos se supp barbem,tak by se to nejak dohromady dalo
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    hmmm a ja ten primal este nevidel ani :D gr70 mam, ale moc nehraju... no v kazdem pripade, za celou tuhle season este nic :-/
    JADE
    JADE --- ---
    kazdopadne potkal jsem onehda typka se skoro full primalem + augment 110 tusim...mno to bylo trosku jiny dps, nez je clovek zvyklej...
    JADE
    JADE --- ---
    ze celej primal je picovina na entou ! :P
    ale potkas v sezone tejpky s para 1000 a 6 primal kusu, ne ze ne :P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: ze s kym to nejvic potrebujes, s tim ti padne hovno :D
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    za me by hlavne mely byt primaly nejak vice odlisene, aby je clovek amylem nesalvagoval [:
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: a jakej je teda tvuj zaver ? :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jsem si za posledni dobu udelal docela obrazek ohledne primalu.
    s wiznou, kterou jsem hral nejvic posledni pulrok asi, mi padla starfire a vyrs helma. starfire bez AS i CDR, takze blby. helma s lph misto vit, coz se jeste docela da...
    jinak samozrejme ptakoviny,ktery momentalne nevyuziju,max v budoucnu.
    s WD mi padlo jen par hovadin, absolutne nic uzitecnyho za dobu cca 3 mesicu.
    s barbarem mi padly ww kalhoty, ww helma, IK kladivo a to za 3 dny. nutno podotknout,ze z riftu 95-110 nic kloudnyho, vsechno to bylo v riftech 50-60 pri levleni gemu.
    JADE
    JADE --- ---
    CUZMAN: uz jenom napisy v reklamnim sloganu hry .. "Diablo Meets WoW" me desi ! :S
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Pardon za OT ale hraje nekdo z vas tohle???

Save 33% on Guardians of Ember on Steam
    http://store.steampowered.com/app/463680
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: uff, uz je to celkem nuda s necromancerem ;[ tak jo mno...ty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam