• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: pri farmeni se svou archon ligthning wiznou nechavam stale vsechny monky a kurata za sebou... akorat to chce nastackovat poradne... a to jeste beham s Avarice ringem misto zodiacu a Boon of the Hoarder gemem misto Zen gemu (kvuli prachum) :)

ale tech monku byva dost i v GR a nejsou spatni, je to fakt asi vicemene hratelne vsechno....
    JADE
    JADE --- ---
    jinak hazu poznatky z condemnt cruse a wol monka....condemn: no dmg pekna, ale surviveability mi dost chybi...moc to nevydrzi, ale to bude asi tim, ze nemam dostatek CDR na perma akarat champion....takze az by se doladilo tohle, tak dobry...podle me to je idealni charakter na hc solo hrani...je to takova masina, proste jdes a kosis vse v ceste, zadnej extra speed to nema, ale je to takove robustni a efektivni kazdopadne do party, nebo sezony bych to asi nehral ;) zat wol monk....jako wow...se zblaznili ne ?! zda se to bejt celkem preboosteny, pac na gr 75 padaji vsichni v riftu na jednu ranu a je to odsolovane tak , jako do 3minut...prirovnal bych to ke stejnymu farmeni, jako tenkrat v nejvetsi slave, kdyz se s tim behal speedfarm tX...v ramci "balancu" si ale musim zawhinovat, protoze najednou takovy monk i se starymi legendarkami a bez augmentu hrave strka do kapsy natunenou archon wiznu z minule sezony, coz mi prijde ne tak uplne balance a fair ! :S nicmene na rychlofarmu jasna volba...jeste s crazy chicken gargantuan wd...ten je taky docela fine, ale takove pecky to nejsou ;)
    BRETA
    BRETA --- ---
    MAESTRO_007: nerozumim tem "nekonecnejm meteoritum" - muze prosim nekdo vysvetlit?

nemuzu to nikde najit...díky :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mno tak ty meteory s wiznou zkusim. mam zbran i offhand primal + nejaky dva kusy setu.
    takze pokud nezmenili vladtnosti tech legend,tak bych mohl bejt dobrej.
    samozrejme firebird set nemam vyaugmentovanej ofc :)
    takze to vypada,ze dnes se podivam co aktualne s kym slozim a co budu muset farmit a pak smele gr100+ na augmenty
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak "must have" charakter v groupe je podle me stale support barb :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: sory za preklepy :)

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: jo je to super... hratelneho je toho strasne moc... neznam detaily a problemy, ale toto se jim docela povedlo.. akorat taky nevim kdo to ma vsechno augumentovat a farmit :D

ten rhyker to ma ale na solo play ne? v groupe je to jine, ten frozen orb desire vypada hrozne divne, asi ho zkusim :D ...jinak u wizny i docela jede ten NO archon firebird s etched sigil mojo, kouzli nekonecne metority :) ..vcera s borcem co mel dmg 3,5k (coz neni nic super extra) speed gr 105... + 3x supp

jinak se mi potvrdilo ze je to proste otom jak se lide doplnuji a spolupracuji... proste at si kdo chce co chce rika, Diablo je jedna z top COOP her na svete :) ..klasicky pripad je namachrovany hrac co neni schopny dobehnout ani gr 95... a pak se pripoji jiny, klidne i slabsi a jde to v pohode... prote coop.. a to je to co me na tom nejvic bavi a proc toi hraju (ja)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ONDRA_PATA: jojo 70 solo jsem s tim WoL vytlacil, 75 uz bohuzel ne :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JJOXER: svetlo je stejny(zlaty/zeleny), ale po identifikaci je cerveny ramecek (ancient zlaty ramecek).
    nutnost je dat s postavou nejdriv gr70 solo
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja se hlasim casualne pro kazdou srandu s condem crusem :-)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ONDRA_PATA: a tu barvu vidim az po identifikovani nebo uz kdyz dropnou? Tzn ten kuzel svetla co jde z itemu na zemi
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JJOXER: ale ony jinou barvu maj :)
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: jo to i chapu...no stale je to jeden z tech zabavnejsich buildu...peimal ma jinou barvu...maj cerveny ramecek..
    solo gr 70 jsi dal?!? to je podminka aby vubec zacly padat...
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    JADE: jinak to ze mam nekolik malo itemu v buildu jinak pro me prakticky zadna zmena neni, co je pro me dulezite je hratelnost a "feel" daneho buildu, ktery dle vseho bude stejny
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    JADE: tak to jsi trefil :D ja uz mel pomalu vsechno ancient a SWK amulet stale velmi smutny... a primal drop v nedohlednu, ta sance 1/100 pro me nejak nefungovala, na cca 500 legendarkach zadny primal, ale mozna jsem ho jen salvagoval, chtelo by to nejaky addon aby primaly mely jinou barvu nebo tak [:
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: mno...on wol uz je, resp byl hodne starej build, pamatuju si ze jsem na tom taky zacinal, tak ho holt museli ozivit mno ;P
    paradox je spis to, ze casem se ti to "znovuzacinani" na sezone bude zdat zajimavym a zpestrujicim faktorem...;) a uplne stejny to neni...prsteny jsou jinak, zbran je taky jinak, pasek ;) a chytit dobrej roll na sunwuko amulet, to je taky na par sezon ! :D
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    JADE: tak to je docela paradox :D ja hral s11 svou prvni sezonu, behal jsem WoL a ani jsem tu sezonu nedokoncil :D nevim jestli se mi to chce hrat znovu stejny build
    JADE
    JADE --- ---
    mno ten Rhyker rika ze top 3 dps ted jsou necromancer corpse lance, frozen orb delsere wizna, a wol monk...
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: archona nijak neboostli a jsou ted minimalne na wizze 2 silnejsi buildy...vede frozen orb delsere set...coz me sere, akorat jsem dokoncil augment na ten gear predtim ;) gargantuan pohoda, vsechno pohoda na solo ted...80tky behas temer se vsim...jinak na ten para grind se jede stale ta necro party, co jsem pokukoval po twitchy...je to asi nejrychlejsi a nejjistejsi...;) jako top dps zustava necromancer...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: no,vidim to podobne.urcite si zkusim multishot,ikdyz musim nafarmit nove yanga.urcite si zkusim jak ted makaj gargantuani a jedtli je tedy wd zas solo hratelnej.a urcite si zkusim archona,jedtli bych dokazal pushnout z gr95 na 100.
    no a pak podle toho uvidime,ale stale chci behat v parte nejaky dobry speedy.
    jo a podivam se,jestli neslozim tu supp wiznu
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: no Rhyker to nejak shrnoval, ze ted je cca 40 hratelnejch buildu ;) a pak udelal i nejaky video se zebrickem...me bylo blbje a nehral jsem, ted u toho sedim a nevim co ! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam