• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    ONDRA_PATA: nebyl jsem ani v jedné a přesto se mi po půl roce navštívení Diabla objevily dvě nové O.o
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    ONDRA_PATA: chápu. Takže asi žádný ty "eventy" jako nějaký speciální dungeony a že kdo je lepší, tak dostane lepší odměnu, jakože takovýhle soutěžení nebo tak? Ve hře mi dneska někdo řekl, že prý člověk může vyhrát slot v truhle. Nevím.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: joooo a zalozka v truhle,jestli uz jsi nenasbiral vsechny za sezony
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    VESPER_INDIGO: jde asi jen o archievementy,nejaky odmeny jako kridla,dva kousky gearu a novej portretni ramecek.
    pak jde o to,ze zacinaj vsichni nanovo,takze i ty muzes byt najednou “lepsi” nez hraci s tisici pragony na nonS.
    dostanes se tak snaz do zebricku.
    o nicem jinym to snad ani neni
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Ale, hh, hned jak začala season zase zmizely veškerý hry na non-season. Už vím, proč tomu tak bylo, když jsem se ptal před pár měsíci :D
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Mám charakter, kterej nemá nejlepší build, pořád mi nepadly některý předměty s lepšíma statama atp. Zápolení s ostatními hráči kdo má lepší statistiky mě nechává chladným a ten lepší loot, tomu příliš nerozumím. Pořád nějak nechápu Seasons. Nevím jestli jsou pro mě. Vysvětlete mi to někdo prosim.
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRIPLT: letosni blizzcon byl o wowku, pristi bude o diablu :-D
    JJOXER: to uz jsou tak tri roky :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Kdyby se neco chystalo tak to reknou na blizzconu ne? :/
    Nebo si to teda nechavaj na dalsi blizzcon :D
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    HOUMI: spekulace jsou o D4
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: jj diablo , byl blue ze nic nebude , ze se neco chysta :)

JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: ah tak...ja si bohuzel na ty newslettery moc nepotrpim, tak vetsinou nevim ;)
    jak to myslis fail ? intro je docela hezky, ale popravde wow se mi zda ze failuje uz od warlords of draenor...teda alespon pro me, hrace od vanilly to draenorama vicemene skoncilo a nikdy uz to nebude takove...spis je lakavej ten ofiko vanilla server...
    zajimavost je ze i SCII udelali f2p...a s diablem opravdu nic ?! ;[ to je fakt jedina hra bez novinek ?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: bylo oznameno pred Blizzconem, ze nic k Diablu nebude.... a WoW datac teda tezkej fail a muzou se jit bodnout....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: nijak mi to uprimne nev.s patchem mi pribylo farmicich starosti,ze bych si s dalsim novym materialem nevedel rady :) nebo bych potreboval nemit holku :)
    JADE
    JADE --- ---
    hmm co tak zatim cucim na blizzcon, wow novej dtac, heroes novej content, hs novej, a diablo nic ;) myslim ze s12 kde cap na conquerora jsou 2 conquesty + gr60 solo (pri dnesnich gearech) je fakt vysmech a tak asi vsechno s cim se da pocitat ;)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    s no season si nebudu spinit ruce :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Ale tohle je myslim GR 70 za minutu a pul.
    NJORL
    NJORL --- ---
    VESPER_INDIGO: Tak vylevleni treva tri minuty a kdyz hrajes s dalsima trema monkama a hazej To vybavu tak proc ne
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    V0IT: to jakože jsi se solo dostal na 70 za hodinu a pul?
    V0IT
    V0IT --- ---
    ONDRA_PATA: zatím s WoL jen farmim šutry, ale jde to fakt rychle:)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam