• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: myslel jsem to samozrejme jako ze AR > % life
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    JADE: no vsak tam mam life [: idealne bych chtel secondary resist physical a reduced damamage from elites jako secondary ale i takto jsem spokojeny ;]
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: pekny, ale asi +15%life je lepsi +AR ne ?! :P
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    prvni primal [:

KORAL
    KORAL --- ---
    Kdyby někdo potřeboval tuhle sezonu monka supoportniho, dejte vědět. Zatím mám odzkoušeno, že ve 3 utankuju GR 90.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    jojo beham seasonal HC WoL monka Jjoxer#2403
    ENDER
    ENDER --- ---
    hrajete nekdo hc? nejak nemam s kym behat, cerstve jsem udelal 70 solo, takze bych behal neco kolem toho
    na lvl 585 padlo druhy unity, takze gr70 done. Traveler furt nic :)
    ONDRA_PATA: u doktorky se hraje. Ona je brutalne papirova :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ENDER: myslim ze jsme spolu vcera chvili riftili :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ENDER: ten ring se hlavne skoro nehraje.nejaky variace biuldu ho sice pouzivaj,ale jinak se pro dosazeni vyssich vysledku nejede.
    ale zas pokud nemate lepsi,tak pomuze.
    u cruse nevim,tam se mozna jede
    ENDER
    ENDER --- ---
    Na unity neverim, kdysi mi prvni padl na paragonu 600...
    Ten ring mi prijde jako deformace hry.
    JJOXER: joo unity potrebuju taky, abych dal gr70. Jeden padl vcera na paragonu 370. Compas rose mam jednu a travellera zatim zadnyho. Peklo :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ja stale shanim sunwuko na WoL ale docela me laka crusader se shieldem [:

ale uplne nejradsi bych byl za 2x unity :D
    Konecne mi padla majamuna set, ci jak se to jmenuje. S kombinaci s arach setem je z my witch neskutecna asasinka :)
    promenim se v kure, dobehnu k elite, vybuchnu zpet do sve podoby, nahodim 3s nesmrtelnost, locus swarm, firebats a nez mi nesmrtelnost padne, tak je elita mrtva a ja jdu zpet do kurete. Opakuji dokud nemam hotovo. Je to prdel :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak ona se zase boostovala dmg tim pádem se můžou jít vyšší GR > vyšší para. Nicméně už je to na mě moc velkej botfest.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tak je to už stará hra. Jak píšete je to hra už pro náctileté aby si ji kupovali. A ty moc trpělivosti a snahy nemají. Už aby byla 4 a nebo remaik 1 :-D
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    JADE: ono ale ani ten HC neni už tak moc HC. Protože jak jsem tu psal o smrti mé původní Niny po třech letech tak jsem se po připojení na PG komunitu dostal na lepší staty během dvaceti minut!

Jasně, je potřeba si odkládat kopii itemů co spadnou. Jasně, je třeba mít základ v penězích atp. atp. ale ta samotná smrt charakteru neni prostě už tak lafetou do hlavy jako kdysi.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: musej to zpristupnit 10 letejm detem nediv se. Ty ted diktujou. Pred chvili jsem u lahve rumu vedl dvouhodinovou debatu na tema hry s bratrancovym 10 letym synem. V piti rumu jsem dominoval, on dominoval ve vypraveni o tom co vsechno hraje a proc :-) sme stary
    JADE
    JADE --- ---
    popravde jsem nikdy moc nechapal ten sadomasochysmus kolem HC hrani...ale ted uz ho vicemene chapu...na nonHC meli tejpci paragon 800 presne 12h od zahajeni sezony...ja jako vicemene kasual jsem minulou sezonu remcal, ze mi zabrala cca 6dni ... tahle je opravdu hotova uz dnes, tj 3 herni vecery...taky mam para 500+ a tXIII jsem lital uz kolem para 280, bez gemu, bez rollu na itemech, proste na prasaka, ale svete div se stejne jsem to ownil ;S ... to driv fakt jako neprichazelo v uvahu ! zkratka udelali z toho hooodne moc faceroll, az zbytecne bych rekl ;[ takze to HC jediny vlastne je takova challenge...
    ENDER
    ENDER --- ---
    NYRLEM: to by se mi hodilo :) v patek mi umrel necro na lvl 50 :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam