• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JJOXER: jak pise sunbeam,tam je to od zalozeni postavy ne? Ja ty postavy neustale recykluju, protože hraju jen season a jen občas (ted sem asi 4 sezony vynechal uplne)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    JJOXER: akorát když je ta postava recyklovaná, je tam celkový čas. na webu to taky imho uvidíš celkové. jedině ingame v přehledu sezóny a tam je to podle classy.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    BARTUC: potom primo ve hre na detailu postavy vidis kolik jsi za ni hral
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: ja se ted dostanu na bnet jen přes mobil a nemuzu to tam najit
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JJOXER: kde to tam najdu? a kolik tam mam?
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    BARTUC: na charu vidis time played [: sam budes prekvapeny
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: ty hodiny nevim presne, ale hral sem to fakt jen chvilinku tuhle sezonu, jen když nebylo co delat ve wow, ty 4 hodiny byly hrubej odhad, ale imho to moc daleko od pravdy nebude
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: Nevšřím, že ti za 4 hodiny hraní napadali tyhle věcí :-P ?.D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    a me padl primal goldwrap :-DDD

nicmene včera GR 90 solo monk done, na to, ze mam tuhle sezonu nahrany asi 4 hodiny, tak celkem slusny :-D A zvladl sem to i bez unity. Na vyssi ale uz chybi dmg no :-/
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já jsem svůj první primál dropl předevčírem.

Jinak jsem zkoušel kam až se s tankovacím monkem dostanu a zatím jsem skončil na 95, kde mému kámošivi barbarovi už nestačila DMG, aby jsme to stihli v časovém limitu, scházela nám tak minuta na dobití bose:(

Tak snad se polepší, protože sem to utankoval docela v pohodě a jsem zvědav, kde je limit.
    Set: https://eu.battle.net/d3/en/profile/GrayWolf-2893/hero/101200260

KALTY
    KALTY --- ---
    ONDRA_PATA: J4C0B1M: ONDRA_PATA:
    Tak nakonec po zkoušení Tragoulu jsem nasbíral komplet Rathmu. Konečně mi padly Tasker and Theo a Krysbin.
    Takže jedu teď Rathmu
    Mrtvola - Community - Diablo III
    https://eu.battle.net/d3/en/profile/Kalty-2993/hero/101689544
    Ale nasbíraný mám i ten Pesti set. Tak můžu zkoušet.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ja hraju rathmu a jsem spokojenej :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: ono na vyssi gr je to jedna z nej moznosti a je to ucinny,o tom zadna.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ONDRA_PATA: já z byl z Tragoul Corpse lance buildu ze začátku znechucenej, ale jak člověk narolluje pár CDR a drží 15-20 stacků na další CDR, tak to docela jde a aspoň člověk nabere dva-tři packy elit než mu dojedou cd
    KALTY
    KALTY --- ---
    ONDRA_PATA: Dík. Teď začínám samo s Trag Oulem. Siphon Blood, Life support Mage. Frailty aura, devour canibal, command skell a blood rush. Včera jsem začal tak nic moc výbava
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KALTY: cau.hele pokud chces jet i solo obcas,tak bych za sebe doporucil rathma pet build.me osobne totalne nebavi bejt jen rift guardian killer nebo cekat pres minutu na cooldown corpse lance a mezitim jen cumet.
    pokud budete impake dh a corpse lance necro,tak nebudete mit dmg na trash moby.
    ta rathma ma slusnou dmg i bez buhvijakejch ancientu.
    me osobne ten set bavi nejvic,moje preference
    KALTY
    KALTY --- ---
    Hoj. Začal jsem season asi po roce a něco. Hraju Necro. Budu hrát asi s kámošema. Monk, Barbar, DH a já.
    Zatím mám Trag’Oul’s set a začínám sbírat equip. Včera jsem to teprv vyleveloval.
    Buildů na webu je spousty, ale chtěl jsem se zeptat na názor. Chtěl bych nějaký zábavný build, který není tak závislý na gearu. Respektive něco, co se dá sehnat celkem snadno. Nebudu to hrát kdoví jak dlouho. A tak aby to bylo good do takové party. Díky
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    NJORL: to byla ma druha volba, rozhodoval jsem se mezi timto

Monk Sunwuko Wave of Light Build (Patch 2.6.1 / Season 12) - Diablo 3
    https://www.icy-veins.com/d3/monk-sunwuko-wave-of-light-build-patch-2-6-1-season-12
    Diablo III Character Planner
    https://www.d3planner.com/290711948
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ti co vedi tam davaji reduce dmg from elites.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: to je kvuli passivce stand alone, hraje se to v buildu bez minionu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam