• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ja pouzivam pasek pri farme, abych se na sweeping wind nemusel soustredit. Pri pushovani namaxuju dmg a holt stack udrzuju. Je fakt, ze kdyz spadne, jsem mrtvej :)

Jinak je monk oproti doktorovi ucinene ez mod. Tam, kde jsem to horko tezko daval s plne full anc oaugmentovanym doktorem na cas, zbyva mi s monkem 11 minut. A to mam jen jednu zbran anc a jinak asi tri kousky equipu.

Jinak je ho treba hrat tak, aby te mobove ani nevideli, pak je kumst umrit, dokud mas dmg. Umiram hlavne kdyz to moc zenu :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JJOXER:
    JADE: bude to tak jak pise Jjoxer.. musis to stackovat pres CHC a nespamovat.... + doplnovani rucne znamena ze ho "zakouzlis"? proste jiny herni styl nez s Kyoshiro... tam spamujes a neresis

ktomnu idealn Zeis Stone gem na velky dmg z dalky...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    klasickej wol byval spis ranged
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JJOXER: bud prosim konkretni. Diablo hraju velmi rekreacne, tak se v tom neorientuju, ale klasickej wol monk se hraje tak jak jsem popsal ne?
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    BARTUC:
    KORAL:

DMG nemate prave kvuli tem zmenam ktere jste udelali v buildu, ale zase pokud clovek hraje HC tak je bezpecnejsi to kosit z dalky
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: super :-)
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: Tak na 90 vážně už není dmg :) Chce to vylepšit zbytek gearu :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: Upraveno dle tvé rady. 80 s prstem v nose ... :-D
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: ano na vepce mam +6 ale s paskem jich mam celkove +9 a nepadaji ani kdyz WoL spamuju jak pomatanej (diky pasku, ktery neustale nahazuje +2 kazdou vterinu)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    JADE: stacky mas z weapony ne z pasku a pokud ti padaj tak to hrajes blbe staci jednou za par sekund kritnout nebo ho doplnit rucne
    JADE
    JADE --- ---
    mam dotaz k WoL monkovi kdyz uz to tu rozebirate....kdyz koukam na "buildy" lidi to behaji s witching hour paskem misto Kyoshiros soul...zkusil jsem to, abych mel vetsi dmg, ale prestalo mi to uplne fungovat...stacky sweeping windu padaji a mam o 3min...coz je -3000% dmg dolu...takze nechapu proc/jak to tam lidi cpou s witching hour a ma to lepsi efekt ?! :P
    KORAL
    KORAL --- ---
    ONDRA_PATA: Postavil jsem to tak a ulozil v armoru, Zkusil s tím jít a když to nešlo, načetl jsem zase starý, který je vidět na profilu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KORAL: jak jsi to mohl mit stejne jak bartuc?? :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: Ok večer to prubnu a uvidím, jak to půjde, pak zareportuju :) Díky
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: hele ty to mas nejaky divny, mas takovej hybrid cehosi, ale nic od niceho :-D

1. vyhod cripling wave a dej si epiphany ja mam na levym mysitku wave of light na pravym mystic ally, zbytek je asi jedno
    2. zahod focus a restraint, dej si tam zodiac a convention of elements/unity
    3. pasek si hod kyshiro's soul
    4. v kostce si místo wristu hod cindercoat nebo magefisty (spirit management vs dmg)
    5. uprav si templare, aby shazoval k sobe, stunoval/zpomaloval a daval ti dmg buff (buguje mi bnet, takze nevim z hlavy ty itemy)
    6. vymen gem v helme na diamant
    7. BoP gem vymen za zeis stone nebo nejakej defenzivni gem pokud je třeba (ale imho není)
    8. prohod si zbrane, aby si mel tu silnejsi v main hande
    9. vymeni si the guardian's path za exalted soul

Při tehle změnách uprav i playstyle:
    1. udrzuj max range, nech tankovat templare a spirit ally
    2. každý 4 vteriny pouzij dash
    3. epiphany bud na cd, nebo když potrebujes (podle cdr)

S timhle setupem a hernim stylem budes naprosto v pohode v GR 85. Ja mam v GR 90 uz problém s dmg, ale survive v pohode.

Obcas te něco sunda ofc, ale když budes mit double unity, tak ses nesmrtelnej...
    KORAL
    KORAL --- ---
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: Sruvive
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: covece tak to delas něco seredne spatne. Jako ty anc zbrane udelaji hodne, ale GR 70 je ted pro me jak tx a to to fakt hraju malo. Pokud to mas stejne postaveny jak ja, tak jde jen o herni styl.

Na co to nedáváš? survive, nebo dmg?
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já to asi neumím hrát na solo :) Dělám max 70 a tím končím hehe ... A to mám toho monka postaveného jako Bartuc, jen zbrane nemám Ancient :(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak si zase jednou kopnu do toho imaginárního rng. 4x pokus o solo gr100, 4x blighter jako boss. 2 minuty do konce a muzu teleportem skakat jak chci, tenhle dement si haze poison pooly kazdych 5 vteřin, to je fakt shit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam