J4C0B1M: no primal je shit, me teda tuhle sezonu padaj, ne ze ne...mam urcite takovejch 5-6 pouzitelnejch a do aktualniho buildu nosim 3...ale jsou lidi, kterejm nepadaj a pak jsou lidi s para kolem 1k a maj jich treba 5/6 na setovkach + zbran s offhandem...ty to ale prej hodne kroutej pres kostku a meli stesti...nicmene je to tezkej unballance do hry a chapu, ze jsi z toho znechucenej...ja taky jdu od toho, kdyz se dostanu do faze, kdy honim jen para, nebo lepsi stat na itemu, coz prave nastalo ;) jedina motivace je tak nejak v sezone dodelat augment na vsech itemech...a vcera jsem si udelal set dungeon kridla z nudy, ale jinak je zas dohrano ;)
CHEWBACCA: hrozny jak to leti ;[ ja mel za to, ze jsme jeste v lete mastili spolu ;S no ty challenge rifty jsou takovy jako zpestreni toho stereotypu jednou za tejden a nekdy narazis na zajimavy buildy, ktery muzou inspirovat, nekdy zas na totalni nonsence bullshit o kterym si rikas, proc proboha? nebo co tohle hraje za kretena atp. ale jinak te to moc ze zidle nezvedne...;)
mno a necro je na delsi povidani...ja osobne jsem z nej popravde zklamanej...ted je to o trosku lepsi, nez kdyz jsem to hral ja, tj. start + sezona po startu, celkem tak 2-3 mesice...a pro me je to nuda...jedinej necro feel build je rathma...jinak ses neco mezi monkem a wizzardem+desnej papir na solo...na partu je to zase ultimatni elite a rifft guardian killer a prakticky plni jako jedinej tu funkci z meta party...nicmene na vsechno potrebujes itemy s idealnim rollem, coz je double vopruz, pac kdyz ty rolly spravny nemas, tak ten build nefunguje a ty jsi neustale tuhej+nasranej...na solo temer nulova pouzitelnost...a popravde kdyz jsem pak jel farmu GR, tak jsem u toho normalne usinal...takze za me palec dolu, ale rozhodne to za ozkouseni stoji...nekoho to bavi a jediny teda co se mi na tom vsem libi je design vsech tech serepeticek okolo-spelly, sety, kridla atd.