• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: diky za tip. Vecer zkusim
    JADE
    JADE --- ---
    jinak ta zbran staci prerolovat v kostce a novy stat by se mel uz obevit...
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: nj, taky jsem nejak po dlouhy dobe tuhle sezonu vynechal...mozna ke konci, kdyz se budu jooo nudit, rychle to prolitnu na portret...ona stejne cela slavna sezona je otazka max dvou veceru, takze neni treba to nejak hrotit ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: jedu nonS. Cca pred tim mesicem me ta seasona zase od zacatku vubec nebavila. Vcera nonS a docela to slo
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: ok tak to mam na cem pracovat dnes vecer :-)
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: jojo nova zbran dava az +375% impale dmg ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: tak to jsem si nevsiml
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: neni, jestli mas rok staryho, tak mas i starou zbran=potrebujes novou...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Vcera sem pobehal rok staryho impalea a pak koukal na tubu jestli se neco zmenilo a vicemene krom jednoho sutru nic. Jest tomu tak ?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: ja jsem ted ve stresu dost.. ten support barb je tezky v dobre parte :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jj a navic zadnej stres.teda pokud nepocitam,ze napis dont close a dement ti to zavre :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: NR na farmeni ideal :) ...pocet legendarek v pomeru k rychlosti za kterou to projdes

ENDER: verim u hc bych od mapy/hudu chtel vic informaci :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak 3 dny bez jediny primalky...tak jsem si rekl,ze pobehat aspon NR na klice na publiku.a z cca 30 riftu 6 primalek,z toho 4 v desti riftech.
    jasny,jen dve pouzitelny,ale oproti gr lootu...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: ja uz to zkousel pred mesicem a nejak bezuspesne ale dam tomu jeste dnes sanci.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: zatim jenom klasiku ale na toho ww rathmu jsem se dival.. asi taky postavim :-)

CHEWBACCA: zapni. mne to velice rychle vtahlo zpatky :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORTRESS: ja se bavil o konkretnich lidech z nonseason top100 se kteryma hraju a z nich necheatuje a nema thud nikdo. samozrejme ze to nekdo pouziva i v nonseaso, ale ty znam. Ze je sezona prolezla cheaterama ti neberu. zacinaji po trinacte hru zase od zacatku, okoli leveluje neskutecne rychle, konkurence se ti vzdaluje... sahnes po botech a dalsich vecech... je to stejne jako v realite.. uspesni lide kradou a lzou... byl bys hloupy kdybys to nedelal taky... nasrat... presne jak to padlo nize... stadovity pristup... mne je jedno kolikaty jsem, jedu nonseason. to co potrebuju vklidu nafarmim, gr obcas pushnu a ze v dungeonu nevim co je za rohem je tak trochu smysl hry... a ty uz me v prispevku nezminuj :D ...dik
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: ja to asi taky zapnu po roce
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ja pouzivam pouze raw klienta a nic jineho [: ale taky jsem kazdou sezonu aspon dvakrat RIPnul no...
    SONIC
    SONIC --- ---
    J4C0B1M: a to je prave dost smutny..clovek na tomhle svete uz skoro nemuze narazit na "zdravou" hru/komunitu :/
    JADE
    JADE --- ---
    vsechny vas nahlasit bando podvodna ! :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam