• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    FORTRESS: D III po dokončení příběhu začíná být už jenom planý cosi, bez nápadu, beze smyslu, bez... 800 hodin playtime. Jak to sakra dělaj!? :) žeby...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Koupil si grindovací hru, ale štvalo ho že musí grindit.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KORAL: v tom souhlasim s jednou vetou... "aukce uz nefunguje" :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KORAL: ona taky jednicka a i dvojka byla primarne single, potencial trojky je hlavne v multi. Kazdej co ho bavi.

At zije grind !! :-)
    KORAL
    KORAL --- ---
    CHEWBACCA: Vidíš a já si D3 koupil tenkrát kvůli singl ... multák byl až na druhém místě. Já mám radši příběh, než to bezduché honění itemů a lvl gemů.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Myslim ze o singl v diablu nejde nikomu a jestli jo tak to opravdu nema cenu hrat. Singl kampan je stejna od vydani.

JADE
    JADE --- ---
    SNOO: ja myslim, ze se toho zmenilo opravdu hodne a je to uplne jina hra, nez v dobe, kdy jsi to prestal hrat...naopak d3 zacina teprve endgame a hrat d3 bez Reaper of Souls vyznam teda nema ;)
    SNOO
    SNOO --- ---
    KORAL: ok přesně něco takovyho jse )ne) chtěl slyšet :D
    dík za ušetřenej čas...du hledal instal disky ke dvojce :))
    díky kluci
    KORAL
    KORAL --- ---
    SNOO:
    Aukce už dlouho nefunguje.
    Lidi žene vpřed vidina umístění se v žebříčku.
    Já to hraji s přestávkami. A hlavně sezony a odměnu z nich.

Pokud jsi zaměřený na to být mezi nejlepšími, pak to může být motivace. Ale očekávej, že u toho prosedíš hodiny nezáživného hraní, kdy budeš farmit itemy, aby si se dostal k těm s nejlepšími staty a mohl se dostat do žebříčku.
    SNOO
    SNOO --- ---
    KORAL: co sem to hral já..tak žádny tormenty ani nebyli..když sem koncil s hranim tak pridali paragon levely. co si pamatuju tak sem byl ve třetím aktu na nejtěžší obtížnost.
    je o co stát po dohrání? co vás žene dál aby ste si zlepsovali svoje champy - když to máte dohrany na max? prodej gearu za real prachy? funguje jeste aukce vubec?
    dík
    KORAL
    KORAL --- ---
    ONDRA_PATA: Pokud mu jde o MP, pak je to jiná zábava a ta se dá hrát i bez necra. Pokud jak píšeš nestojí o top :)

SNOO: Dneska není problém nafarmit výbavu za 2 dni a chodit Torment 13 (to je ten nejvyšší) solo na pohodu.
    A ano můžeš hru otevřít i pro ostatní hráče. Jen musíš počítat s tím, že spolupráce je hodně o náhodě na jaké hráče narazíš.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vubec nejde o singl,je to vsechno o multiplayeru,kterej v parte necrem prinasi hodne.nicmene ne na nejvyssich riftech muzes vpohode hrat bez necra
    SNOO
    SNOO --- ---
    KORAL: ani sem to nedohral na tu třetí obtížnost...pouze za toho woodoo championa...funguje to stale tak že když chci mužu otevřít hru pro ostatni hráce na MP?
    KORAL
    KORAL --- ---
    SNOO: Za mně pokud už jsi D3 dohrál tak znovu ho hrát, by tě asi nemuselo bavit. Datadisky sami o sobě toho moc nepřidali.
    Ten poslední ani pořádně není datadisk, jen přidali novou postavu a jednu mapu navíc spolu s monstry.
    SNOO
    SNOO --- ---
    zdarek, dotaz: má cenu hrát D3 v základu, bez datadisků? myslím to ve smyslu jestli je o co stát?
    naposledy sem hrál D3 v roce 2012, když vyšlo :) změnilo se hodně?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NJORL: furt to neni ofiko ne :P ale za me i to info je pekna sr**a, misto aby se soustredili na datac / D4 ,tak to poslou na Switch ? wtf ? kdyz je PoE jakoze uplne drti na plny care :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    nekdo kdo hraje HC season a mel by ted cas me s kamosem vyexpit? :) kdyztak posta
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: s tim to nesouvisi.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak prej bude diablo na Switch. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: hele ty si stezujes,jak te to nebavi a ne poprvy,sle zaroven rikas,ze pouzivas autoskills a driv i turbohud.
    tak to treba nepouzivej a mozna ti to zavne pripadat vic jako vyzva ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: nevim s autoskills mi to prijde nuda ale stejne ho dneska postavim. Hammerdin me uz leze krkem :-)

Po roce vcera gr 90 se starym Impale s prstem v zadku :-) kde jsou ty doby kdy byl gr25 vyzva :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam