• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    no zajimala by me aktualni cisla kolik lidi to vlastne hraje...podle me to bude stale cislo, ktery by lecktery hry mohly zavidet...
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    PETRPEDROS: mohl sis zaplatit levelovani v cine, vyslo by te to lip... mozna by za tebe zvladli hrat i tem Grim Dawn ;)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    12h

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    :-))))))
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Já si to koupil, kámoš mi pomohl s levelováním a všechny postavy na max i s legendrádními předměty cca 12 hodin... Od té doby hraju Grim Down
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JJOXER: vsichni co si to kolem me koupili, drtej online doted.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Diablo III bylo vyvinute jako one-off revenue hra. Blizzard dostane penize za prodej a tim to pro ne hasne.

A presne tak to i dopadlo, vetsina lidi si to koupila, prosla kampan a cau.
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    JADE: vidis, presne to me totalne nebavilo ... ty super vysokoy rifty. No, proste to tak mam :)
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: no jestli neco ztratilo svoje kouzlo a "uz to zkratka neni ono", tak je to prave WoW :S popravde nemam chut ani kupovat nejak novy datadisk a to at uz aktivne nehraju nejmene 2 datace, tak jsem vzdycky alespon na "test" udelal...uz to ono ani nikdy nebude, zkratka to hosi prekombinovali...

ENDER: o tom zadna... ;D ale byla to i zabava krom toho utrpeni, ne ze ne ! :D takovy stary dobry AV na 6 hodin jedna hra za par honoru, to uz se ti taky dneska nestane ! :D

FIREBIRD: muzu jen ze zvedavosti...co ti konkretne na hre "chybi" ? na d3 je super to, ze vlastne ne vsechny jeji taje a kouzla vyplynou na povrch pri prvnim, nebo kratkem, nebo casual hrani...plnej potencial poznas v poradny staly parte, s nejakym tim uz nafarmenym gearem a paragonem, kdy se zkratka snazis zajet co nejvyssi rift s co mozna nejvyssi dokonalosti...potom to ma grady...kazdopadne to na public games s nizkym paragonem bohuzel nezazijes ;[
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ja zkousel pred par tydny opet WoW a nejak jsem se k tomu nedokazal vratit :/
    No mozna je to dobre :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FIREBIRD: mne na ni chybi akorat cas :)
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    JADE: nebudu :) A d3 si obcas zahraju, ale bohuzel furt se nemuzu zbavit dojmu ze ty hre proste furt neco chybi
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: tak farma pvp high warlorda byla pro magory :)
    JADE
    JADE --- ---
    FIREBIRD: no to rozhodne...je-li ti zivotni cas mily, wow nezkousej...proto vetsina wow veteranu konci na d3 ;D
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    JADE: no hele, dejme tomu, ale ja to riskovat nebudu :) Ale jako slysel jsem fakt dost jak to mraky lidi hravalo (a asi stale tezce hraje). Zlaty d3 (ne ze bych ho hral za posledniho pul roku, mozna dyl) a offline rpg (elex) :)
    JADE
    JADE --- ---
    FIREBIRD: hele naopak, dneska uz to nemusis ani zdaleka tak "drtit" abys neceho docilil...wow se da hrat uplne v pohode casual uz nekolik let...ale vanilla (start 2004 myslim) a dalsi 2 nejmene datadisky jsi to musel fakt drtit zle, abys za neco stal ;D ale byla to cira zavislost a tak nejak te to nutilo bejt nonstop online samo ;) ale pamatuju fakt leto, kdy jsem potreboval nafarmit grand marshall pvp se t a padlo na to regulerne obdobi cerven-zari o zatezaneych roletach, pustenych vetracich, klimoskach a tezkyho grindu ;)
    FIREBIRD
    FIREBIRD --- ---
    CHEWBACCA:
    JADE:
    Tak to je hodne slusny, jsem velmi rad ze jsem se do toho nikdy nedal a ani nedam :) Odolal jsem ... ehm jak dlouho wow bezi? Tak ted to nebudu hrotit :)
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: to bud, svyho casu to melo svoje kouzlo ! :) nicmene zpetne lituji...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: 1 rok cistýho? tak to jsem rád že sem to wowko nikdy ani nezkusil :
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: no wowko to sice neni, tam padnul jeden rok cistyho gametime behem ai 8mi realnejch let...ale i tak kurva...ten cas cloveku nikdo nevrati ;[ ale asi teda je realny mit paragon 5000 pokud to hrajes nonstop... ale ono tech 100dni neni zas tak uplne tolik vzhledem k tomu, ze diablo mame od 2012 ? tj 6 let ? ale nejsem si jistej zda ten gametime hra pocitala i pred RoS ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam