• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WRATA
    WRATA --- ---
    MEMORY: Ja osobne bych teda uvital sci-fi mmocko. Ale spis bych tipnul D4. Precije ne D3 mela mit dva datadisky, od toho se upustilo a imho odstraneni AHcka nebyl uplne dobry krok. Populace je na bodu mrazu a jediny kdy je tam vic lidi je na zacatku sezony
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    porad si rikam, zeby Diablo Online? WoWku uz tak nejak dochazi dech
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Dungeon Artist, Diablo - Art/Animation/Sound - Blizzard Careers
    https://careers.blizzard.com/en-us/openings/oNiH7fwD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: tam uz je tlacitko na bota,ne? :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Porid nejakou za desitku a das rekord. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: tak mám na zkoušku https://www.alza.cz/connect-it-evogear-d3968922.htm
    musim říct, že jsem takovej rozdíl nečekal. měl jsem nějakou Logitech pár let starou, ale jinak skvělou (v tý době slevněná na 1200,-) neherní.
    solo gr100 průměrně o 2 minuty rychlejší, gr105 minimálně o minutu.
    ty klávesy prostě fungujou :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ONDRA_PATA: Hlavní je kolik za ní chceš dát? Je tu na to auditko, at tu nejedem ot [ Kdo ma jakou mys a klavesnici ... aneb zarizenicka ke komunikaci s pocem ]
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: v podstatě jen D3. sere mě, jak někdy se tlačítko na půl vteřiny sekne nebo špatně domáčkne. plus docela využiju podsvícení, abych zbytečně nesvítil lampičkou.
    a ten anti-ghost, v tomhle případě spíš n-key rollover, mě celkem láká
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ONDRA_PATA: podle toho co hraješ, pokud jen D3, tak možná se uleví ruce z ňákýho důvodu lepšího rozložení a líp se ti bude spamovat, ale když budeš hrát např. Osu! (hra kde je asi největší důraz na kvalitní klávesnici), tak tam ten rozdíl poznáš hned.
    KORAL
    KORAL --- ---
    ONDRA_PATA: Mám Logitech G910 a dle mě nepoznáš. Já to nepoznal a to jsem měl tu nejlevnější klávesku co byla ne trhu za 300,-. Přešel jsem kvůli podsvícení a komfortu, který mi ten Logitech nabízí.
    Ale pokud ti jde o ghost, tak to je jen reklama dle mě. A ty tlačítka mechanická. No jsou hlučná a poznáš, že je mačkáš. Je to oproti membráne trochu rozdíl. Ale nic zásadního.

Je to jen můj názor.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    kolik z vás hraje na herní klávesnici? je to velký rozdíl?
    chci si pořídit, ale nic šílenýho. jsem zvědavej na mechanický tlačítka a ten anti-ghost, jak to vlastně v praxi člověk u hraní pozná.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    FORTRESS: kk, díky.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Si to dej do D3planneru
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    MAESTRO_007: no ono... když jsem před časem změnil na zbrani damage z Holy na Lightning (a už jinak měl všechny bonusy na něj), zaznamenal jsem při Impale změnu damage asi takovou jako kdybych ...střílel proti baráku AKčkem a pak si vzal rychlopalnou bazuku. Nepamatuju si co všechno jsem ještě změnil, to je fakt no, ale moc už toho myslím nebylo.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    JADE: jo, to dává smysl. Včetně toho, že ty rockets jsou zanedbatelný dmg.

Co mi nedává pořád smysl je ta matematika:

1) součet všech bonusů na lightning damage včetně runy na Vengeance je 87 procent
    2) Side Cannons na Vengeance na první zásah potvory rockets cca 55-75 miliard damage
    3) Dark Heart na Vengeance cca 37-50 miliard damage

Ale už se mi z toho motá hlava kolem, tak prostě asi pojedu empiricky a kašlu na počty a tobě děkuju za snahu mi to osvětlit :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    element na zbrani by mit nemel zadnej,pouze pokud tam ma clovek primo +% ele dmg
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JADE: add1) taky jsem nikdy nevidel resit jaky element ma kdo na zbrani. myslim ze to vliv nema a kdyz jo tak naprosto minimalni
    JADE
    JADE --- ---
    VESPER_INDIGO:1) uz ti rozumim zkratka prvni radek pod velkym cislem ;) 1375-2200 cold (atd.) dmg...to jsme tady nekolikrat rozebirali a dobrali jsme se k vysledku ze elemental dmg na zbrani neni dulezita, resp, ze je to jedno, jaky element tam mas...ale overeno to nijak nemam, to je pravda...
    2) jasne...no ber to tak, ze Vengeance je takovej spis doplnujici spell...hlavni dmg ti jede ze spellu impale a tam kdyz mas lightning runu, tak zkratka wristama/neckem multiplifikujes tuhle runu a to je jediny co by te jako dmg output melo zajimat....ty missile vedlejsi z vengeance jsou zkratka jen takova bonusova dmg, ktera nema s impale nic spolecnyho ;) ale pokud se bavis o dmg tech projektilu z vengeance pokud mas fire runu, tak ty by se mely pocitat jako fire...ale prave proto se tam cpe ten dark heart, protoze to je tez lightning, tzn. mely by se zase zmultiplifikovat wristama/neckem a vlastne z toho plyne ne uplne zanedbatelna bonusova dmg...to je podle me konec pribehu ;) ale jinak samozrejme pokud jedes impale (lightning runa)+vengeance (fire runa) stale se pocita impale jako lightning spell...
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    JADE: 1) to s tím přidaným dmg na zbrani - prostě že má daná zbraň daný typ elementálního útoku, konkrétní stat, tady je to lightning třeba zrovna

2) Zkusim jinak - Impale používam s lightning damage a Vengeance, která se zapíná jakoby ještě navrch toho řekněme že s fire damage. Tak jakej typ damage bude output? A pokud je to fire a nikoliv lightning..., počítají se vůbec bonusy z equipu na ten původní Impale nebo vůbec ne?
    JADE
    JADE --- ---
    VESPER_INDIGO: zkus to rict jinak ;) ale myslim, ze dark hearth rune se hraje predevsim kvuli redukci dmg taken ;) a pak az teprve prichazi na radu, ze je to lightning a multiplifikujes jeho ucinnost neckem/wristama...o zbrani na +lightning dmg taky nic nevim...tam se toci % dmg, as, max cdr ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam