• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ENDER: a to je nejaka "nova"neverending mapa nebo se to jde cele znova pribeh nebo je to x mapx ze hry?
    ENDER
    ENDER --- ---
    KASUMI: v seasons spolecne s levelenim paragon levelu zacina teprve ten spravny grind :) chodi se greater rifty kam az to jde
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    AVATAR: ja to mam na xbox one a predminulej tyden jsem to poprve dohrala
    necro, par neco kolem 20lvl :)

tze ted zkoumam, co se s tim da delat dal..
    a jeste musim mrknout, co znamenaji ty seasons :)
    jo, co mne zklamalo je matchmaking. Hodilo me to max k jednomu cloveku, tskze delani bounty je v jednom dost zdlouhavy. Doufam, ze na t13 to bude lepsi.
    zahlasovat na mobilu nemuzu
    ja to ted rozjel na xbox one. Mam non season monka paragon cca 120. Prave jsem dosbiral sun wuko, takze to zacalo odsejpat :)

Port z pc se povedl skvele. Vic k tomu nemam co dodat. Kdyby si nekdo se mnou chtel po vecerech obcas zahrat, jsem k dispozici. Klidne rozjedu novou postavu. Toho monka jsem rozjel minulou sezonu s kamosem, ale on na to moc neni :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---

diablo 3 hraju na

36 hlasy od 31 respondentů

WASQ
      WASQ --- ---
      Já teda hraju po strašně dlouhý době barbara a mám takovej upravenej leap - quake build a líbí se mi, jaký to rozsévá nehorázný peklko na celý obrazovce :D
      A do party se třema Nekroušema taky dobrý, člověk se jen točí a hraje 1-2-3-4 dokola, jak na klavír
      BARTUC
      BARTUC --- ---
      taky muzu potahat vecer. Kazdopadne jsem opet presel na monka, cruss je fajn, ale proste one punch monk a sup monk jsou nejlepsi
      OBOJETNIK
      OBOJETNIK --- ---
      napiš mně večer na Kostq#2499, pokud do té doby neseženeš
      JJOXER
      JJOXER --- ---
      Jeden pull na SHC prosim? [: jsem lvl 30 a docela se to tahne...
      JADE
      JADE --- ---
      CHEWBACCA: ve finale je stejne rychlej jak angry chicken wd...ale je to vsechno +/- nastejno;-)
      JADE
      JADE --- ---
      CHEWBACCA: musim nekde ty leta driny prece zurocit ne?!
      CHEWBACCA
      CHEWBACCA --- ---
      JADE: nepoucuj dedku :-) a neverim ti ze konicek je rychlejsi nez speed DH :-)
      MR_DAN
      MR_DAN --- ---
      uff, jeste ze nejsem zadnej paran ;-)
      JADE
      JADE --- ---
      copak to tu je za sraz amateru hosi?!:-D kazdej spravnej paran vi, ze s condemn crusem neni gr100 solo zadnej problem i bez augmentu a ze se to da celkem obstojne modifikovat na speedruny...na t13 mi osobne staci prohodit skill iron skin za steed charge s runou indurance a jsem i rychlejsi nez demon hunter;-) dale kazdy paran vi, ze aby nejaky build fungoval jak ma, je treba mit opravdu vsechny veci, tak jak maji byt a nejlepe i se spravnym rollem, coz se nejlepe hleda a obslehava na diablofans.com...icy-veins jsou nepresny a zastaraly a Rhykker je prokrastinator, kterej uz moc nehraje:-D
      MR_DAN
      MR_DAN --- ---
      JJOXER: a na toho championa potrebuju akkhan set :D vsak jo....
      dik,. ja uz ty youtube videa a icyveins buildy mam docela najety, jen to jeste nemam uplne hozeny do praxe... ale tak s necrakem jedu T6 rifty celkem vpohode.. pri tom mym obcasnym hrani
      JJOXER
      JJOXER --- ---
      Rhykker ma dobra videa na youtube o jednotlivych buildech, vzdy kolem 10min. Pripadne na IcyVeins najdes slovni popis.
      JJOXER
      JJOXER --- ---
      MR_DAN: Tak cdr nasbiras i z jinych itemu. Pokud dloujo cekas na exploze, tak mas runu s vice explozema, pripadne instantni exploze. Na co ten CDR ale potrebujes je mit 100% uptime na akurats champion.
      MR_DAN
      MR_DAN --- ---
      BARTUC: ja se priznam ze jsem oprasil diablo ted nedavno po letech, ale tak jsem prave zkoumal ty novy classy co za tu dobu pribyly, coz je necro a cruss, tak jsem se hodne rozhodoval s cim zacit :-)
      zvitezil necro, ale crusadera mam taky a nejak jsem tomu condemn buildu neprisel na chut - nemam akkhan set proste, o tom to asi bude, co? ze ten cooldown je bez poradnyho equipu dlouhej
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam