• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    AVATAR: nemyslim si hele...samozrejme zalezi na na paragonu a kvalite rollu na gearu...ale kdyz uz to clovek ma jaks taks nalazene, s wolem se nechytas:-D jednim vystrelem multishotu zabiju vsechno co je na mape i jak rikas mimo mapu, nejsem zavislej na procu ingeomu, nedejboze kdyz nepouzivas ingeom a mas jen 2 charge dashing striku:-D btw. stale uplne nejrychlejsi na t13 je angry chicken wd ;-)
    FORTRESS: hehe, ja to hral na pc, kdyz jsi jeste tahal kacera (=od releasu)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Nekaž konzolovým rolníkům objevování.
    JADE: tak na farmu urcite wol monk, kterej cisti i co nevidi a ve vsech smerech. Na bosse je chabej - kvuli tomu chci udelat toho impale dh, ale na farmu je dh pomalejsi, s min ucinnym aoe a evidentne s mensi dmg. Jako jeste nemam bombardment ruksak, ale i tak :)
    JADE
    JADE --- ---
    co to tu zase ctu, diablo ze neni raketoa veda ?! to by jsi se divila...
    dh a zklamani ? jako v cem ? multishot - nejrchlejsi farmar...impale-nejrychlejsi farmar GR kolem 100 ;) co je vic ?
    KASUMI: musis, pokud ti prijde, ze to jde pomalu s chces s tim neco udelat :)

p.s. ja vytahl demon huntera na 70 a navazne pak udelal tri season kapitoly, takze mam marauder set. Zatimco u Monka bylo zkompletovsni setu zarukou pohodlneho farmeni t13, dh to katapultovalo jen na t8 a vejs porad umira. Proste je to chaby. Pomaly a pracny. Vyzkousim jeste poskladat shadow impale build i kdyz to tuhle sezonu nema byt top, ale zatim dh = zklamani.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Na tuneni postavicek a sledovani buildu mam guildwars
    Tohle je na relax, ne raketovou vedu :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ne, to ne:) normalni:)
    KASUMI: hc - hardcore postava. Kdyz umre, tak zacina odznova. D obtiznoti to nema nic spolecnyho :)
    KASUMI: prosimte, ja si udelal monka za tri vecery. Musis vedet co potrebujes a jit po tom jako husa po flusu :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ale musim rict, ze me nebavi, jak to dlouho trva .. :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KASUMI: to hrajete na hc? to je dost odvaha, nez si osahas postupy a skilly :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jenom podotknu, ze mam novou postavu na lvl 10 :D tze jsem dostala jednu ranu a bylo vicemene po mne :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    AVATAR: Tak jsi mi poslal Nemesis. Diky:)))
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    caute, zacalo ma to tuto sezonu celkom aj bavit, tak som tomu dal sancu aspon na jednu smrt a posledne dva dni mi to celkom aj napadalo a nakoniec to vcera dopadlo takto.
    Hardcore cassual player GR 92
    http://www.youtube.com/watch?v=W_fZLUXI6oM
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hehe vcera jsem zkusil Carnevil DoD Poison dart po mozna i letech a gr90 za 7 minut :)
    ono by slo i vic,ale zbran slaba a zadnej augment v zunime
    proste je toho fakt hafo :)
    jo a jeste jeden zasadni kus vybavy, kterej je treba mit v kostce - ring of royal grandeur - snizuje nutny pocet sotovek k ziskani bonusu. Takze ve vysledku staci mit pet kusu setu a pritom mit bonus za 6.

Zasadni, vzhledem k tomu, ze casto potrebujes kus vybavy, ktery se setem koliduje.

Jo a nejak jsme nezminili jeste jednu zasadni vec. V kostce muzete rozlozit libovolnou vybavu a ulozit do ni jeji efekt. Potom si z tehle efektu muzete vybrat jednu zbran, jednu bizuterii a jeden kus brneni. Proste tri efekty navic a to jestd s maximalnim bonusem. To chces.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    hezky list, plus jeste mame weekly challenge a bounties.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam