Ale super som si zahral Diablo po dlhej dobe, levelovanie bolo fajn, zaciatocny hammer build, kde bolo tiez vela near death experience. 75hodin casu zila tato crusaderka a preficala si toho celkom aj dost. Trosku skoda, ze tie sezony netrvaju kratsie, skor by ma bavilo castejsie rozohravat, ako neskor dofarmovat staty v itemoch a chodit rifty na gemy. Tie augmenty som pochopil az neskor, to bola pre mna dost novinka a mal som hodne nestastia na rollovanie ancientov. Este stale mi tam chybal stit, amulet, chestka, lepsia zbran, jeden prsten, opasok. Bolo toho teda dost co by som musel este farmit. Vazne ma bavia challenge rifty, keby tak boli kazdy den, to by bolo super a sezony by som prijal kludne aj len 1-2 tyzdne dlhe. Celkovy dojem ale dost v pohode. Itemov som mal habadej aj na dalsie 2 chary, aj ny som si to nechal boostnut, ale potom sa poznam, akonahle by som mal ist znova farmit nejaky gem, hned by ma to prestalo bavit a v najlepsom treba skoncit. Na to, ze mimulu sezonu mi barb umrel na lagu serveru, co som inak prekvapeny, ze aj tuto sezonu som mal obcas nejaky server lag... to dopadlo dost dobre a velmi som sa pri tom zabavil aj s ludmi na streame. Teraz mam aspon cas zahrat si zase nieco ine :)