• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    m by se libilo konecne nejake to pvp ;)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: sory jsem to chtel prepsat tak jsem se smazal :-)

..psal jsem ze by stacil patch se zmenou par statistik :D a ze diablo4 by bylo pekne... ale i ten datadisk jako zkraceni cekani dobra vec :-)

nejaky nerf asi prijde a boss killer byl vzdycky jeden vicemene :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: tak to jsem pro datadisk :D
    a jo,novej patch s nejakou zmenou by byl fajn. jako treba nerf starpactu nebo jinej boss killer.
    nebo treba,a toho uz se zrejme nedockam,supp WD
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    spekulacd jsou, ze zadne dlc nebude a dela se pouze na D4 a adaptaci na nintento switch
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    me z toho oznameni dost desi : "vice projektu" .... jestli tam bude cokoli tykajiciho se mobile verze ci konzole, tak me blizz neuveritelne nas*** ( nic proti vseobecne, ale Diablo je a bude proste klikacka na mysi ! )

takze pockam na blizzcon a chci slyset DLC aka druid a dela se na D4, tady mate demo ! :-)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    TRIPLT:
    Blizzard: pracujeme na několika projektech s Diablem, více koncem roku - iDNES.cz
    https://bonusweb.idnes.cz/...ablem-vice-koncem-roku-1ig-/Novinky.aspx?c=A180808_222228_bw-novinky_oz
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    TRIPLT: Budou nove srandy v diablu, teste se! Prvni priklad jsou double goblini v teti season.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Sepsal by nekdo prosim v kratkosti co tam rikaj? :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    CRACKY_: to vypada dobre [: uvidime jestli doruci neco vice nez sliby, libilo by se mi napriklad hra 5-8 hracu, nebo affixy k GR [:
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Stay awhile and listen – we have a few updates to share about the future of Diablo

https://www.facebook.com/Diablo.eu/videos/1347849251984992/
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Nehraje nekdo wolves of midgard? Super game ted ve sleve na gogu 10 dolacu... zahral bych s nekym...
    MAESTRO_007: aha, von pise o setovkach, tam je to jasny :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    convert set item neda nikdy ancient... je to tam primo napsane v tom receptu :-)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    AVATAR: no tak jasne, tocit neco co nosis, to by byla cesta do pekel :D
    MR_DAN: sance tam je, ale o nic vetsi, nez kdyz menis neancient :)

Osobne mam veci co pouzivam 2x. Lepsi na noseni a horsi na toceni v kostce
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    JJOXER: neni tam sance na ancient, jo? ja si to ted vubec nevybavuju, pac nemam vsechno ancient, tak nevim co jsem mel z obyc dropu a co z tyhle kostky....
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    MR_DAN: convert set bych nedelal, protoze tam neni sance na primaly a ancienty...

muj recept je nasledujici [:

1] utracet shardy u kadaly kdykoli mam, ale pouze za veci co stoji 25/kus
    2] upgrade rare dokud mam bounty mats / DB
    3] reforge legendary dokud mam FS
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    MAESTRO_007: jo upgrade rare item je super, na 150. pokus jsem konecne vydoloval ingeom takhle, takze spokojenost :-)
    a na vylepsovani setovych veci pouzivam convert set item - kdyz padne horsi, jedu dal, kdyz padne lepsi, vymenim a pokracuju s horsi, postupne se tak nejak vylepsuje equip celkove
    legendarky jsou horsi, obzvlast zbrane
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MR_DAN: muze z toho vylezt cokoliv.... takze pouzivat jenom u spatnych veci... a urcite ne u dobrych/pouzitelnych

je nerad chodim bounty, takze pro me je ten recept hrozne drahy... ale svou silu ma :-)

ja radsi pouzivam "upgrade rare item"
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    hele kdyz dam reforge legendary, tak je riziko downgradu z ancientu nebo primal smerem dolu, nebo neni?
    nedelam to tak casto, stoji to dost materialu, ale tech par pokusu co jsem dal, tak to tak trochu vypadalo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam