• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja.
    season i nonS. na nonS mam ale jen znecro,dps mi nepada
    NJORL
    NJORL --- ---
    S Jadem by se nam hodil jeste jeden hrac na pravidelne hrani Rathma speedu ... nejaky dobrovolnik? :)
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: zkus vyyhledat Pestilence speed...je to neco jako Vyrs archon wizz, ale 90+ bez augmentu uz mi to dela problem...
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    NJORL: pak je tu jeste tempest rush monk :D ale nevim jak dobre by daval GR 100
    NJORL
    NJORL --- ---
    JJOXER: Me zatim uplne nejvic lazy prijde WW babina. Nejakou tu 95 max da bez augmentu. Ale rikal jsem si zda neni neco pro Necra nebo Wiz at mam taky DPS do GR. :) Absolutne nejvic lazy je pak ten WW na Rathma speedy. Jen litam po obrazovce davam IK a sbiram globy. Me sestilete ditw by to asi mohlo hrat za me.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    TRUMPETKA: aj o tom, tiez to je aj o tom, ze som doteraz nerollol poriadny rift... ani jeden jediny krat ked som pushoval gr sam, ci s niekym som nedostal otvorene prostredie. typek co ho mam vo friendoch spravil crusa pred par dnami a uz dal gr100 pytam sa ho ze to co? - on ze otvorena mapa plna zombikov :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    jakejkoli build co pouziva mantle of channeling zpravidla byva dost lazy (:
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    no je to cely o tom, jaky ti nadropuji itemy ... me se sice povedl naprosto uber roll na main weapnu, ale to bylo tak vsechno :D ... ani zadnej primal nedropl :(
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    TRUMPETKA: to neviem ci sa dostanem tak vysoko :) minulu sezonu to boo max 94 a potom som umrel niekedy pri farme :D tuto seoznu to dam mozno viac, ale uprimne mna to najviac bavi na zaciatku sezony, potom uz je to hlavne o tom kolko casu za tym stravi clovek a 16 hodin denne to hrat urcite nebudem.
    Navyse som teraz ochorel a posledne 2 dni som bol jak cisty zombik, neschopny niecoho, len lezal. Dnes si zahram uvidim ako to dopadne, vyzera to tak ze sa kamos prida s jeho suport monkom, tak uvidime.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    garga se da gr 100 vpoho,zalezi na gearu (no primal). N4M6 taky (primal myslim 3ks). condemn crus easy.
    ale nejvic esy mi prisel meteor shower wiz.tam jsem behal i gr105 za 10 minut,nez mi prislo,ze to nerfli a najednou jsem s gr105 zacal mit problem. dal jsem gr100 i s rathmou,ale vsechno to je v zavislosti na augmentu a gearu co je nasbirano,protoze staci trocha (zdanlive lepis gear s mensim element resistem a uz je problem)
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: wol monk se slusnym gearem+para, nejakej ten condemn crus, nejspis i pesti necro (ne ten klasickej bk s cold runou)...a taky impale dh, mozna garga wd...samotnymu by se mi hodilo neco na solo 95 za min jak 5min
    NJORL
    NJORL --- ---
    Hele jakej je lazy build kterej by mohl speedovat 90+? Myslim lazy jako WW atp. Lazy a eazy!!! :)
    TRUMPETKA
    TRUMPETKA --- ---
    K3BAB: condemn sem jel v s14 ... hrozna prasarna ... no problemo gr110+++
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JJOXER: sound effect tam je pri objeveni elity i pri umreni :-) ..ja se jim ridim hlavne pri situaci kdy elitu objevi nekdo z party a nemusi mi to ani rikat a ja otom vim... a progression orby jdou videt dobre podle.me :-)

+ se to vsechno vypisuje v chatu vlevo dole...
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Tak jsem rozehral DH a neni to tak hrozne jak jsem myslel (:

M ovsem jeden problem, hraju ted na SHC UE multishot a stava se mi ze zapomenu posbirat kukicky v riftech (: je nejaky addon co by napriklad spustil sound efdect kdyz zemre rare/elite, nebo co by mi zobrazoval ty progression orby na minimape?
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Teraz si dam asi na par dni pauzu, tak ma zas odbehnut :) Dnes to dopadlo takto. Snad sa bude pacit. Sory za kvalitu, stale sa snazim nadstavit poriadne stream, ocividne sa mi to akosi nedari.

DIABLO 3 CONDEMN CRUSADER HC GR 90 S15
    https://www.youtube.com/watch?v=6flwpsxHkM0

T13 CONDEMN CRUSADER SPEED RIFT S15
    https://www.youtube.com/watch?v=GT4zoJ-YJR0
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    K3BAB: dobry si top 50 666d3crus
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    HOUMI: z casti mas aj pravdu co sa tyka hc crusa, nieje ani plna tabulka... no je to tak, ze vacsina ludi na sc.

co sa tyka boostu na hc, boostujem hocikoho hocikedy, kludne mi piste pokym zijem :) k3bab#2714
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    to se Vám to rankuje, kdyz tam nikdo moc neni :P :D

neee just kidding, jdu shanet boost :)))
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    WRATA: podobne na hc crus

konecne som dal dokopy condemn build. nemal som moc stastia na dropy tento krat. rolanda na shield bash som zlozil skoro hned, ale ten je cajovy.

inak dnes cez den budem na twitch.tv/majcuch kludne dojdite na kec, ci si len tak zapicovat na rng.... ak sa podari najst lepsie kusy, pripadne to aj pushnem, na plane je nejake speedriftovanie na t13, mozno nejaka ta bounty a ktovie.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam