• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JANDOS: koukám, že tu bílá díra... :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    KID_MCHUTT: Jo, grafika a animace vypada jako za krale klacka. Ja uz si na to teda zvykl pac v tom bordelu to stejne tolik nevnimas. To je podle me jedina nevyhoda PoE. Proste jedna hra je od Activision Blizzard a druha od malyho studia.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JANDOS: njn... to je třeba pro mě důvod, proč jsem to sice zkusil, ale nevydržel u toho - na 4k to Diablo vypadá rozumně (i když 8cm postavička je taky zlo), ale PoE se skoro nedá hrát
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JANDOS: a furt má PoE tak hnusnou grafiku jak z D2?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    J4C0B1M: Kdo v PoE nema zajem o late game tak ho delat nemusi, ale aspon tam nejakej smysluplnej late game narozdil od Diabla kde muzes akorat tak behat do zblbnuti R+GR. Navic vsechny "spravny" buildy v diablu jsou veskrze forcnuty skrze set bonusy od blizzardu.
    Ale tak kazda hra ma svoje Diablo je urcite vic zamereny na casual lidi a min na no-lifery i samotny devs rikali ze nevnimaj PoE jako konkurenci, ale kdyz se podivam kolik lidi hraje PoE a kolik Diablo 3 tak by mozna meli.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (ale je fakt, že mě to levelování nebaví, takže to trvá i tím, že se mi nechce jet naplno)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    J4C0B1M: to dělám a stejně to trvá dlouho... :/
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: co konkretne te zajima? Ted v tom topim cas jak kdysi v diablu. Navykovka solidni.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja bych chtel D2 ve fullhd kabatku a s prijemnejsim ovladanim a sem spokojen :-D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KID_MCHUTT: zapneš na hard adventure a jedeš jen rifty, po chvilce to hodíš na experta/mastera a to je celý
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    J4C0B1M: tak to mě budete muset někdo naučit, pač mně to trvá celý víkend...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KID_MCHUTT: Tak 3 hodiny no nebo kolik to tuhle sezonu bylo a to hned 1. den, ale pointa byla snad jinde, doufám, že to chápeš

JCD: já chápu v čem jsou poe výhody, jen řikám, že spousta lidí o to nemá zájem.
    JCD
    JCD --- ---
    J4C0B1M: PoE dohrajes v podstate s jakymkoli charem a bavi te to, ale pak je tam vpodstate neomezeny prostor jak tu postavu minmaxovat a optimalizovat, o tom si muze diablo nechat jen zdat.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    J4C0B1M: No nikdo te nenuti v PoE tohle delat dokonce je tam mod ve kterym je veskery prodavani a aukce zablokovana a kazdej jede pouze na sebe. Osobne tohle taky nemusim protoze potom kazdej travi vic casu prodavanim a cumenim na web nez hranim.

Jinak mas ale pravdu, v Diablu ti staci chvilka a mas odemceny vsechno. PoE je 100x komplikovanejsi a kazdou postavicku si nejak postavis skrz skill tree podobne jako to bylo v Diablu 2 a nemuzes si ji menit jak se ti zachce.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    J4C0B1M: 1-70 za dvě hodiny? Leda v grupě, kdy tě někdo potáhne...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MAESTRO_007: PvP nevím, na to jsou tam uzavřené části, tam by mohl poreferovat Koral, který to zkusil, ale jinak to funguje tak, že v hubu je cca 100 lidí a v jednotlivých instancích světů asi do 20 (reálně jsem tam víc než 10 nikdy neviděl), instance "dungeonů" (strike) je pro 3, raidy jsou, tuším, pro 6
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    JANDOS: Je otázkou jestli chceš "PoE", nehrál jsem (koukal jsem párkrát na stream), ale když jsem byl kolikrát s klukama na teamspeaku co to hrajou a slyšel jsem tam jak tam mekotaj co musí udělat a nafarmit a kam musí aby něco získali, prodali a koupili něco jinýho, dělalo se mi špatně, přišlo mi to jak styl farmění ve WoW v Diablo kabátě. Přesně proto spousta lidí hraje Diablo, stačí ti 2 hodiny 1-70 a pak už defacto jedeš jen R+GR, i dělat Bounty lidi otravuje, na Uber bosse každej sere
    JCD
    JCD --- ---
    JANDOS: jojo, mne by se libil hybrid PoE mechaniky s Diablo 3 lore a grafikou k uplne spokojenosti ;)

Blizardi umi pribehy, GGG moc ne :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ONDRA_PATA: Cistokrevny MMO to urcite nebude, protoze uz jedno maj a dalsi delat nebudou. Navic je to celkem vymirajici zanr.
    Me by stacilo kdyby se poucili ze trojky. Akcni rpg tady misto porad ma, Path of Exile je uz mnoho let pravidelne mezi 10 nejhranejsima hrama na steamu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: ja z otevrenyho sveta :) pod pojmem akcni rpg mam proste diablo,torchlight a x dalsich. ne litani po svete. kdyby bylo v D4 spis vic modu,kde ziskat odmeny,matros jinak nez bounty a jednou challenge...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam