• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    MR_DAN: nezda...jsi too old ! :D
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    jsem nad tim tak premyslel a neni mozny, ze proste uz nejsme cilovka blizzardu? mozna zamerny switch?
    protoze kidsteri, cucaci a nedomrlcata pari vesmes na mobilech ... nebo ze mi to jen zda? :-)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    BARTUC: Ze zacatku me to prave bavilo ze to jelo na ten automat... akorat to velmi brzo omrzi, tak jsem zvedav jak to vyresi :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: hlavne pokud to bude stejny jako ten lineage II tak to bude strasna sracka. Tam tu hru v podstate nehrajes, jen pustis auto a cau
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Takovejch věcí bych si představoval...tohle by šlo určitě taky v apce - a to zlehčit enchanting

a) přidat automaticky nastavitelnej rollovač - někdo to může označit za lenost a chápu, že ze začátku (sezóny) neni tolik materiálu a stačí si narollovat např. 46% z 50 a člověk to dořeší později a je potřeba pár rollů, ale později nebo v non-season, kdy je materiálu tři prdele je to jen otravná ztráta času. Představoval bych si, že bych si zvolil stat, maximální počet rollů a kolik tam chci. Tuhle sezónu jsem pro 100% CHD na Haunted Visions musel udělat 270 rollů a 50% CHD na Witching Hour ňákejch 150. Běželo by to třeba dvojnásobnou rychlostí, zas ne aby to bylo instatní, a člověk by si mohl dojít pro pití a když by se vrátil, tak by to měl ))

b)l dělat to tak jak to je do teď, ale jak říkáte, v apce někde v mhd
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: jj presne nad tema bountynama jsem se dnes rozciloval,ze by to bylo dobry delat po ceste domu na mobilu.
    behat klice,poradek v truhle atd.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Imho mel Blizzard udelat neco jako D3 mobile companion app. Predstavuju si napriklad D3 na mobil, ktera mi umozni delat bounty nebo jenom behat Torment rifty a odmenu si pak vyberu v PC hre. TO by byla bomba.

Fakt nechapu, proc bych mel hrat tu samou hru stale od zacatku na trech ruznejch platformach ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRIPLT: lineage 2 na mobily nejvetsi shit
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KORAL: Jojo vsechno to vypada stejne... i Lineage2 na mobilni zarizeni... :/
    KORAL
    KORAL --- ---
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    To me bavi :D

DIBONE
    DIBONE --- ---
    WRATA: Taky jsem si dislajknul... :/
    WRATA
    WRATA --- ---
    First prize for most disliked video of the year goes to:

Diablo Immortal Cinematic Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=RtSmAwpVHsA
    JCD
    JCD --- ---
    tvl jsem si stim androidem taky delal jen legraci....jsem byl nakonec vcera v mironetu pri D3 na switch a zacal to hrat (a je to vyborny), ale kdyz to ted vidim, tak si rikam ze tohle oznameni v ten samej den co vydaji D3 na mobilni konzoli je dost jerk move
    KORAL
    KORAL --- ---
    mám v plánu to nahodit na S9+ co je na dockině a připojená k velkému monitoru a vyzkoušet to s kláveskou a myší, až to vyjde.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Nadseni...
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    JADE: tuhle scénu už jsme přece viděli ve Společenstvu prtstýnku
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KASUMI: jakožeby na konci blizconnu řekli "hele jsme si dělali prdel, ve skutečnosti pracujeme na D1+D2 na moderním engine"? :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    lol :D to byl takovej jako ultra funny tip :D a ejhle :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam