• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    jo chtělo by to ten link co

Rhykker Reaction: The Diablo Immortal Fiasco at Blizzcon 2018
    https://www.youtube.com/watch?v=JKFgpkKEK14
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    no nejdelší, ale asi imho nejlepší video k tomu a to jsem jich zkouknul víc jak 10 od různých youtuberů/streamerů
    JCD
    JCD --- ---
    Ja jsem mezitim dodelal par season goalu v D3 na switchi a kupodivu jsem velmi dlouho nemohl najit, jak se dostat k tem kyzenym Haedrig's gifts.

Kdybyste to nekdo take hledal, je to salamounsky schovane v season -> vybrat goal -> view rewards -> claim reward :)
    JCD
    JCD --- ---
    SUNBEAM: No jo, blizzny to pojali cely spatne; stacilo kdyby rekli neco ve smyslu "helejte, potaji makame na necem diablovym, z ceho vam za par let spadnou celisti a mezitim jsme vam jako jednohubku pripravili tuhle malou gamesu na mobil", tak to cely mohlo byt jinak :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Podle mě placený blizzem nejsou, tyhle nu-male soy boyové se snaží tu svojí agendu protlačit do her už od dob gamer gate. Pro ně je cokoliv tradičního špatně, proto máme ve hrách černý esesáky a postižený ženy. Nedivim se že obhajujou i tenhle outsourcovanej moneygrab nějakýmu čínskýmu dev teamů který podle steamu nikdy nic dobrýho neudělalo.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    FORTRESS: včera jsem projížděl celý vlákno na redditu a veřim, že tihle lidi jsou placený za tuhle snahu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MEDAN: taky je asi dost nahovno ze to budou vyvijet nejaky cianani pro cinany. predne jspu nejaky kulturni limity - treba cinani tam nesmi mit myslim kosti a cernou barvu. taky to nebude mit poradnej dohled z Blizzardu IMHO, takze to bude velmi pravdepodobne nejakej preskinovanej a lehce upravenej jejich generickej produkt. ve zkratce, kdyz to nebude napicu, bude to zazrak.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    špatně zvolený způsob oznámení komunitě v jiné cílové skupině, než ta, pro kterou je hra určena
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    A co je špatnýho na Diablu na mobil? Pokud to bude zadáčo, tak to možná vyměním za Fallout shelter :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    pathofexile.com
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    AVATAR: me to funguje, hele : https://playdiablo4.com
    MPEGYNA: neotevira se... co tam je? :)
    JCD
    JCD --- ---
    Mimochodem, oproti tomu co jsem se docelt pred releasem, Season content funguje i bez nintendo subscription.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Verze na PS4 a switch je afaik uplne stejna akorat na switch to ma mensi rozliseni
    JCD
    JCD --- ---
    NJORL: nene, jen na PC predtim.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JCD: A hral jsi to i na PS4 resp. XBOXu?

Par mej kamosu uz to na Switchi pari a vrnej blahem
    JCD
    JCD --- ---
    Vazeni přátelé, dohrál jsem necrousku na 70 na switchi, a musím říct, že je to lepší než na PC, snad poprvý v životě mám dobrý pocit z konzolového ovládání. To co udělali s inventářem a UI obecne je něco tak intuitivního, že se to nedá ani slovy popsat :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRIPLT: dik.lol
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam