• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    BARTUC: ad co bys chtel menit - staci se podivat, jak kluci makaj na path of exile. jiste vydavaji datadisky skoro rocne, ale ty jejich ligy jsou uplne o necem jinym, nez nova sezona v diablu...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ENDER: V lete to vychazi jak to vypada si mohl videt z dema co mohl hrat kazdej s blizzcon virtual tiketem. Je to vsude na youtube a na twitchy.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jenom doplnim, ze za me je skoda, ze mobilni a stolni hra nejsou propojeny...
    ENDER
    ENDER --- ---
    JANDOS: ja se prave bojim, ze to bude celkem dost prace, protoze imho nepouziji puvodni engine atd... takze to bude celkem dost prace
    KALTY
    KALTY --- ---
    JANDOS: tak tak. Jen to mělo přijít dříve
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    J4C0B1M: mno a co bys chtel menit? Pokud nevydas dalsi datadisk, tak ono toho moc co menit neni. Problem d3 je ten, ze ta hratelnost je proste kratka a pokud chcces neco pridavat, tak jedine novy postavy a co se tyce diabla, tak i ve dvojce byl prece jen jeden datadisk. Me asi d4 uplne netankuje, ja bych nejvic ocenil hd remake d2 (s kompletne stejnou hratelnosti)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ENDER: Wow classic neni hovadina. Je to pro ne skvelej zpusob jak donutit lidi ktery sere soucasnej WoW aby za nej dal platili. Tech lidi neni uplne malo a jsou to pro ne celkem snadny subscribce za relativne malo prace.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    BARTUC: Neni tohle náhodou už 3. sezóna beze změn? Podle mě to je docela známka "sereme na to"
    KALTY
    KALTY --- ---
    ENDER: tak WoW classics je ale nic nestojí. Jen to měl udělat před pěti lety. Já jsem ve Vanilla serveru strávil rok třeba
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: presne tak, kdyby ty pitomci vyndali hlavy z prdele a rekli: makame na reworku d2 a sestavujeme tym na d4 a pro zkraceni cekani muzete zkusit totok, tak jim lidi sezerou ruce nadsenim.
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC:
    1. Ano wow classic je hovadina, duvod je take v tom, ze blizz slapnul do neofiko serveru a komunita tehle hracu zacla rvat, ze novy datadisk, hrat nebude, at ji daji vanilu. Imho je to blbost a mrnavej trh.
    3. Imho je to zajimavej napad a vstup na novej trh. Je jasny, ze pro soucasny hrace je to fail, kdyz to neni jejich platforma. Meli aspon rict, ze diablo 4 bude a byl by klid..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Par mych myslenkovych pochodu:

    1. wow clasic - lidi porad rvou po wow clasicu, ale imho lidi ktery stale wow hraji a zvykli si na "life quality changes", tak se budou v clasicu strasne trapit. Jo, zapnou si to, budou to chvili hrat, ale imho se valna vetsina z nich zase hrati k aktulanimu datadisku. Co si imho bliz slibuje je to, ze natahne zpet prave hrace, kteri prestali hrat v dobe bc nebo tbc nebo pripadne uz ve vanile a zaplati si sub. Na blizconu tusim rikali, ze wow clasic bude kompletne zdarma pro lidi co plati sub, takze by mely bejt dve hry v cene jedny.

    2. blizzard - kdyby sel blizz do prdele, tak nechrli takovej objem novych her, nevenuje se tolika platformam. Jasne, propojenim s activisnem se business model urcite zmenil a jde vic po prachach, ale vzhledem k tomu, ze je stale zivi hry, ktery musi hrat hraci, tak si proste nemuzou dovolit bejt uplne mimo. Treba vybuceni na blizzconu je malym kaminkem kterej spusti lavinu a blizz se zacne zase starat vic o hrace nez o zisky.

    3. Diablo - diablo immortal je pruser, nicmene to muze prinest pomerne velky prachy navic za pomerne malo muziky, ktery pak muzou vrazit do svych vlajkovych lodi. Vemte si spusteni a oznameni diabla 3. Pamatujete si, jakej shitstorm se snesl na ramena blizzu, ze to neni diablo apod.? A stale ho vsichni aspon obcas hrajeme a blizz stale ve hre neco malo dela a nevysral se na ni uplne.

    Imho to vidime vsichni strasne cerne. Diablo 4 bude, po pruseru s immortalem je to imho jasny, ze musi neco takovyho vytasit. Diablo 2 remaster bude (po remasteru wc3 je to imho tutovka), Clasic wow bude... Diky tomuhle pristupu uspokoji takovou obrovskou masu lidi, ze si vsichni budem chrochtat a nejaky diablo immortal nam zbyde fakt maximalne na zachodovy hrani.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    přihlášky do bety

    Pagan Online | Join the Trials!
    https://www.pagan-online.com/how-to-pagan
    JADE
    JADE --- ---
    NYRLEM: no nastesti ne...ale je fakt, ze od jisty doby ta cista manie pro me stejne skoncila...1+rok cistyho gametime u wow, nejakej ten tisic.+ hodin u d3 docela stacilo...nemluvim o dobach drivejsich d1,d2,w3, ale tam nastesti jeste nebyly casomeraky ! :D uz me to zkratka tolik nebere a nesere a za me at klidne celej blizz zavrou ;) jak jsem pred nedavnem rek, me se posl dobou stejne nejvic libi max ty jejich uvodni animace a tim to konci ;D
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    JADE: uz jsi dlouho nevyplnoval virtual ticket, vid? :D
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: stacila by fakt i nejaka, jak uz tu nekdo rikal, appka na rollovani itemu, crafteni, bounty, farmu klicu...takovy ty veci na ktery lidi maj stejne boty ! :D
    JADE
    JADE --- ---
    MPEGYNA: neznam ani zadne jine dalsi remastery, to bylo spis tak v ramci politicky teorie kolem blizzardu...ale jako kdyz se nad tim clovek zamysli...mas wow s x,y datadiskama a subscribci aby se dalo hrat...nemyslim si, ze delaji wow classic aby bylo zdarma (sebralo by jim to hodne hracu co platej), nebo aby se platilo zvlast (zase kdyz bude volit spoustu hracu, co hraji wow spis uz z nostalgie, mezi 2ma subscribcema, vyberou si radeji tu vanillu a soucasny wow zase prijde o hodne hracu)...je fakt ze tedy jedina logicka teorie je, aby to davali jako "bonus" lidem co maji vsechny datadisky a plati subscribci...popr pro novacky co koupi jen zakladni hru bez datadisku a zaplati si sub :S tak ci onak, nechame se prekvapit ;)
    no tak proc si teda blizz, nekoupi nekoho misto Morheima ?! :D
    NYRLEM: myslis, ze uz z blizu zkratka udelali jen tovarnu na penize a opravdu je hraci absolutne nezajimaj ? a maj nahrabano tolik, ze jim je jedno, ze to zkratka lidi prestanou hrat vsechno a az se jim to nevyplati, zavrou jen kram a pujdou domu ?! to by mi zrovna uplne k tyhle znacce nesedelo ;) cista birokraticka tovarna na penize?!
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    JADE: spis je to o tom, jaky prostor v ramci pravidel (administrativy) je davan aktivnim tvorivym lidem .. kdyz se vedeni boji o zidle, zakonite si vybere spis pasivni lidi, ale s temi diru do sveta neudela ..
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    JADE: ehm a u ktere hry byl remaster zdarma? (btw zakladni sc2 je uz zdarma).

    jeste k tem schopnym lidem - je to takovej kolobeh: trhnou se z velke firmy, udelaji indie hru, hra je uspesna - nechaji se koupit velkou firmou. viz https://www.trueachievements.com/n35182/microsoft-acquires-two-more-development-studios
    JADE
    JADE --- ---
    NYRLEM: na tom asi taky neco bude...ale nerikej mi, ze zas v tak velkych korporatecj se najde jen jeden schopnej clovek ?! je fakt, ze vetsinou se jedna v tech pripadech o kterejch se mluvilo, o "zakladatelich, vizionarich" atd. a za to se nahrady hledaj spatne ;[
    TRIPLT: blizz je schopnej vseho si myslim, vsak se podivej...sc remastered si musis koupit znova...w3 reforged si musis koupit znova...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam