• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: takze jediny co se z celyho gameplay zmeni je vyssi cisilko u gr, najs :-)
    BRETA
    BRETA --- ---
    zvednout bonus na 500% u LoN mi příjde dost brutální teda :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hlavne,ze je sance na novy (obmenu) trash i BK
    KORAL
    KORAL --- ---
    NJORL: Tak jistě, je potřeba posouvat žebříčky. Koho by bavilo točit se stále po několik sezón na 130 a vědět, že výš už to prostě nejde.
    NJORL
    NJORL --- ---
    J4C0B1M: To je k placi. Proste vse vynasobili nejakym koeficientem aby to bylo silnejsi. Omfg
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Patch 2.6.4 PTR Preview - Diablo III
    https://eu.diablo3.com/en/blog/22753282/patch-264-ptr-preview-19-11-2018

Jsem zvědavej na ty sety, Hammerdine pojď mi
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak co,zkusite PTR?
    JADE
    JADE --- ---
    MICHIGAN: no skoda ze to nema podporu steam for linux...nevahal bych ani minutu jako free to play a uz by me nikdo ve windows a battlenet.app nikdo nevidel !!! :S
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    JANDOS: kor, kdyz se to puvodne melo jmenovat Immortal :D

Path of Exile: Betrayal Official Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=d8Cpi4dFjm8
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    KORAL
    KORAL --- ---
    DWAY: Sledoval jsem ta vide od Blizzu kde používá herce. Ale to nedělá jejich vide lepší(to dělají i jiná studia). To co je na videích od Blizzu to nej byl příběh a jejich zpracování. A v tom už nejsou samotní a ostatní je dohnali. Ano stále si Blizz drží top kvalitu, ale ...
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    CHEWBACCA: clickbait jak prase... navic kotaku je po polygonu jeden z poslednich webu, kterym se da verit, casto si jen tak cucaj informace z prstu nebo publikujou nepotvrzeny veci z redditu.

vsechno to je jen zoufalej damage control a i kdyby ted blizzard zazracne mimo blizzcon leaknul diablo4 teaser, tak jim to u fanousku uz stejne nepomuze, spis naopak.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Diablo 4 Leaked By Blizzard After Stocks Fall
    http://www.youtube.com/watch?v=LzXGe8ApgpI

Vo co tam de ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    prosim vas neeeeee!!!! D4 v tomhle hnusnym asijskym kabatu,ve kterym je kazda mobilovka,co mam v kazdy reklame... to opravdu ne!
    DWAY
    DWAY --- ---
    KORAL: podle me to teda blizzardich kvalit nedosahuje ani zdaleka. Je treba si uvedomit, ze blizzard uz ve svych videjich pouziva opravdove herce takze minimalne animace obliceju je uplne jinde nez tady v tomto.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KORAL: Wow za me luxus
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Proc porad srovnavate Lost Ark s Diablem ? Lost Ark je mnohem vic MMO nez ARPG. Od itemizace (moc jich tam neni, kdezto ARPG jsou cely o lootovani) pres absenci hardcore modu, po system questu atd. atd.

Urcite to je dobra hra ale neni to Diablovka jako PoE nebo Torchlight
    JADE
    JADE --- ---
    mno proc ne, ale na muj vkus takove prilis "asijske" :S
    KORAL
    KORAL --- ---
    Vím, že to sem přímo nepatří, ale myslím, že tohle ukazuje na to, že nejen Blizz umí pěkná videa a už v tom není jedničkou ...

Lost Ark Vide
    KORAL
    KORAL --- ---
    Ten Lost Ark vypadá fakt jako moje očekávané D4. Jen asi to není v EN zatím což?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam