• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    MPEGYNA: pokud vím, tak Diablo 3 vyžaduje Battle.net účet. Pokud tedy nepoužíváš nějaký launcher, který to obchází, ale to jsem nezkoušel.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    to má nekdo battlenet ucet jen kvuli diablu?
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    Nemáte někdo zájem o BattleNet účet s kompletním Diablem pro PC?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: zkus destiny. Dobry fps diablo :-)
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: nemej peci, ja uz to pro jistotu 14dni nehraju ! :D
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    JADE: kdyz ses takovej minmaxer a top player, tak si vymysli novej build [: damage ti navysil Blizzard a survavibilitu si navys adekvatne sam.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: ja osobne bych to resil gemy a vitalitou z paragonu.jestlize to dostane takovej boost,jakoze nakonec ne,protoze se na ptr zjisti,ze tolik procent je kravina,tak budes mit slusnou rezervu poladit si tough sam
    WRATA
    WRATA --- ---
    BRETA: No zacnes paragony rvat do vitality a ne do main statu no ;)
    JADE
    JADE --- ---
    BRETA: ciste teoreticka otazka, nevim, co na ni nechapes ?! pokud by se to neresilo, pro me celkem satisfakce, protoze prezit gr150 nevim, nevim...
    DIOM
    DIOM --- ---
    jakoby děti zajímalo Diablo :)
    BRETA
    BRETA --- ---
    JADE: jak, jak chtej resit? to je spis na hracich, ne? furt si stezujes, ze to nerfujou kvuli lamam a detem a najednou chces aby resili surviveability, fakt uz nechapu...
    JADE
    JADE --- ---
    IMPROVIZACE: jojo je mi to jasny...to ale nevylucuje co rikam ;) jinak eknej boost a jako lakadlo na sezonu uz lepsi...ale zase hrube nefer oproti nonseason...mno nic nema cenu se vztekat...

zajimalo by me spis, jak chtej resit surviveability, kdyz co si budem povidat nad 130 uz je to problem ;D triple dmg boost je sice fine, ale bez boostu survive asi nic moc vyuzitelny :S
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    JADE: ty nedostanes ten ring .. ty budes mit ten buff z nej bez toho aby si ho musel mit nasazenej
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: jop, prijde mi to jako dost ubohy lakadlo prave ! :S vcetne nejakeho grandeuru for free ;[ kids asi emocne nedavaj farmu bounty act1...;\
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: Stejnej pripad jako obvykle primal co nejde pouzit :D
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: jojo bude to urcite hodne pouzitelnej primal s perfektnim rollem ! :D rozhodne vec, kvuli ktery stoji za to season rozjizdet ! :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    Diablo 3 Patch 2.6.4 RARE Behind the Scenes Developer Interview! (Season 16)
    https://www.youtube.com/watch?v=AhQWhw_nmu4
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: Pro velkou slavu se chystam po dlouhe dobe konecne trochu zahrat, tak aspon mi neco dropne :D
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    JADE: ja teda vzdycky koncim sezonu para 800-900.
    Jinak ten seasonal buff se mi libi moc (:
    JADE
    JADE --- ---
    jinak kdyz v prumeru znasobuji ucinky setu 3x, to znamena ze chtej abychom chodili jako 3x vyssi gr ?! :\ gr 300 pojd mi ?! :\ zase roztahnout tim uz takhle roztazeny nuzky mezi casualama/nehroticema co jseou ted na para 2-3k a mezi maniakama, co jsou ted na 5k+...5k+ utecou uz nekam, kde se to opravdu nebude dat dostihnout ;S
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam