• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    zejtra zacina sezona ?

Tak to ho zacnu zitra. Ted jsem pobehal hodku a jo corpse explosion je fajn, dostal jsem chut na dvojku :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HULIK, J4C0B1M: právě, proto mě to překvapilo :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HULIK
    HULIK --- ---
    KID_MCHUTT: zítra
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    to už je nová sezóna?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: ja ho koupil za 170 kacek a chci ho hrat spis pro zabavu nez to nejak honit jako driv. Tak se uvidine ve hre, doufam ze me to udrzi
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: jop urcite skeleton build je...ale bojim se ze necro ted pujde do sracek..v patch note se pise, ze zlepsili jen tragoul set, kterej se uz 2 myslim patche nehraje, jinak to zustalo vicemene stejne, takze papir co sice ma dmg, ale nevim jak s tim lidi soluji ty 120 pro me nerealna predstava...uz na 100 jsem furt tuhej ;S
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Hele co ten necromancer? Dokaze aspon na chvili zabavit, kdyz uz zbyly chary ne? Ma nejakej hratelnej build s hromadou skeletonu jako ve dvojce ?
    JADE
    JADE --- ---
    jinak u zbylych class jsem zadny extra posuny nezaznamenal...tak +10 na gr pro kazdeho, ale jinak zadny zazraky se nedejou...ale to bude asi tim, ze jsem vsechno zkousel ve "starych" buildech...stejne si ale myslim, ze trosku problem bude s prezivanim...ono preci jen kdyz jsi sam v ty 110 tak to boli, at ma na sobe clovek cokoliv :S
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: pc verze multishot gr100 v slusnym case, s impale gr110 a 115 by asi slo...nicmene 105 v speed modu je zabavnejsi ;) prej ale za dh je nejvic op 6natalia4marauder build...nevim, nehral jsem a nezkousel jsem ;[ jinak asi budou nejvic nakladat ty LoN buildy na ktery ted stejne nema nikdo gear, protoze patch zpatky kdy se to prestalo hrat to kazdej rozebral ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tak patch vtipnej. Nejvic to ted na soli drti UE Multishot. :) Poskocil jsem ze 70 za 4 minuty na 85 za stejny cas. :) Problem solved
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    A non-archon wizna? Archons jsem nikdy nepochopil a vždycky hned umíral :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: one punch monk!!!
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: jj impale je skoro stejnej princip jako multishot a gr100 no prob...
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Nad tim dost premyslim. :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    neznam ted ty nove buildy, ala za me treba necro s corpse lance a decripify skillem. build jinak skoro stejny jako rg killer, jenom misto stricken gemu ten healovaci... to je neskutecna dps masina, sem si ho daval vzdycky kdyz se na publicu pripojili nejaci slabi hraci a pak jsem gr 100 utahl vicemene sam...

jinak klasika diablofans a vyzkouset jich par z top hodnocenych
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: jinak shadow impale je silna a tough ma taky obrovskou.a taky tam toho moc nedelas...
    NJORL
    NJORL --- ---
    Dekuju!

Ono asi bude nejlepsi pockat co bude silne v novem patchi. Solo play se podle me dost promeni.

Idealne bych chtel nejakou variantu DH nebo barbara, protoze na ne mam spoustu ancient veci ve stashi. Koukam, ze marauder bude mit 4 nasobnej dmg boost. A ten stoji vzdycky daleko od nepratel, takze toughtness by nemusel bejt takovej problem. U barbara ctu u HOTA barbarovi. Na toho mam take ancient vybavu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: jo a mozna jeste gargantuan helltooth WD,protoze tam toho taky moc zbesile nemackas :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: z toho cos popsal mi nejlip vychazi asi vyrs archon wizna. sice zalezi jakej budes mit gear,protoze bez ancientovejch veci a problemu nedas nikdy vpoho 90-100 solo jak popisujes. bud mas stesti na nadropovanej gear a podle toho stavis nebo musis vybrat build pomer toughness/dmg a lepsi itemy nafarmit.na gr80 ti staci snad cokoli.
    akorat teda nevim,jak by se takovej archon hral bez mysi.
    kazdopadne i ten bude boostlej,takze teoreticky bez ancientu bys mohl na tu 90-100 skocit snadno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam