• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: ja sem ted rozjel sezonu na pc a docela me to chytlo. Vazne koketuju s tim ze to poridim i na switch takze mozna budes mit partaka (ale moc to neumim).

1000 plvl za mesic? Tos to pekne flakal :-)
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: jinak kolik mas augment ? 110 uz je docela tuhy...ja budu muset preaugmentit asi 96tkovy kusy na 106 abych to zvladal v pohode ;S
    NJORL
    NJORL --- ---
    Miluju impale DH v tomto patchi. Speed 100 5 minut. Stavajici rekord 105 za 9 minut. Potencial pri mem paragonu a trpelivosti tak 110. Kazdej augment to kurevsky posouva dopredu.

Hlasim ze po mesici hrani ma Switchi mam paragon 1100. :) Vyhradne solo. :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BARTUC: ne monk, ale crusader se tak postavit dá :D a je teda fakt, že od té doby, co jsem překonal nechuť ke grafice prvního aktu, už mě Diablo nějak neláká... Až bude D4, pak zase jo, ale v tom D3 už jsem viděl všechno...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MPEGYNA: presne to prochazeni 10 aktu a nemoznost nejakeho boostu rovnou k mapam me sere :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    MPEGYNA: Mesic dozadu asi, prochazel sem 10 aktu
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    WRATA: nikdo te nenuti nic craftit. crafteni je opravdu slozita a draha (na suroviny = tj i casove) vec a je to pro ty nejvetsi nadsence. btw kdy jsi to dohral? nedavno meli vyznamnej content patch, kdy story rozsirili ze 4 aktu na 10.
    WRATA
    WRATA --- ---
    MPEGYNA: Dohral jsem story bez navodu, pak jsem otevrel guide a zjistil ze na to nemam nervy. Uz jenom crafting guide je nekolika strankova esej
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    WRATA: lol coze? nekolik hodin v tabulkach? navody jsou vetsinou dost presny i s levelovani, kde co vybrat, jaky gear si poridit, jaky gemy na jakym levlu pouzivat. cteni maximalne na ctvrt hodiny a vse se pak resi za behu. tj. nectu si co budu mit a delat na levlu 40, 50, 90, dokud tam nejsem...
    WRATA
    WRATA --- ---
    MPEGYNA: Sorry ale nekolik desitek hodin lezet v tabulkach a guidach fakt zabava neni. Minimalne pro me ne, uz sem na tohle proste starej
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    WRATA: to je na tom dalsi zabavna dimenze. koho to nebavi ma plno navodu a tutorialu, ale i presto musi jit svou vlastni cestou.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    BARTUC: ale je. nedavno jsem ho hral. staci hledat build na foru...
    JADE
    JADE --- ---
    bejt o 10 let mladsi a mit na to cas, tak do toho jdu ! :S
    WRATA
    WRATA --- ---
    MPEGYNA: POE ma bohuzel naprosto extremnj learning curve a to bohuzel v prubehu cele hry
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MPEGYNA: tam neni one punch monk :-D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MICHIGAN: dik. Zrovna vcera sem jo chtel koupit na steamu ale 24 e mi prislo hodne.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    lol včera jsem založil tak 60+ her na The Cursed Peat a nic a dneska týpek do chatu, že to našel a má +2 a založil prej tak 10-15 her :D a ez 421 mobů
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Muzete mi nekdo prosim protahnout monka na HC seasonal? [:
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: dh jsem prehranej
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Nechcete někdo hrát v grupě?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam