• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: No zas takova prdel to neni kdyz jedes solo. :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: ja sem ted rozjel sezonu na pc a docela me to chytlo. Vazne koketuju s tim ze to poridim i na switch takze mozna budes mit partaka (ale moc to neumim).

1000 plvl za mesic? Tos to pekne flakal :-)
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: jn tak to jde, ale pod 100 je to k prdu uz mno ;S
    MPEGYNA: blby je ze ja jsem bejvalej WoWkar mno...ja vzdycky kdyz mam diablo krizi zapnu na mesic WoW a to me tak pohlti ze to zas musim prestat hrat, protoze RL jde do haje :) proto dohravam i sezony za 3-4 dny..kdyz me neco chytne, spatne se poustim ;[
    MPEGYNA: zkousel jsem to asi pred pul rokem a neprekous to
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    JADE: kdo se boji nesmi do lesa. fakt se tim nenech odradit. kdyz ti to nebude po chuti, mas tu porad D3. akorat je potreba prokousat se nekam do prvnich map, coz je varianta riftu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Zatim 5x100
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: jinak kolik mas augment ? 110 uz je docela tuhy...ja budu muset preaugmentit asi 96tkovy kusy na 106 abych to zvladal v pohode ;S
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: to je nejaka sekta, nebo class ve hre ?! :D
    JADE
    JADE --- ---
    AVATAR: covece me prave prijde ze s tim poslednim velkym PoE patchem sla grafika hodne nahoru...nebo resp na videa co jsem koukal se mi koukalo dobre a na grafice me nic moc nesralo...
    JADE
    JADE --- ---
    MPEGYNA: diky za vycerpavajici info..bojim se prave one prilisne slozitosti ;[ ale nadruhou stranu je to fakt jedna z mala non blizz her co me opravdu lakaji ! :S
    JJOXER: je to hned...lidi v clanu uz jsou na paragonu 1000 na sezone za 4 dny...to jen pro porovnani treba s Njorlovim progressem na switchy ;) ale je to ve finale o tom ze ti prave na tomhle mrtvym bode nekdo trosku pomuze...netajim se tim, ze se necham boostnout 0-7 uz pri tom sesbiras neco malo gearu a pak kdyz te potaha nekdo 3-4 t13 normaly a jeden 70+gr mas prakticky vyhrano...ale souhlas Vyrs set je total o hovne a wizze hrat tuhle sezonu trosku za trest...ikdyz ten tal rasha naklada super pecky, tak kam se proste sere na ty imaple DH ktery to fakt maj a daj s prstem v prdeli tu sezonu ;)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    AVATAR: kterou fazi "hnusnosti" mas na mysli? https://twitter.com/pathofexile/status/1084569597968232448

je pravda, ze D3 je porad 2012 "krasny".
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: ok v tom pripade souhlasim DH je ted dost OP ;) ale zahral jsem na sezone wizznu a jelikoz kazdej ted hraje DH dost jsem je nesnasel ;[ oni nekde v pici sami v podstate soluji rift a ja tam nekde vzadu v chodbach chcip fest protoze jsem nemohl poradne projit ;[ bohuzel tim tu classu zase zabijou ;[
    kdyby to aspon nebylo tak hnusny... :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    FORTRESS: kez by kdysi byli i D2 evangelisti a ja to nevypnul a nesmazal po pul hodine hrani.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Nejhorší jsou PoE evangelisti
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: Ne. Je to stejna hra
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    To PoE nejak dramatizujete. Kampan dohraje kazdej Jarda a pobavi se u toho. A za par mesicu ma zase novou hru s novejma mechanikama.

Porad me to prijde lip stravenej cas nez v Diablu ktery je stejny x let.

Lezet v PoE clovek musi az kdyz chce delat nejtezsi bosse, dostat se nejdal v atlasu apod.
    Ale samozrejme dle chuti kazdeho
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: ano, ano...d3 mam bych rekl zmakly do mrte...ale presto je najekej rozdíl mezi pc a switch? napriklad lokace, nebo tak?
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    MPEGYNA: To je samozrejme pravda, spis mi jde o to, ze musim neco delat opravdu spatne, nebo se jednoduse nechavam malo boostit. Ale udelat sezonu a 900 para mi trva opravdu mnoho hodin.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    JJOXER: v D3? co jineho tam taky delat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam