• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: heh completely hackable ! to je traparna dost velkyho kalibru ;[ docela me fascinuje, kolik srani musi bejt s tim vytvorit takovej software a kolik je i srani s tim to hacknout, ze to nekoho bavi...za ten cas urcite nekolik poctivejch paragonu muze bejt ! :D taky nechapu kdo muze mit radost z toho si nacheatovat paragon 20 000, namaxovat vsechny staty a nosit na sobe nonsence itemy s legendarnima utrama na 150ranku misto normalnich kamenu ;S
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: aha tam neni nonseason lb? Tak na to kaslu.

NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: No nevim no. Co jsem slysel, tak XBOX a Playstation verze je tak rozbita uz dlouho. Non-Season LB na konzolich ani nejsou, jen Season. A ty Season jsou prave takto znicene.

Dam priklad co tam lidi maji :)

Diablo 3 save editor Ultimate How to mod items for Diablo 3 ROS PS3/4 and 360/One (2017 / 2018)
    https://www.youtube.com/watch?v=wvfHZ9oRBP8

Tady ukazuje jak se to cele dela a na konci i nejake priklady itemu, ktere "vytvoril" :)

Zlata PC verze :) Blizz na to ocividne sere ... Na XBOX a PS to za ty roky neopravili ...
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: aha tyvoe, tak to je dost bidny ne ?! tam neprobiha nejaka onine verifikace ? minimalne ty ladderboardy jsou pak bezpredmetny ne ?! se divim, ze zrovna blizz neco takovyho toleruje...
    NJORL
    NJORL --- ---
    muzes si udelat v podstate jakykoliv predmet s jakymakoliv rolama. videl jsem treba zbrane se trema greater rift gemama s 1 milion % k dmg a tak :) nechapu koho to tak bavi.
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: jakoze si externim programem muzes narvat full primaly s perfect rollem a jeste augmentem ??! neco jako bylo v d2 ten udelak na itemy ? ;S
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ta Switch verze D3 je fakt rozbita. Top 100 ladderboardu ma nacheatovanou vybavu. smutne. proste always on je potreba no ... nevim jestli muze Blizz dat ban nekomu za to, ze upravuje externim programem savy.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: tak se koukni :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    CHEWBACCA: Tak to nevim. :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    NJORL: kolik jedou nonseason nocheaters gr s dh ? Nevim proc se nemuzu podivat na nonseason leadd ve hre.

NJORL
    NJORL --- ---
    Poslusne hlasim ze solo Impale DH dava 107 speed za 7 minut a solo push mam 113. 115 je muj limit imho. A spadla mi ancient dyka. :) zacinam se nudit. :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Tak jsem do toho FB pridal ancient ancient parthan defenders :D, string of ears, taeguk a aquila cuirass a ono to s tou toughness nebude az tak zle :D

jen mam obcas bobky, kdyz mi spadne FB buff... ale zase mit dvakrat cheat death to vynahradi
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    zed = ted :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: no mozna se uz zed tak nehrava a lepsi bude ten cycle...

kazdopadne faceroll ma nevyhodu ze to hrnes pred sebou a moc nepreskakujes... skrz ten bonusovy utok na zbrani... a z kazde mrtvoly devourem na autocast sajes essenci ze ktere vytvari magy... jak se to rozjede tak to slape super... ale asi to nebude idealni na push, ale spis takove tezsi GR okolo 10 minut
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: ten faceroll vypada taky zajimave. dik za tip. zkusim je porovnat.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    https://eu.diablo3.com/en/profile/wartin82-2453/hero/116384319
    kuci a holky naky tip na dlasi boost rychlosti ( vim jen o ring co pri FEARu prida 60 procent )
    zkousim neco faaakt rychleho...zatim pokud nekde stoji speed pylon tak to spis nestiham ja :_)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    toto je prvni misto v zebricku a naprostej nesmysl, nedostatek esence i kdyz jsem to jel bez tech braceru zatim ktery budou nejvic dulezity ale neverim ze i s nima to bude easy.

https://us.diablo3.com/en/profile/GadreeL-1366/hero/107851397
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MAESTRO_007: me prave prijde ze to s tim cyclem pada lip :-/

jedu tenhle starej s mensi upravou protoze mi tam prijde zbytecnej prave devour protoze tam esenci doplnuju bone spikes.

Rathma Scythe of the Cycle Singularity GR120+ UPDATED - Necromancer - Diablo III Builds - DiabloFans
    https://www.diablofans.com/builds/95791-rathma-scythe-of-the-cycle-singularity-gr120
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CHEWBACCA: na solo myslim ze Jesset Scullscythe, hral jsem snim hodne a je stim vyborny build. uz je trochu starsi ale pro inspiraci pohledej Faceroll rathma. Ted budou mozna nejake lehci zmeny a samozrejme devour na autocast .)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    kdo hral necromancera, kterej build ma vetsi potencial na vyssi gr v seasone 16. Rathma build s Scythe of the cycle nebo s jesset scullscythe ? nejak se nemuzu na netu dopatrat aktuálního buildu a prvni v leadderu s rathma je vysoka banska
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam