• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE:
    - nemám 4K
    - šel jsem spát v 6 ráno :)
    JADE
    JADE --- ---
    poslete pak nekdo screenshot jak to vypada na widescreenu nejlepe ve 4k ! :) a dojmy samozrejme ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MICHIGAN: tak tohle si, narozdíl od diabla 2, koupím :)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    Diablo konecne na GOGu!

Diablo on GOG.com
    https://www.gog.com/game/diablo

(maji tam dve verze, jedna puvodni a jedna s bugfixama a podporou win10)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    OBOJETNIK: tak sezona je boostnuta diky RoRG pasivce a bazooka wiz neni hratelny s nizkym paragonem
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    GR150 4man v sezóně za 10min?? Ty paragon lvl jsou pro mě taky dobrý scifi :]
    [D3 2.6.4] S16 R1 World GR 150 10:56 TETRIS BARB
    http://www.youtube.com/watch?v=vqfr5Sh3PqU
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Mohl by se mi někdo prosím pro jistotu kouknout na https://www.reddit.com/r/diablo3/comments/90qnih/attack_speed_breakpoints/

https://docs.google.com/...vDd73aFmN9MK2c_DYKfHSdOPefXoANdYCwZFz0k/pubhtml?gid=706702562&single=true (linky bych zkrátil, ale ať se vidí na co se kliká)

mám 20% quiver, 10% para, 15% Gogok, 7% weapon, 7% rukavice, 5% pásek = 64%

Znamená to, že jsem na BP 35, těsně před 36? Ingame APS mám 2.28, ale to je bez Gogoku, s Gogokem 2,52 zaokrouhleně, takže potřebuju 1% AS na BP36 (APS 2,52, což může fixnout v solu Enchantresska, ale jinak v grupě radši vzít Lacuni?

Díky
    SANDMAN85
    SANDMAN85 --- ---
    JJOXER: nahoda je svine, me padlo 6x ve dvou dnech, tak asi zas bude na chvili klid :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Opps moje chyba... asi jsem slepy, ale jako kdyby meli malo barev chujove... ve WoW je to pekne modra, fialova, oranzova... a tady to mame fifty shades of red :D
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: ono by to tak melo uz bejt...akorat to neni uplne na prvni pohled viditelny, ale podivej se poradne :D primal ma jakoby nacervenaly pozadi ;) a ancient je zvyraznenej oranzovou :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JJOXER: ony jsou v inventari rozliseny,jen to neni zas az tak poznat :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Tak muj prvni primal byl sice uplne k nicemu, nejaky ring ktery se nepouziva v zadnem buildu nikdy, ale aspon mam jistotu, ze mi ty primaly ted muzou padat :D Jeste by kluci z blizzu mohli obarvit item v inventari [: a rozlisit legendary/ancient/primal
    JADE
    JADE --- ---
    TRIPLT: jo to az tuhle...patch 2.6.4 zkratka
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JADE: Ja teda co jsem minulou season joinoval publick, tak uplne pohoda dle zvolenych kriterii :)
    Vybral jsem gr -> dalo me to do publick gr.
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: ja teoreticky...mno schvalne zkus to public na gr/nr...zajimalo by me teda jestli to zase dela jenom me ?! ;\
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: hmm zatim jsem se s tim teda nesetkal a to jede denne public bounty -.-

btw ohledne ty S17 a 10% to jste nekde nekdo neco cetl ? bo to resite ciste na teoreticke rovine ? :))
    JADE
    JADE --- ---
    J4C0B1M: netusim, ale to jak na miste poznamenal Navara by nemelo asi zadnej efekt ne ? myslim si ze bude na sezone konstatni buff 10% legendary chance drop
    JADE
    JADE --- ---
    blby je ze takhle je to od zacatku tohohle patche a uz me to sere...clovek si chce chvili zahrat a trva dyl sehnat hru, nez dojit rift...dulezity je taky poznamenat, ze kdyz zalozis privat game a pak das open to public taktez nezabira...to pro jistotu nejoinuje k tobe nikoho ;D
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: problem je to docela zasadni...chces-li joinout hru na public, joine te to velice casto jiz do hry ktera probiha... (vypozoroval jsem to, ze kdyz zacne 4man parta GR v public hre a jeden leavne behem hry, hra se stale tvari jako otevrena pro 1 hrace a joinuje to random lidi z publicu)...deje se to ale nehlede zadas-li normal rift, nebo greater rift, joinuje te to napric hrama...zase dam priklad chces joinout normal rift game, joine te to do probihajici greater rift game a naopak...joinujes gr, cpe te to k lidem na rozjetej normal...atd. ;D takze je to docela prdel srandy se joinout do normalni hry, natoz najit adekvatni spoluhrace ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam