• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    ONDRA_PATA: presne z tohto dovodu si ma poe neudrzalo. radsej viac hram... poe sa tvari komplikovane do skill tree, ale nakoniec koncis s postavou ktora zapne buffy a pouziva 1-2 skilly. aspon mne ta hra tak pripada.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JJOXER: jestli te to tahne k PoE,tak urcite zkusis Wolcen.ja jsem na nej taky zvedav,vypada skvele,ale ten strom je pro me proste vic listovani a less fun.D3 je pro me totalne idealni a je mi jasny,ze jsem spus v mensine,ale ja radsi hraju nez pocitam :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    ONDRA_PATA: Tak ja se mety ani nikdy neucastnil, jsem spis solo self found a hraju jednotky hodin tydne. LoN bude asi moje posledni sezona. Sice jsem jeste neodskrtnul z bucket listu WD a necromancera, ale nejak me to tahne zpatky k monkovi a tim se kruh uzavre (: otazka je jestli odmaturuju smerem k PoE, nebo zanr uplbe opustim.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JJOXER: to sice jo,ale nezucastnis se mety a tudis sezonu nevyuzijes tak,jak bys mohl.ano,uzijes si fun,ale tu si muzes uzivat i nonS
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Jeste je tu sance, ze se bude dat sezona dohrat s nejakym wonky buildem jako napriklad tempest rush monk :D Docela me bavi predstava se uplne vykaslat na konvencni buildy, rozjet monka a delat build jednoduse podle toho, co mi zrovna padne.
    ENDER
    ENDER --- ---
    FORTRESS: jj, sorr.. Ctu blbe
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ENDER: To jo. Jen jsem myslel ze než slozis ten lon což bude trvat už jenom dobre vyrollovany ackovy prsteny budou pain tak se pojede set
    ENDER
    ENDER --- ---
    FORTRESS: LoN se imho nosit nebude, nebudes moct mit zadnej set, abys ziskal ten bonus..
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak stejne budes primarne gearovat ten set abys pak s tim mohl farmit LoN ne?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    na sezonne to nebude tak easy nasbirat odznova,to je fakt.
    takhle ma clovek nasbiranou wiznu,WD i ratmu jen ze zasob,protoze to za ty roky napadalo
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: jo tak ... * pouzitelnej primal...tak to je neco jinyho ! :D tech se nedostava nikde !! :S
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    JADE: jojo dostal jsem nejakej prsten kterej nebyl nikdy hratelnej v zadnym buildu a od ty doby nic, para 702
    JADE
    JADE --- ---
    JJOXER: ani jeden primal ? v tyhle sezone dostanes prave garantovanej primal, kdyz das solo 70...
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Osobne jsem zatim LoN nikdy nehral, protoze v guidech vzdycky rikaji, ze se to spatne gearuje :D a ja vetsinou sezonu koncim tim, ze udelam prvni augment [: ted napriklad nemam ani jeden primal
    Mohli by pro tu sezonu i nejak upravit haedric gift a dat do nej napriklad ingeom, convention of elements, aquila currias a jine obecne uzitecne veci
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: tahle season by mela koncit nekdy 12.kvetna, tak treba nekdy koncem kvetna si myslim...
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Plus pridaji tormeny az do T16, cimz zase slabsi buildy odpadnou
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    LoN mě bavil protože nebylo lehky ho posbirat / pootáčet. Kdy to má začít?
    ENDER
    ENDER --- ---
    ONDRA_PATA: jj, me prave LoNvzdycky hrozne sral, protoze bylo potreba mit par konkretnich ancient itemu..

Season 16 jsem dnes zdarne dohral v gr103 :)
    Musim rict, ze bych ocenil predelani nekterych veci na hc, protoze hrat uz nebudu jenom kvuli tomu, ze odmitam delat augmenty a gemy...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ENDER: nektery itemy budes zatim nosit jakykoli ancient,nez ti padnou ty spravny.
    na zacatku sezony to bude masakr,protoze za shardy se ihned pokusis udelat jakejkoli ancient item,kterej te okamzite vystreli z obtiznosti hard mozna na totment 1.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ONDRA_PATA: no bude prave peklo, ze bude par itemu, ktery budes proste muset mit ancient abys mohl hrat... ale je pravda, ze mozna budes hrat to co ti zrovna padne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam