• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kuci potrebuju poradit, jaky conquesty nejjednoduseji udelat? mam zatim the thrill a potrebuju jeste dva
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    MAESTRO_007: to je pravda, ale kdyz si vezmes, jak dlouho se o tom mluvi a sbiraji se podnety z communit, tak verim, ze blizz nechce udelat s D4 chybu :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    HOUMI: viz. jeden koment :-)

až příliš dobré, aby to byla pravda, připadá mi to spíše jako přání fanouška Diabla a seznam vyzobaných věcí, které by hráči chtěli
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    na redditu a Dfans.cz je novej leak :D nikde zminka o FPS zaplatpanbuh... tak uvidime co prinese blizzcon, tenhle leak uz vypada lepe :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: para nefarmim :) da se rict ze krome par blue itemu, mi chybi jen cosmic wings, angelic wings za CE D3 a dodelat tech 900 bounties..... pak se budu modlit ze proste D3 bude vecne jako d2 a basta xD nvm na co cekaj s tema dalsima GR
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: tyvoe tak to respec ! :P to je total madness dle meho :D kolik mas para btw ? cosmic wings uz mas ? ty honim ja a teda taky nic moc :) uz jsem tam potkal tu druhou "princess" a malem jsem z toho mel zastavu :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: delam to protoze to rad sbiram a je to posledni co mi chybi :) udelat 100% je takove moja meta nez se honit za para apod :)
    JADE
    JADE --- ---
    a proc ten chiev vubec delate ?! :) jinak mit 100% achievu je docela zverstvo ne ?!
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ja to delam pres public :) jedna runda rovna se 25 bounties a nemusim je delat primo ja... sem tam se to bugne a nezapocte nvm proc ale jinak to lita po 25 :-P
    NYCKER
    NYCKER --- ---
    V0IT: Mas pravdu no ... sloty plny ale nakonec jsem taky jeden char smazal abych do sezony dostal WD a pak to bylo "rychly"

Nehledě na to, jakej jsou bounty vopruz, jsem ten achiv dělal, že jsem si našel ty pod 1 minutu. Těch je cca 1-5/game a furt dokola do zbláznění pac stejne se pocitaj jen ty co sam clovek udela. Např. Kill: Grool, Azmodan, SK, Dataminer, Sammash, Kulle, Ghom, Rakanoth, Scorpitox, atd.

Tak při ignoraci zbirani cehokoliv v pruměru 30s na bounty je neco přes 8 a půl hodiny ka 1k bounty = stare poradnej opruz
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a ja vcera slysel, ze po faux pas s Immortalem se Blizz odtrhava od Activisionu (nevim jak presne,zda uplne...) a na D4 bude pracovat Blizz sam.
    coz je za me super zprava,protoze co tam prisel Activision,slo vsechno dle me do kytek.
    respektive Diablo a Hearthstone. strilecky jsou mozna diky nim dobry, to vazne netusim
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: no snad to nebude pravda a je to jen nazor rozcilenyho cloveka ... D4 aka FPS je totalni konec blizzu.... hodne sad story
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    https://i.redd.it/uh7ab6rane631.jpg

>4chan
    >relevant

pick one
    WRATA
    WRATA --- ---
    Abych dodal kontext tak pred par dny de na 4chanu objevil frajer s tim ze dostal kick a “leaknul” hromadu veci. Thread uz je ted smazanej ale dost veci tam davalo smysl.

Possible spoilers ahead!

O D4 psal se to bude FPSko ktery ma zaplnit diru v portfoliu po Destiny2.
    Ukaze se ze Diablo byl celou dobu kladas kterej hledal nejsilnejsiho Nephalema na to aby se postavil Andelum kterejm hrablo a chteji vladnout svetu. Story ma byt zakonceny tak ze svaze vsechny tri hlavni produkty Blizzu dohromady a hlavni hajzlove budou z “The Void”. Velky into tomu mela dat ta zrusena FPS hra ze sveta SC.
    Na co hlavne pouzoval jako byl problem s lootem a hlavni boss se mel jmenovat “Diabael Primus”
    WRATA
    WRATA --- ---
    CHEWBACCA: Nejsem si jistej jestli chci hrat dialblo jako fps na PW enginu :/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: zdroj? protoze tohle slycham minimalne rok
    KORAL
    KORAL --- ---
    CHEWBACCA: Víme, ale problém je, že už tu mělo být :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Dia 4 na cestě
    V0IT
    V0IT --- ---
    NYCKER: to není pravda. Zabere to max asi hodinu. Pak teda může trvat, než v kostce přetočíš na použitelný staty.
    NYCKER
    NYCKER --- ---
    Asi stejně jako shanet Swamp Land Waders na LoN monka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam