• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONDRA_PATA: ok, ale ona hraje necra :-D Zalozime si v sezona jednu postavu a te se drzime.

Doporucil jsem ji Innaria. Kdyz sem to naposled hral, tak to bylo v podstate o tom, dostat nekoho do kosteneho kolecka a usekat ho kosou.

Mno uvidime, neni to s ni jednoduche. Ma trosku jine preference (Mag build musi mit archona napriklad, protoze se ji libi. A idealni frozen beam, coz je kombo ktere snad ani neexistuje :-D )
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: tak jestli nechce nic resit,tak je asi nejlepsi WW barb :D jen obcas prokliknes par skillu,jinak drzis celou dobu pravy tlacitko :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONDRA_PATA: Ratmu prave hraje zena :) Ja mam Rolanda. Akorat ji to moc nebavi, tak sem se chtel podivat, jestli tam neni nejaka lepsi varianta. Ona potrebuje neco co neni tezke na udrzbu :-D Hodni je bavil demon hunter. Tam proste sypala multishoty (myslim ze to bylo ono) a nemusela resit jestli ma neco poustet nebo ne.

Jinak nepushujem rifty. Vetsinou hrajem spolu a vesmes nam jde o to dodelat sezonu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: no jako solo jde ratma taky dobre,thorny nedoporucuju,pokud nemas fakt dobrej gear a paragony.ja zkousel nekolikrat gr 130 a fakt mi tekly nervy :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONDRA_PATA: jo tak... 4 lidi. To ja nedelam :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: myslim,ze klasika. 1x supp necro, 2x dps necro, 1x supp barb.je to stale nejefektivnejsi v pomeru speed/xp, ikdyz momentalne se jedou barb runy.akorat ze ty nejsou na svete tak dlouho,tak jeste neni jasny,jestli je to vyhodnejsi.
    ikdyz mozna to jasny je,Rob to beha
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: na push se jede Tempest Rush Flurry runa a bud se to boost pres SWK set nebo new PoJ s tim ze SWK dava vic no... ale na speed verim ze novej je zabavnej, nezkousel jsem ho pres LoD WoL monka :) nicmeme ted jede Rend Barb , to je hrozna prasarna :D aspon to nechcipa jak ty rathmy xD
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: Pecka :-) tak to se tesim :-) Ja s WOL monkem dal tusim max neco kolem 100, ale tohle me bavi, u toho treba vydrzim dyl :-) Navic kombinace azurewrathu a ty predelany fisty (ted nevim jmeno) je super... Jeste musim zkusit, jestli ta fista dela realne cyclone strike, takze by tam byla mozna redukce 40% na dmg... mozna na vyssi rifty lepsi nez 25% dmg/ 25% redukce
    DWAY
    DWAY --- ---
    ONDRA_PATA: jaky rathma?
    JADE
    JADE --- ---
    BARTUC: dava to 120 speedy bez augmentu s ackovejma itemama...s augmentem a slusnym paragonem 130 nebude problem ;S
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    poslednich asi 10 sezon sem jel one punch monka, tak tohle je prijemna zmena :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: musim na to kouknout :-) Me velmi rychle napadal ten novej set, tak sem kolem toho neco postavil a je to celkem prca. Hlavne ten boost na vsechnu dmg 16,5k% :-D Guardian v GR80 na jednu ranu a to mam paragon nekde kolem 500 gear mam totalne na hovno (jedno acko, spatny rolly, slaby gemy) Takze vejs to bude celkem prca :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ONDRA_PATA: jj jede se tohle, ale i ten novej set co jsem koukal na zebricky...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: tak zrovna monka hraju snad ze vsech class nejmin :) ale myslim,ze nej je ted stale sunwuko,ktery se s necim kombinuje (nozna ten tempest rush?)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: ja myslel jen monka, nic jinyho vice mene nehraju. Bohuzel nemam cas na to si najit nejakou stalejsi partu na poradny hrani v grupe
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: tak na paragony se jedou porad ratmy,ikdyz ted barb speedy frci.je to rekl bych vyrovnany,akorat nekdo tu zmenu uvita.
    jinak bych rekl zadna zmena.
    crus solo asi nejsilnejsi ted
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: co ted frci nejvic? Jako me je to asi jedno, nehodlam nejak pushovat, protoze ve fazi augumentovani me to uz prestava vetsinou v sezone bavit, takze budu hrat totok, ale jen tak pro zajimavost
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: koukal jsem na zebricky a da se to hrat...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ten novej set na monka je naprosto bozi :-) Zatim jsem nekoukal, co je meta, jestli tenhle set, nebo neco jinyho, ale na moje ladacky hrani je to prca :-) Docela sranda je, kdyz se to spoji s ww barbinou
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jj ted jsem nedal jako BK s crusem gr150 o 2 vteriny :D jen pulka augmentu,polovina setu neAckova, pasek a kalhoty s dexteritou... fakt mazec :)
    ale zitra uz to nerfnou
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: T16 only, na push je SWK Tempest Rush :P ofc stale je sance ze PoJ set boostnou nepatrne casem
    JADE: si nevidel toho Shotgun cruse, co ? to je teprve prasarna :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam