• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    XDAE: ad k dropu toho gem LoD gemu, ma zvysenou sanci asi jakoze Bane of Powerful pada prvni dle blue postu :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    XDAE: proto jsem myslel ze jde nejak kombo no...
    XDAE
    XDAE --- ---
    DWAY: to mi taky nedošlo, asi když ti padne dřív, než vylevlis gem a mas dost anc itemů? Jenže jaká je šance, že se to stane?
    DWAY
    DWAY --- ---
    XDAE: ja jen nechapal, proc v guidech pisou ze do zacatku muze pomoct LON misto non set ringu
    XDAE
    XDAE --- ---
    DWAY: Jak psal HOUMI dava to i za neanc, na max lvl 99 a vše anc stejnej bonus 750% dmg dealt / 4% dmg redukce + mas 2 sloty na ring s další legendary power coz ten LoN set trochu odepsalo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: vidis,na to jsem zapomnel ;)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: mala oprava, dostavas i mensi dmg bonus za non-Anc veci, tzn je to nepatrne lepsi nez LON :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: a ne,nemuzes mit LoN set v kombinaci s LoD gemem.gem by nefungoval,fungoval by ti myslim jen LoN a zabil bys tak jeden socket nefunkcnim gemem
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: je potreba ancient veci jako u LoN,akorat nepotrebujes Wailing a Litany ringy,potrebujes akorat nosit LOD gem
    DWAY
    DWAY --- ---
    Jak funguje legacy of dreams? Je to stejne jako LON ale neni treba ancient veci? Pocita se do toho LON do tech setovek? (jakoze muzu mit oba najednou?)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Končim season P1000, #517 v tabulce pravdy ;)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    Diablo 4 vs Path of Exile 2
    https://www.youtube.com/watch?v=lb0lWpiGZgw
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    XDAE: to sice jo,ale poznas to az u bosse nebo na vyssim pushi.jinak vetsinou do 20 ran elitku sundas
    XDAE
    XDAE --- ---
    HOUMI: Ja mel za to, že u crusse capnuli Shield of Fury na 20 stacku a tim to jako nefnuli. Stejně je to ale op
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak já jedu Season bez augumentů.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: 122 na nonS , vcelku easy.... jen to chce fishnout neco lepsiho nez Succuby xD
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jinak ja teda zatim nepushoval... beham zatim s dashem misto serenity a pouzivam ho jako dmg spell na bosse kdyz se netrefim blindem :-) Nicmene po kazdym pouziti dashe nebo blindu mi stacky spadnou, ale to je asi spravne
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Ja dal 107 max ale je to pain
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: ja zatim beham jen kolem 90, takze me to nejak netrapi :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    BARTUC: mě to dělá přesně to, co je na videu jak jsem posílal. Vysírka hlavně ve vyšších griftech :(
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    XDAE: ja mam TR na R a neprijde mi, ze by to nejak padalo, nebo nechannelovalo, ale mozna sem jen slepej
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: uz se o tom vi, viz nasledujici known issue:
    Tempest Rush (Flurry):
    - Players who turn very quickly (180 degrees or more) may lose their stacks of Flurry
    - Workaround: While we intend to address this in a future patch, avoiding extremely quick/flick turns can mitigate the impact of this issue.

a jako dalsi vec co lidi zjistili pada to u mobu s velky hitboxem... :D

no co si budem povidat, je to bugly, stejne jako bazooka co neni nerfnuta :D nejvic me ale mrzi ze Cruse zatim nechavaj s tim ze takle op je jen hrstka lidi s para 8k+ .... nezbyva nez se tesit na 2.6.8

let's Spin to Win muhahaha
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam