• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    banaaaanyyy pro vsechny :D konec srandy, blizz bude rozdavat bany za zneuziti exploitu , viz GR150 solo :-)

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    DAVIDOWITCH: s tvym cheatovanim problem nemam, ale hlavne zustan offline :)

tady jsme se bavili o podvadeni v online hre a to omluvitelne neni. Argument, ze to maji "vsichni" je nesmysl a mor spolecnosti obecne

..ja ted rozje, D3 hardcore od zacatku na nejtezsi obtiznost a kampan jsem mel hotovu za den a vsechny sety a veci nasbirane do tydne hrani... to neni moc a navic ta hra je na farmeni a nasledne odmene v podobe predmetu postavena, takze editor co ti umozni cele rohle preskocit moc smysl nedava...

v singleplyer hrach si taky davam otiznost takovou, abych hrou hladce prosel.. uz to neni jak za mlada kde se jsem se stim trapil x hodin... jak pises tak spousta her v sobe uz taky ma mechaniky, ktere ti neco ulehci a cast hry tim obejdes, proc ne, kdyz to nekteri hraci chteji. Pripadne je tam herni mod, kde hrajes s kompletnim vybavenim. Hlavne v mobilnich hrach je ted docela bezne, ze si postup hrou zaplatis a vyhnes se tomu neprijemnemu farmeni, postupne to prejde i do klasickych her, v nekterych uz to je .)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    KASUMI: Ja to celkem chapu. Nemam na hry posledni roky moc casu, takze hry pribehovy (Zaklinace treba) hraju na nizkou obtiznost, cokoliv s grindem hledam cheaty abych si mohl uzit a vyzkouset ruzny buildy. Diablo 2 sem kdysi mival editor, kde sem proste jednou za uherak vytahl hru, vymyslel nejakej zajimavej build, dal si itemizaci co potrebuje, dve tri hodiny to hral a pak to zase zavrel.
    Je to jedna z veci co me mrzi na tom ze je D3 always-online. Protoze me by bavilo udelat to samy v D3, ale protoze bych tim zasahoval do leaderboardu tak to nejde. Jsou hry ve kterych jsou cheaty builtin od developeru, ale jakmile to aktivujes, tak ti to vypne moznost ziskavat achievementy (mam dojem ze treba Borderlands to tak maj). To mi prijde idealni. Chces soutezit s ostatnima? Tak jen ciste? Chces si proste 30 minut denne zastrilet bez nejakyho slozityho taktizovani, neni problem, akorat nejsi v globalni soutezi.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: minuly tyden byl bluepost ze se chysta :) jak co se tyce TH tak Botů :) blizzard je nezvykle aktivni na forech, co se tyce diabla po blizzconu :O
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tsyve.. to nechapu.. hrat hru s cheatama.. jediny, kde to akceptuju, je u theme hospital, kde chci prachy, abych mohla budovat, pac na mise prdim, chci si stavet nemocnici :D
    JENNES
    JENNES --- ---
    cau, vyexpil by mne nekdo na sesson HC?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    MAESTRO_007: Viz reakce dole, nemám nic.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    TH fungoval snad vždycky, jediná možnost jak být zabanovaný za TH je snad to nezakrytě streamovat. Stejně tak nebyla snad 4 sezony velká ban-wave takže se botuje o sto šest. Proto sezonu hraju max do P1000 a prvních cca 14 dní pak už to nemá cenu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORTRESS: jsou i lidi co hrajou hry bez cheatu a proc to vlastne porad vytahujes? ty si tim ospravedlnujes to, ze to sam pouzivas?
    WRATA
    WRATA --- ---
    FORTRESS: To jeste funguje? Sem mel za to ze to blizz zatrhnul nejakou zmenou kodu
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    knowhow = turbohud
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    a posledni vec je skill / knowhow... ktery pylon kdy vzit, kterou elitu preskocit, kterou krizovatku vyuzit k boji a kterou ne. ktere obranne skilly a staty vymenit za dmg a na to navazujici bezchybny playstyle... kdyz jsem hral buildy podle kamose co byval v TOP10 solo, tak sem neuhral nic, s klasickym "internetovym" buildem uplne v pohode
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Podle mě je to o top gearu, ono se to nezdá ale je to tak a hlavně o fishing riftu aby se vygenerovala dobrá mapa, pylony. Tahle sezóna je specifická tím že hodně progresu udělají season buffy takže ideálně mapy kde je hodně trashe.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: vem si, ze co paragon lvl po 800 to +5 statu, tzn 100 para je 500 stat, tzn 1 augment ( augmentuju 100+ gemy ) a v urcity moment to jediny zpusob jak zvysit dmg, proto se farmi xpy pres speed runy :)

samozrejme fishing je podstatna cast toho vse.... hledas tak 3 layouty a cekas na spravny moby + se modlis ze si spawnes power pylon :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: ja mam jen 4 veci ackovy a jeste na tom mam dost bidny rolly. imho je to hodne o dobrym riftu... Pokud tam nemas nic, co by te mohlo oneshotnout (coz je muj nejvetsi problem aktualne) a mas slusnou densitu, tak tenhle build udela desne moc... pekne si to naskladas na sebe a pak odpalis celou obrazovku najednou :-)

BTW jaky lvly gemu augumentujete? Je tam nejakej cap? Ja vetsinou skoncil sezonu nez jsem se k augumentovani vubec dostal, tak moc nevim
    WASQ
    WASQ --- ---
    BARTUC: já jsem měl poslední taky 110. Ale pak jsem si s kámošem odemkli duo 121, tak jsem to prubnul. Každopádně mám "už" 1,1k para a půlku itemů augmenty. I přes to, že si připadám equipově docela dobře, tak nechápu, jak lidi s HODNĚ podobným equipem můžou dát rift o 15 vejš.
    Asi mocnej rifth fishing? Nebo může třeba 500 para nahoru udělat takovej rozdíl? Nemám vůbec představu, jak jsou ty paragony silný
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    XDAE: ad random, vytazeno z blue postu : "That’s actually by design. Bane of the Powerful should always be the first Legendary Gem you receive, as it’s kind of the “entry level” to Legendary Gems and usable by all classes." a LoD gem pada chvilku po nem :) a jeho vyhoda oproti setu je ten bonus i za non anc itemy, proto jsou ringy absolutne zbytecne i na early progress
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: hezky pekne, me vubec nepadaj itemy, bych se posral, ale i tak sem na 110 :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    na chvíli pokoj!
    XDAE
    XDAE --- ---
    HOUMI: Je to cely random, ale v parte verim, že ring combo někdo využije dřív pro "early progress", později gem jasna volba :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam