• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    DWAY: jeste to nebylo oznameno :) ale od 6/2 je PTR na 14dni, dejmu tomu tyden az dva a mohlo by to jit live :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Kdy vlastne konci 19?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Konečně zase můžu hrát WD ;)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Konecne. Uz sem se tesil, az si zas dam Barba.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: me naopak :) S20 buff bude super pro nekra, na druhou stranu pro WD a wiznu vypada zbytecne.
    a jelikoz je zatim sance na WD (trashkiller) a wiz (rg killer) jako meta, pak je sezonni buff krok dolu.
    uvidime co PTR,crus jako rg killer stale hratelnej a nerf bazuky neni dostatecnej
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    OK, tak patch 2.6.8 me vcelku nechava chladnym, co se tyce itemu :D S20 tema zase vypada zajimave :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jako souhlasim.hraj celou dobu wiznu rucne,aby ti ji pak nerfli a stejne to jde pres makro.takze cistej hrac je v hajzlu a ja mam skvelej gear,takze jsem to proste musel zkusit. proto doufam,ze bude brzy jinej trashkiller
    JADE
    JADE --- ---
    rekord na sezone na GR150 je 2:34, coz mi prijde fakt nerealny...nicmene je to tam mno :S ale je to fakt jina hra...na 150 nemas obecne sanci bez TurboHUD pro barbara + macro pro wizze...uz to samotny je zavadejici a limitujici, zkratka pro lidi co to chteji hrat jen tak, nedostupna zalezitost...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak tam bylo dost chyb,ja jsem projel asi 3 rotace,coz mohlo byt ve vysledku 2-3 minuty klidne.
    na predposledni mape nam navic padl server na TS,takze jsme se slyseli v parte jen dva,proto ten zmatek na posledni mape.
    neni to zadnej zazrak pro vetsinu lidi,blazni chodi 150 i solo,ale to je o fishingu map,mobek a taktice na buffy.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DWAY: hele sezonni buff je strasne OP,takze kdyz nesejmes elitku na jednu ranu,taha se kousek dal,idealne na dalsi elitku.mezi tim obalit trashem.bud to sunda dalsi rana nebo sejme trash a elitky pak dodela sezonni buff.
    ty nejvyraznejsi jsou tornada na 100, blackhole na 150, truhly na 200, meteory na 400, andele (casto k nicemu) na 500 zabitich
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: bere se,zalezi,jestli budes aktivni :)

ano,jel jsem to s macrem,bez toho to uz nejde.
    doufam,ze s prichodem dvou novych setu se meta zmeni a najde se jiny trash killer.nicmene pokud blizz kasle na lagy a jediny co umi,je pridat cisla,tak si jinyho trash killera nedokazu predstavit
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOUMI: ja spise myslel, ze se tam ocividne deje nejaka taktika. A jakozto fajnsmaker 75kovy naprosto netusim jaka :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: berete i dalsi, nejake pozadavky ? asi by se hodila zmena z 2-3 lidi online na moznost chodit coop nekde jinde :)

ad PoE, to si nemyslim... polaci jsou vsude :D a pokud vim, tak celej svet jede na jednom stejnym realmu, tzn kdyz tradujes tak se to automaticky preklada samo do reci prodavajiciho, obcas cumim co to je vubec za jazyk :))

WRATA: obecne je meta nekolik season stejna, zbarb co puluje na 1 pixel, drzi speed atd, zmonk co healuje a dava immune na blbosti, Bazooka wiz co cisti trash a elity a momentalni boss killer aka brokovnice crus :) tzn jak psal Ondra, na bosse bez mobu, je wizz k nicemu bo jede dmg pres Area dmg ( bazooka = spadne meteor a vse okolo pres AD umre )

DWAY: zaznam z pohledu wize v cz grpe :) nic vyjimecneho ale potesi, ze nekdo z mistni komunity, ja treba 150 jeste nemam dole :-/ otazkou je spis, jestli hraje s macrama nebo bez atd :P
    DWAY
    DWAY --- ---
    A co se tam v tom videu deje pro nas neznale?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WRATA: dik.jednoduse proto,ze jsem tam k nicemu.pokud neni boss s mobkama,tak vubec nepomuzu,naopak chcipnu a ztratim jedem gem up.zadnej exploit v tom neni :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: jj vse nas malej klan :)
    PoE je prej samej Polak jsem slysel
    WRATA
    WRATA --- ---
    ONDRA_PATA: GZ asi? Nejaky vysvetleni proc pri zabijeni GR afkujes ve meste?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: well played :) vse CZ ? ja ted hral PoE par dni a rikam zlaty d3 :-))
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak moje první GR150 jako DPS. hlavně na první dobrou. pak jsme běhali GR145 a všechny zavřeli (8 riftů), takže sezona fakt ideální na gem up
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam