• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: tak nevim. Blood rush pro mrtvolku a pak poslat lance na dvere?
    DWAY: praveze by to melo umet vsehno (viz tagy nahore)

Necromancer Corpse Lance Build With LoD Set (Patch 2.6.7 / Season 19) - Diablo 3 - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d3/necromancer-corpse-lance-build-with-lod-set
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: a neni to jen grp build?
    DWAY: tak ja to hral naposledy ctyri sezony nazpet, nemam moc srovnani a je fakt, ze s takovymhle equipem jsem kdysi farmil gr100+ :)

ale fakt me zajima jak na ty dvere, protoze to prece nemuzou mit na icy-veins tak blbe, ne...
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: zkousela i LoN s tim gemem, ale proste to moc nedavalo. A jak rikas, blizke setkani s jakymkoli mobem a mohla obdivovat smrt blize, nez doceni i ti necrove.
    DWAY: tak jestli jede setovky, se nedivim, ze se trapi. Ted frci nesetovy buildy a ty magove jdou fakt dobre.

jen nechapu, jak hrat ten corpse lance
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: :-D Zena si tuto sezonu rollnula necra a nadavala furt. Jediny pouzitelny build byl innarius, ale proste ji to nebavilo.

Jeste mozna Skeletal mages, ale proste nevim jestli necra rozbili, nebo uplne rozbili, ale byla to marnost.
    Mam dotaz... rozjel jsem necra. Prvne mi padaly veci na skeleton mage build, tak jsem se soustredil na nej. Jde to s nim dobre, ale poskladal jsem vsechny veci na lance corpse build a tak jsem ho chtel zkusit...

Ale tezce jsem pohorel, nejak ten build nechapu. Vsude, kde muzu, mam cd. Vsechno az na tri veci mam ancient. Presto desive saju. Se srovnatelnou vybavou davam s magama v klidu gr80. Sice casto umiram, ale dmg mam brutalni, takze mi jeste vic jak pul casu zbyva. S lance jsem pohorel i v gr60. I kdyz tam litam jak posuk a proklinam co jde, staci jeden zasek o skalu a jsem instantne mrtvej. Jsem jeste mekci, nez s magama. Jediny utocny kouzlo je ten lance, kterej ale muzu spustit jen s cd lands, kterej je brutalne dlouhej. Kdyz mam smulu na gr a nemuzu dlouho najit elitu, je z toho wipe party. A hlavne!

Jak mam doprdele rozbit dvere?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja jsem teda v offlinu taky wolcena zkusil,protoze mi tam zdrhla skoro cela parta.
    ted o vikendu jsem dosel nejak k levlu 24. je tam spousta peknych veci,ze kterych by si diablo mohlo vzit priklad.na druhou stranu na to,ze je to 8 let od diabla,to zas takova pecka neni.
    ano,bugy jsou,ale kde nebyly? diablu taky trvalo,nez se to za dva roky nejak doladilo a stejne je z toho casem jina hra nez na zacatku,takze bych se o vyvoj wolcena nebal.
    spis by me zajimalo,jestli ma ta hra taky zivotnost 5+ let nebo je to boom,kterej vetsine vydrzi do vydani D4 ne-li min.
    ja uz jsem asi moc szitej s diablem,vyhovuje mi co uz umim nebo na me wolcen proste nedejchnul. v nedeli jsem to odinstaloval...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: to je jasny :) vypada to na 1/3 konec S19, nasledna streda patch 2.6.8 a 13 v patek S20, uvidime :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS:hmm hmm to se mi asi bude mlejt se startem ligy v poe :-/ ale uvidime
    DWAY
    DWAY --- ---
    FORTRESS: na tu se zrovna tesim. Novy barb set, imba kostka. Bude to fajn si pro jednou uzit zas neco OP :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FORTRESS: ja už ne, počkám si na D4
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Druhá polovina března počítám. Nevím jak dlouhá je pauze mezi sezonama.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kdy zacina?
    FORTRESS:
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Necháváte si v bříšku místo i na season 20?
    WRATA
    WRATA --- ---
    KID_MCHUTT: Aha, tak to bude tim ze na klavesnici mam jedinej skill kterej pouzivam a to je teleport :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WRATA: já taky ne, ale Koral občas nadával. Na druhou stranu, skill namapovaný na myši se spustí (individuálně) rychleji, než na klávesnici :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: jo, ono 50% hracu je happy a 50% neni. Coz nejsou az tak velke sance, aby mi to za to zatim stalo (Mam dost jinych her :))
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: Imput lag nepocituju, asi je to subjektivni
    DWAY
    DWAY --- ---
    As a seasoned ARPG-gamer I really can't recommend this game, as much as I really would love to. The fact that it is just unfinished, riddled with gamebreaking bugs, is quite unbalanced class-wise and has an inputlag which seems to suggest your character is having a stroke sometimes - really just ruins this game for me. I had such high hopes for it for so long. Insert Obi-Wan meme here.

review... z dneska :-D Nevypada to zle, ale 55% me trosku odrazuje, asi jim dam jeste cas na patchovani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam