• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Ahoj moc se omlouvam dalo by se posunout o den? Musim dnes byt od 20 do pulnoci v praci :-(
    TETREV
    TETREV --- ---
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    HULIK: po devaty
    HULIK
    HULIK --- ---
    Jaky cas vyhovuje?
    TETREV
    TETREV --- ---
    HULIK: hoj, taky bych se přidal.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    HULIK: ja jsem ten z chatu takze s tim pocitam
    HULIK
    HULIK --- ---
    Ahoj lidi co zitra vecer udelat v sezone 2 Conquesty?
    Napada me :
    Curses - zabit 350+
    Boss mode - 16 bosu za 20 min

Nasla by se grupa?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ENDER: ano
    ENDER
    ENDER --- ---
    Hraje nekdo HC season?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    AVATAR: taky to asi budu muset projet solo ale neva je to vynikajici. Zvlast ty challenges na kazdy mape. Skvely. Rychly. Zabavny a ten gear managment zbytecne nepreplacanej taky kvituju.
    CHEWBACCA: victora jsem dohral asi trikrat a bohuzel nikdy nenasel partaka. Je to skvela hra. Jenze to mam jen na pc a xboxu :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Tak jsem si jako milovnik diabla a dialike her poridil Victor Vran na ps4 a kralovsky se bavim. V dobe kdy jsou vsechny rpg vicemene kopirka mi toto prijde v mnoha vecech original. Kralovsky se bavim. Kdyztak dejte vedet kdyby nekdo rozehral na ps4. Online uz to nikdo nehraje skoro v zacatku vzhledem ke stari hry.
    HOUMI: uz je 14. a na xboxu leda tak season ended :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    HOUMI: hehe tak prece jen 13/3 :-) uz je venku preview
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Diablo IV Quarterly Update—February 2020 — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23308274/diablo-iv-quarterly-update-february-2020
    ONDRA_PATA: mno na xboxu je online bohuzel dost mrtvej. Ale to je fuk, ja nechci pushovat, rozehral jsem to kvuli petovi za sezonu. Uz mi zbyva jen hodit 15 veci do kostky (takze jednou bounty) a mam hotovo :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    necro je poslebich par patchu/let hlavne group char.on se bez supp neobejde.muzes dice zkouset push pres thorns,ale to je masochismus
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    hmm, tak to jsem zvedavej, ja tipoval S20 toho 13/3 a ted koukam, ze toho dne bude nova liga v PoE :D Myslite, ze to Blizz posle proti nebo uz to je jedno ?

AVATAR: dverma myslis projit pres ne za Necra ? to je odveky problem, stejne jako ze ta classa je papir :))
    DWAY: jako jo, reseni to je, ale vzhledem k tomu, ze je tenhle build na lov elit, je velmi pravdepodony, ze bude kolem tech dveri asi tak milion nepratel a lance zautoci na ne. Jeste to zkusim, ono je taky mozny, ze jsem jen lama.
    DWAY
    DWAY --- ---
    AVATAR: tak nevim. Blood rush pro mrtvolku a pak poslat lance na dvere?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam