• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ted uz 5
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ten pocit kdyz vam se 2dilneho setu pada porad jedna strana :_))) uz 4 WW mece a vsechny stejny :-(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STRATO: je sice slabsi,ale oproti SB ma lepsi toughness,takze jsem s tim byl schopen behat mi imalne stejny gr.
    nicmene tuto sezonu jedu SB jen jako fun,jinam hraju metu a ratmy
    STRATO
    STRATO --- ---
    ONDRA_PATA: Tak ale flusačka je dost odolná na jako LoD. Já měl v plánu zkusit Zuni/Crimson/Mundu hybdrid díky seasonal buffu. Ale když jsem viděl, že kamarád dal GR120 s paragonem 880 se SB, tak mě to přešlo. S LoD DoD jsem na to potřeboval 1700 paragonů loňskou sezonu a perfektní gear. SB WD je podlě mě silnej až moc, když si vezmu že Carnevil byl i tak jeden z nejsilnějších buildů ve hře na solo a stejně je o tolik slabší.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    hmm, mám na FB wizně půlku věcí ancient a je mi to prd platný - sotva jsem dal solo 70 na primaly (a i ten padnul za celou dobu jen jeden :)
    HULIK
    HULIK --- ---
    Na konci jsem mel ancient zbran a offhand, oba prsteny a wristy byl jsem level 743 a dal jsem solo 105 a podle me by to šlo i dal, jen jsem uz nemel trpelivost.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Jsem rekreacni hrac, tuto sezonu jsem s WD dal uplne celou krasne.
    S cerstve dostavenym kompletnim buildem z netu, kdy jsem mel asi dve ancient veci (prsten a brace) jsem dal solo GR 100, tazke fakt brnkacka.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    u WD jsou nejhorší boss fights, na GR130 potřebuješ tak 3 minuty a nesmí to bejt boss s oneshot mechanikou to můžeš rovnou leavnout.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WW barb je silnejsi nez frenzy. SB WD je silny, ale sakra krehky, to uz se mi hraje lip s flusackou
    WRATA
    WRATA --- ---
    CHEWBACCA: WW barb je zabava, pokud na to neni aktualne set tak te trochu zpomali pokud nemas kliku na leech. Nicmene mam pocit ze se aktualne jeden ten frenzy build
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: ne dám si to wdcko to nebude taková dřina :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ENDER: koukám že máš pravdu. top solo gr je wd, další je crus a na třetím místě BB. BB sem nikdy nehrál nějak aktivně, wd i cruse jsem hrál nejvic.

Je ten whirl barb zabavnej?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: uz nejsi :)) ae GJ, cil vytycen na 130 hehe
    ENDER
    ENDER --- ---
    FORTRESS: alefuj... to je dost nepekny
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NYRLEM: Mluvím hlavně o density lagu, který občas popne i s odrolovanou area dmg. Vysoké hp monster a kombinace afixů (plague, frozen) který WD provází skoro všechny sezóny kdy je v metě.

Diablo 3 - Season 4 - Density Lag - HC death
    https://www.youtube.com/watch?v=cU5ijAwhku8
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ENDER: dik
    ENDER
    ENDER --- ---
    CHEWBACCA: asi tejden nebo 14 dni zpet.
    Poradi je asi wd, crus/barb, monk, necro, wiz, dh. kdyztak me opravte, pripadne mrkni na diabloprogress.com
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Kluci kdy zacla posledni sezona a za jak dlouho cca konci ? A jaky solo chary se v ni hrajou ?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    FORTRESS: jo, obcas ripnes na dc, ale lagy nam problemy nedelaji .. mozna to chce pred hrou najit stabilni server a kdyz zacnou u nekoho ve hre lagy tak zalozit novou ;)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    HC je nesmysl, WD přilaguje hru i ve dvou a ve čtyřkách už zase vypadl kvůli tomu z mety. Do toho blizzard lagy a lagy připojení které je ve špičce přetěžovaný. Na takovej mix bych neměl nervy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam