• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WRATA
    WRATA --- ---
    JADE: Jo tak to ja hraju maximalne season takze. Tahle je zase prokleta, 35k blood shardu a porad zadna ancient hlava
    JADE
    JADE --- ---
    WRATA: jen zbran na monka si obcas z prdele protocim 9%->10% z basic dmg...ale je to hodne o stesti ;)
    WRATA
    WRATA --- ---
    JADE: Fer
    JADE
    JADE --- ---
    WRATA: asi 50mil ?!
    WRATA
    WRATA --- ---
    Kolik je vas rekord na reroll?

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: klasika Diabla. Po dvou letech nehrani me zas potrebujou zahackovat nadeji ze ty primaly jsou na dennim poradku :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: stesti.pak budes tocit 2k bounty matrose a nevytosis nic :D uz jsem v tom za tolik na slusnej compass a zatim nic
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    dík, ale asi to bude ta kostka, po tom co sem se zeptal tak prvni otočka v kostce primary weapon a hned primal (uplně špatnej ale :-))
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    CHEWBACCA: GR kolem dvou minut, split bounty v partě a točit v kostce.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Hodí se běhat power partu čtyř stejných class - všem padají relevantní věci a mohou si to rozdávat dle potřeby.
    DR_K
    DR_K --- ---
    a jeste zajimava vec, kterou tvrdi na forech, ale muze to byt jen urban legend - ze udajne v kazde hre mas nastaveny prioritni pool predmetu, proto ti obcas padaji 2-3 stejne legendaries daneho typu dokola (u Kadaly a z kostky). kdyz mezi nimi neni tvoje zadana, doporucuje se ukoncit hru a spustit znovu. tezko rict, stejne to proste vetsinou trva...
    DR_K
    DR_K --- ---
    CHEWBACCA: pokud vim, tak vsechno zminene + jeste navic Kadala, i od ni mohou padnout. primarne jezdit GR, idealne ktere das tak kolem peti minut, za shardy nakupovat u Kadaly. abys mel klice na GR, musis jezdit i NR a za Deaths Breath, ktere tam nastradas muzes obcas zkusit upgrade na tech zlatych vecech od Kadaly. Plus je jeste dobre jezdit Challenge rifty, kdyz jsou dostupne a za materialy, az te bude vsechno stvat a schazet ti jedna posledni vec, zkusit reforge legendary v kostce (materialy jdou ziskat i z bounties, ale je to casove mnohem mene efektivni, nez challenge rifty). Co urcite ne-e je ta zmena set itemu na jiny, tam zarucene nemuze byt ancient. jestli ma nekdo lepsi odpoved, rad se priucim :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Jeste mi pripomente jaka je nejrychlejsi/nejefektivnejsi cesta k ancient/primal gearu pls. Kostka ? Gr? Nr?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: jj toho jsem sledoval kdyz pushoval a byl chvili top1. urcite taky neni spatny na nej kouknout
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ted to trenuju v grupe,vcera gr147 a vychazim z wideii od wudija. nerikam,ze je nejlepsi,ale zatim jsem nenasel pro me jasneji vysvetleno
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Ještě bych doporučil Baskenatera (co se týče WD) ten má celém pěkné cleary i na nižším paragonu. Na streamu a pod videem odpovídá anglicky. https://youtu.be/VcgYomOUbCc
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: jojo potvrzuji, Wudi je jistota uz od zacatku RoS ;-) skoda takoveho Invise, master monka z vanilly :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    rhykker to hrat neumi,je to jen sberatel materialu jinych lidi ;)
    na WD zkus napriklad widuja,od toho jsem se prizcil, co jsem nevedel

wudijo - YouTube
    https://www.youtube.com/channel/UC78d2aaqdrt02RfmtRLmlAw
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Poslal jsem tam runu TSIW a drzi to i na kilu tak dobry. Chtel jsem jit rhykkerovim buildem a nedrzet se leaderu ale nevim jak to ten rhykker hraje ze na youtube tvrdi ze to ma potencial na gr 148
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam