• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: i přes všechny tyhle klacky bojuju :-)
    JADE
    JADE --- ---
    CHEWBACCA: furt ti neco nefunguje, pada ti to, ma to smysl ? :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JADE: proc ? :)
    JADE
    JADE --- ---
    ty se na to radeji zase vyser a hraj neco jinyho ! :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: nerozumim co se mohlo kde stat. prehodil jsem skills z num 1-4 na 6-9 a tam to funguje
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    nějak mi zlobí autocast. V průběhu dne mi přestal fungovat autocast u druhýho a třetího skillu. Resp. u speed wd používám autoskil třech skilu a buzdto mi funguje jen totem a zbyly dvě nefungujou, a nebo fungujou zbyly dve a nefunguje totem. Z ničeho nic to začlo dělat. Nevíte někdo co s tim? Na dvou klávesnicích stejné chování. Budto totem a nic. nebo ostatní a totem nic :-/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHEWBACCA: Vyzkousis, ze to na jinym funguje. A zaroven, nicmene tomu bych se divil, to muze zahadne pomoci :D
    Hele, sem na blizzardich sluzbach 16 let,byl by jsi prekvapeny kolikrat uplna banalita zajistila fungovani nejaky skryty mrdky po nejakem z patchu.
    Proste to vyzkousej, pak alespon budes mit bud dalsi paku na blizz, nebo na sveho poskytovatele
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LIQUIDFREAK: jakoze v jakym smyslu ? Ze kdyz se pak vratim na kabel tak uz to pobezi? Nebo ze mi to pobezi pres mobil ?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHEWBACCA: zkus mobilni na chvili, to by mohlo pomoct.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    kamosovi z clanu se v tom prave typek pohrabal,prej toho teda delal spoustu,cemu nerozumel,ale co si pamatuje,tak vypnuti firewallu (mel myslim dva: win, router), instalace nejakyho programu na vyrovnani toku paketu a pak nejaky upravy v systemu jeste.
    od ty doby ma 1016 max za den,ted prej 3 dny bez
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Mně to na O2 skoro nepadá (tak 2x) na Wifi to skoro nejde hrát. Je to určitě připojením jak na mojí straně tak u blizzardu. Buď je to peeringem nebo citlivostí na packetloss, například Overwatch jede v pohodě na obojem-
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: jako jasne je to kombinace obojiho, ale zmeny udelal blizz, ja na pripojeni nic nemenil, tudiz by to meli fixnout oni. Ja s tim tezko neco udelam.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CHEWBACCA: no kdyby to bylo na strane blizzu,tak to pada vsem,ne? proste mas nejakou chybu v pripojeni/windows,ktera si nerozumi s D3 po novym patchi
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    mi padá agent vesměs furt - kdykoli ho otevřu, hlási disconnect - hra jako taková za karanténu asi dvakrát
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ONDRA_PATA: na strane hrace asi ne kdyz to dela jennu diabla. Hraju online nekolik her a vsechny bez problemu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jj u nas v clanu to pada furt dokola jefinynu cloveku.blizz urcite udelal neco trochu jinak v novy sezone,nicmene je to opravdu problem na strane hrace
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ENDER: zkousel jsem kabel,wifi. Zakazat ip6clienta. Obnovit ip i dns a nic. Jinou sit nemam moznost zkusit.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ja sem asi buglej ale zadnej error 1016 jsem nikdy nevidel. Ani ten Error 33 co udajne lidi trapil hned po launchi
    ENDER
    ENDER --- ---
    CHEWBACCA: njn, kolegovi to taky padalo... zkousel jsi to na jinym internetu?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    bohužel nehratelno, každých deset minut error 1016. Blizzard to svádí na připojení uživatelů. VVšechno co radí je k ho*nu. Ted nekolik GR erro po zabití bosse. Bount yv půlce a stak stále dokola. na to nemám nervy :-//
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam