• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: asi.moje predstava je se tocit,zatimco ti to pali boly a ty ti stahujou mobky k sobe.utvoris si tak velkou grupu (densitu) a pak to necim odpalis. aspon takhle si predstavuju solo push
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ten novej DH set vypada dobre. Rozumim tomu dobre ze se bude DH tocic ve strafe a palit jakejkoliv primalni skill vsudo dokola?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Patch 2.6.9 PTR Begins 5/21 - Diablo III
    https://us.diablo3.com/en/blog/23420227?blzcmp=app#Seasons
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Na NS je to ok, ačkoliv to chce nějaký 150 gemy už ne? Na Season už by to byla diagnóza. Už jsem tam viděl i 6600 paragon.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: no tak jestli sis nekdy nebyl jisty nejakym psychickym onemocnicenim, tak ted si jisty byt muzes :) na 2. stranu, nekteri lide si plni dum treba odpadky, myslim si, ze tohle je prijatelnejsi forma :)
    JADE
    JADE --- ---
    ENDER: jinak se me neptej co je to za uchylku...
    JADE
    JADE --- ---
    ENDER: ns 4,2k
    STRATO
    STRATO --- ---
    Spirit barrage s novým patchem asi konci bez mask of jeram a enforceru? To je docela škoda. To by byl docela prepalenej nerf.
    STRATO
    STRATO --- ---
    Blbý je, že nejmíň padají na začátku, kdy jich potřebuješ nejvíc :D
    STRATO
    STRATO --- ---
    WAR_TIN: S paragonem se to hodně mění. Mezi 500 a 1000 je hodně velkej rozdíl, pak už drop rate snad neroste. Nejlepší je podle mě prostě běhat GRifty, jako u většiny itemů.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: season? Kolik paragon?
    JADE
    JADE --- ---
    me padaj skoro furt, uz to nesbiram, mam jich pres 600 ...
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    echoing fury :-)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    taky mate obcas pocit ze vas ta hra odposlouchava....dalsi GR 95 a padla mi kurva jedna...hned ji nandam do primalky ancient fury :_)
    ENDER
    ENDER --- ---
    WAR_TIN: musis mit paragon a nejaky stesti... Me prvni padla asi na 500 paragon a druhá 600 a pak az kolem 800...
    Vzdy si je setrim jen do ancient zbrani
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    kluci jak shanite kostky na sockety? me padli tak 3 na zacatku a ted uz nic :-(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STRATO: presne.obcas zkoudim streamovat,jestli to neni tim.ale pochvili ty sra*cky radsi vypnu :)
    STRATO
    STRATO --- ---
    ONDRA_PATA: Já mám úplně stejný pocit. Asi je to prostě o náhodě, ale otevřel jsem fakt hodně klíčů za posledních 14 dní a nic. Když festering woods padnou jednou za sto let, tak s kostlivcema nebo blazing guardianama, battlefields většinou docela dobrý. ve finále jsem rád za spire, desert, hell rift (ten mi padnul klidně 5x po sobě - v jednou riftu jsem měl dokonce 4 patra Hell Riftu). Když vidím, na jakejch levelech padaj ty top cleary, tak takovej jsem nedostal nikdy. A pak jim padne sice barracks po dvou patrech festeringu , ale úplně plnej, že se tam ani nedá hnout :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak jsme teď běhali 2 dny 150, jenže to byl těžkej fishing map. za 3 hodiny jedinej battlefield, 0 festeringu... když už lepší mapa, tak prázdná, protože hulkové nebo velcí pavouci.
    tak jsme snížili na 145+, jakože to kdyžtak aspoň budem zavírat. hovno. úplně stejný hovna. po 4 hodinách jsme to nasraně vypli.
    včera novej pokus a úplně stejný hovna, každá třetí hra katedrála bez velkých místností, adria, sklepy...

a pak se člověk kouká na stream, jak furt běhaj z battlefieldů do festeringů.
    zkusil jsem taky pustit stream, ale žádnej stream buff, asi málo sledovaných a tudíž bez prašulí pro twitch+blizz :)

už nějakou dobu spekulujeme, jestli nemaj nějakej server hack a nedrží si jen ty nej servery, ale to je taková nepotvrzená legenda
    STRATO
    STRATO --- ---
    STRATO: Ještě jsem to vytáhl na GR128 (rank 54), možná půjde i výš s dobrou mapou. Ten build je fakt skvělej :)

Nevítě někdo, jak je to s dmg u Flurry vzhledem ke vzdálenosti? Píše se 15 yardů, což není tak málo. Ale přidje mi, že nejvíc dostávají elity přímo v místě, kde to pustím. Nebo je to jen můj pocit? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam