• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    kuci stone of jordan ...moc nechapu ten affix ? padl mi ted jako primal....je to k necemu dobry?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Journey je laskonka když ti to pokazí ten season buff při mastery Set dungeonu ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    taky hraju trochu, chci si udelat journey a zase se na to vyseru :-D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Ten season buff jde samozřejmě exploitnout tak se třetí den běhají GR150 ;) Já to už moc dlouho hrát nebudu, ale klidně někoho boostnu.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    WRATA: ja zacal hc .. ale nemel jsem moc casu, takze zatim jsem dosel jen pro 6 kusu setu ..
    WRATA
    WRATA --- ---
    Hraje nekdo tuhle sezonu?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Blizzard objasňuje fungování multiplayeru i kempů v Diablo IV | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/...nky/blizzard-objasnuje-fungovani-multiplayeru-i-kempu-v-diablo-iv-492190
    DWAY
    DWAY --- ---
    uz spravili wolcen? Bo podle nedavnych hodnoceni to moc nevypada.
    STRATO
    STRATO --- ---
    FORTRESS: Monka se to nedotklo moc, jsem skočil z 76 na 73. Ale vtipný jsou třeba 3p/4p. Všichni witch doctoři jsou pryč a zůstali jen supporty. :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    D3 mělo banwave, trošku se pročistili leaderboardy. Posunul jsem se pomalu o 50+ míst, už jsem pomalu padal z tabulky ;)
    JADE: aha, diky. Jsem nevedel, ze se to da dohrat :D
    JADE
    JADE --- ---
    sorry nejak jsem prehlid nadpis, myslel jsem ze jde o ukazku beznyho riftu v dalsi sezone na PTR ;)
    STRATO
    STRATO --- ---
    Wd a crus jsou jediný, kdo dá 150 a ještě par hráčů na světě. To fakt není zadarmo.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak jako 150 nedáš za WD jen tak ani s paragonem 5000+ a tyhle pushe když jim nevyjde zabít RG hned tak už rift nedaj.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hue, potahal by me prosim nekdo na 70? na SC?
    JADE
    JADE --- ---
    AVATAR: 150 je prave nemenny, finalni cislo...dal uz to nejde, tak by to nemelo byt jen tak pro vsechny zadarmo...
    JADE: jen se meni maximalni cislo dosazitelneho.
    STRATO
    STRATO --- ---
    JADE: wd je mimo, ale s novým patchem se to srovná trochu. Podle mě to nemohli domyslet, co s tím lidi vymysli. Akorát ten sesonal buff z toho muže udělat nesmysl v podobě, co teď je na ptr
    JADE
    JADE --- ---
    nevim ta hra podle me trosku ztraci smysl, kdyz si bude moct pomalu kazdej solovat 150, tak je neco spatne ;)
    STRATO
    STRATO --- ---
    FORTRESS: Pravda, to mi nedošlo. Zároveň asi i coprse lance udělá rozdíl v tom, kolik naakumuluješ. Na 4p je potřeba 2x větší dmg a asi tam musí nabalit všechno úplně, CoE, gruesom feast, occulus, strogmans, exploding palm, power pylon atd atd. Corpse lance pak asi přidá hodně v tom celku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam