• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KASUMI: SADAKO: k dik. Ja mam zone chat vyplej tak to mozna bude ono proc to nevidim.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LIQUIDFREAK: ja ho jednou otevrela (zabila jsem nejakou priseru), nabidlo mi to pri vstupu udelat party, to se postlo do chatu a do 3 vterin jsem mela full party... ukazuje se to imho v tom chatu, kliknes na to a muzes se pripojit
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ONDRA_PATA: musíš, protože další krok v příběhu začíná na 56.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KID_MCHUTT: pak tady vubec ty expy resit nemusis.nehlede na to,ze tech 55 riftu na 1 level je fakt divny.to nemam ani ja na paragonu 10
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jak clovek najde "hidden lair" kery se spawnujou na mape? Je to videt na mape, ci musim hledat?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WRATA: hraju sólo, zajímá mě jenom story, pak to smažu
    WRATA
    WRATA --- ---
    KID_MCHUTT: Tak snad nejsi takovy Diablovy novacek abys nevedel ze se farmi vzdy v grupe. Navic najit grupu na cokoliv low level trva maximalne 30 vterin
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Čaute...
    Hlásím se jako lvl 50+ MONK.
    Jsem na serveru Oblivion Knight. Kdyby se chtěl někdo paktovat. Postava asi nejde switchnout jinam že?

Jinak letem světem jsem to tu pročetl a taky mě dost serou expové díry... Poslední 47-49 díra jak sviňa, pak 50-53 to šlo samo. Po tom co jsem se naexpil v jedné lokaci (nemám paměť na jména), tak jsem tam pak šel dělat questy. To mě hodně sralo...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WRATA: jasně, pokud jedeš v grupě, pak to může vypadat jako nesmysl, pokud jedeš solo, zhruba to tak vychází.
    WRATA
    WRATA --- ---
    KID_MCHUTT: To je nesmysl. Za to mas levely minimalne dva i kdyz budu pocitat ze jedes BP 0-180 a jeden rift dava 8. V tom riftu zabijis elity ktery davaji extra xp, mas massacre bonus kterej ve 4 lidech neni vubec problem dostat klidne na 150 nez se spawne guardian.

Optimalni to samo neni a je proste casove lepsi farmit Leorica protoze tam mas sanci na legendarky a gemy pokud navic nemas cresty tak z toho riftu nemas skoro vubec nic
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WRATA: jj, cca 55 riftů/lvl :/ (s použitím battlepass xp)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    pokud ma nekdo graficky bugy jako staticka mapa vuci postave,nemoznost sbirani itemu,zmizeni sklillu atd,tak nejrychlejsi je rozkliknout menu,settings,kliknout napr do zalozky controller (myslim) a zas z toho vyskocit.
    pak samozrejme redtart hry,ale kdyu je clovek zrovna v parte v raidu…
    WRATA
    WRATA --- ---
    KID_MCHUTT: XP z dungu/rift neni dulezity, dulezity jsou ty body do battlepassu ktery davaji hrozne moc xp. A zrovna to bezduchy grindeni cehokoliv me fakt sralo. 51-56 je zdaleka to nejhorsi co tam je
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ale co jsem ten návod prolítl, v zásadě dělám to, co tam píšou, pač tě to k tomu navádí samo. Horší je, že pozdějc se začnou objevovat ty díry a není je rozumně čím zalepit, pokud nechceš dokola běhat rifty (málo xp) nebo dungeony (ještě míň xp)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NAVARA: ne, jedu, jak mi hra nabízí aktivity.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    a další díra v levelování je 52-56, to už není ani vtipný
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    hm, tak po padesátce se mi začalo stávat, že se mapa nehýbe s postavou, takže se to celé zasekne na jednom kousku...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ONDRA_PATA: Mne to teda na mobilu spadlo, kdyz jsem otevrela rift
    Ale po restartu se pustil, tze dobry
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KASUMI: To mne taky dost stve, ale tak aspon loot ma kazdy svuj
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    na pc je to beta,na mobilu mi to jde krasne,nepada mi to.ona ta hra bude samozrejme postupne menit,jsme na zacatku.
    mam zatim paragon 7 a furt je co delat.
    jsem v shadow od druhyho dne (shadow je takova frajce a v ty jsou pak klany). jsou tam vault raidy, boss weekly raidy… jako taky jsem nikdy nemel rad mmorpg,ale timhle se pripravuju na D4,protoze to bude asi na stejny brdo…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam