• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    -temny je to paradne!
    -chci umoznit pohyb koleckem mysi
    -postava mi po zemi jakoby brusli.nevim jestli je to slabym strojem nebo latenci
    -hodinu pohoda a druhou hodinu mi apka 6x prestala odpovidat az me to odpojilo
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Myslím, že v tom naborovem emailu co mi přišel bylo něco o nahraných 1000h+ v D3 a D2:R
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Podle toho co vidím (a znám lidi) po discordech, tak množství spáleného času na diablu bylo jedním z kritérií - chtějí mýt pokrytou endgame farming.
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: Mam oboje😅 navic odehrano tolik hodin za ta leta u blizzu, ze je mi z toho samotnymu zle…asi nechtej abych u toho dal marnil zivot ☝🏽
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak to je jasný proč tam nejsem.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: prej vybirali jen hrace s velkymi pery a kozama :)
    JADE
    JADE --- ---
    Docela me serete, cim si to clovek zaslouzi?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CRACKY_: jj,ale budu doma az kolem paty. hodte sem kdyztak IDecka a server (pokud se to rozlisuje)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CRACKY_: jaja jooooo ted sem to stahnul
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Dostal jste taky nekdo invite do Diabla IV beta? Dejte kdyztak vedet, mam zatim lvl 5 barbara a jsem v uvodni lokaci, kdyby se chtel nekdo pridat. Je to bozi :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    taky mam pozvanku na tu betu, ale ten invite email byl docela confusing.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    DAVIDOWITCH: myslim ze bylo i psano, ze dungy budou mozne jit solo, vlastne i ve svete budes behat spis solo a jen na world bosse / town / pvp zony potkas ostatni. Jak to bude u endgame, mozna nam to ondra povi, pripadne se to dozvime casem :D
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Tak to dost doufám že to nebude povinně multiplayer. Chci hrát kdy já chci, ne když ostatní lidi jsou vzhůru apod.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    HRAFNAIN: chapu, znam x lidi, co to tak maji. Nicmene doba uz je jindy a holt prekvapit necim je proste tezky, jak i Ondra zminil, vykradaji se vsichni mezi sebou, PoE, LA, Diablo, LE. U Blizzu nicmene stale verim ze to maji svym zpusobem vychytany a hlavne me bavi lore a jejich cinematicy :-)

obecne plati, nebavi te to, nekupuj a nehraj to ;-) ja uz se smiril s tim ze do D4 poslu tisice :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Já jsem Immortal naštěstí nehrál a těším se dost, věřím že to bude super. Srovnávat to s mobilní hrou od Číňanů no nevím .)

Na otevřený svět se těším hodně, představuju si to něco jako v Destiny, tam to bylo super a doufam, že vezmou inspiraci právě tam. Pěkný živý svět s lidma, co tě nijak neobtěžují, když chceš jít rift tak tě to propoji do skupiny s otstanima hned, nebo si vytvoříš vlastní partu a můžete jít velký RAID atd. Za mě super funkční, neuceritelne zábavné a funkční questy, raidy atd
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ONDRA_PATA: jestli se budou inspirovat u lost arku tak u toho vydrzim tak den, tam ty questy byly naprosto napicu a raidy se nedaly solovat, takze clovek nesmyslne zavisel na tom jakou partu mu nalosuji .. plus teda nekonecny pohyb svetem, abys tam stravil co mozna nejvic casu ..
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HOUMI: neverim jim uz
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: s tim nemohu nez jen souhlasit, vidim stejne. Jediny rozdil u me, ja jim jako blizzfan stale verim.... :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: ja doufam,ze D3 nechaj jeste par let bezet,protoze D4 me naplnuje obavou.od D3 jsem nic necekal,jen se ciste tesil. D4 bude mit open workd a to mi uplne nesedi,vidim to na lepsi Immortal a jako cekat 10 minut pred dungeonem,abych ho kohl zabehnout… graficky jsem z D4 nadsen,ze skill stromu uz moc ne. jestli neposerou monetizaci a vezmou si ponauceni z chyb D3 a Immortalu,tak to muze byt super. ocividne se nechali inspirovat prvky z Lost Arku a PoE,ktery me teda bavily tak tyden.
    takze ja se jen modlim,aby me to bavilo dalsich 10 let nebo aby dali aspon dosavadni peci D3 na jeste aspon 3 roky
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    jako ofc zavidim nepatrne taky, na druhou stranu nemam na to cas, ne ze bych si ho nenasel, kdyby jsem betu jeste dostal :D

ale hlavne predpokladam, ze v prosinci az oznami pre-order, tak bude jeho soucasti i pristup do open bety a to si myslim bude stacit na test. Tak jako tak to bude urcite pecka a nejvic me zajima, co bude s D3 jakoze po releasu D4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam