• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Takze shrnuti a prvni dojmy s druidem lvl 17 a ultinou: Naprosta pecka, mount kun se skinem i postavicka dost cool chybi mi vic surek jako sou kyticky jinak ok vylepsovani zbrani gemy sockety, takova vampiric elita da dost zabrat ale ultina je ultina, comba kouzel muzete se zastiti whirlwindem boure i ve vlkovy tipek vam udela legendu ze zbrane a da do ni affix je to proste bozi...jedu dal!!!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ty vodoznaky mne netizi ve hre je skoro nerozeznam ale druid na werewolfa mi pride dost cool!!!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: Jedna takova zajimavost u barba, nosite dve 2h zbrane a 2 1h zbrane a skilly si bud vybiraj tu vasi nejlepsi nebo to funguje s ostrou, tupou apod.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HOUMI: Jestli te to uklidni tak mame pres celou obrazovku vodoznaky "private test buold a cislo" takze to faktnechces. Docela mne z toho boli kebule, je to hrozne otravny specialne pro slepone jako sem ja :D

Jinak si teda nemuzu pomoct ale grafika mi tezce pripomina path of exile, takovy obdobi temna asi v diablu :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    nejdriv sem si rikal, ze me to nejak nestresuje, ze nemam betu a ze si ji koupim, az udelaj preorder, ale zacinate me docela stvat :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja nevim jak me nasel klan ale staci asi ve vyhledavani dat NYX
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    muze vas nabrat luiquid a nebo ja kdo si vimne...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak s liquidfreakem uz sme dva lidi v clanu pote pote je to uzasna hra!!!
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    LIQUIDFREAK: ja jsem vcera pustil D3 hned po D4 a po 10 letech jsem si uvedomil jaky jsou to omalovanky :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Taky parim, barb 17 a je to takovy temny, celkem nezvyk po d3 ktery je takovy jakoby zivy. A jede to krasne, vse na full ve 4k a jsem prekvapen ze nenachazim zadne glitche apod.

Ten nyx klan uz mame?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    CRACKY_: tohle byl muj hlavni problem s lost ark - nizka densita a vetsinu hry mas vlastne pocit jen ze zbytecne cestujes a nejde to nijak zrychlit, coz vede k pocitu zoufalstvi
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jo a mate pocit,ze jsou mobiy v D4 fadni? mne to sedi,jakoze k tomu dark designu oproti jinym hram (D3,Ark,PoE)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    btw tehda jsem D2 hral,ale bylo to moje prvni diablo a za ty roky jsem se k nemu vracel spis z nudy.nikdy jsem ho nehral obline nebo HC,nikdy jsem ho nemel zmykly jako jini a kamosi. spis mam solidni zkusenosti z D3,ktery hraju od prvniho dne stale.absolutne mi vyhovuje svou jednoduchosti a primocarosti (jdu behat co potrebuju a klidne sam,zadny casovy rozvrhy na raidy a daily questy jinak jsi bez matrose).
    co se tyce party,tak za me nejlepsi.4 postavy a kazda ma svou dulezitost v parte,zadny 4 dpska co mackaj vsechno.
    pokud se D4 posere nebo me to za dva mesice prestane bavit a D3 hned nevypnou,tak se mi svet nezbori
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    me to taky zatim hodne bavi.vcera jsem stal v katedrale a kochal se grafikou.potkal jsem nejaky skeletonni minibosse (neco jako fialova elitka z D3 rekl bych) a jen utikal a pozoroval jeho affixy-pecka!
    pristi tyden novy stroj,tak vohulim detajly na max!

blacksmith pochopitelnej,na upgrade potionu viz quest porad nemam ty bylinky (ano,na mape a z mobek sbirate vic matrose nez jen bily,modry a zluty).

skill tree zatim pochopitelny,ale asi nebude jen tak prehazovat mezi speed farm,push a support buildy.

mapy zatim celkem prazdny,ale je to openworld a kdyz pujdu D3 pribeh na normal,taky potkam malo mobek.
    ja jsem spis zvedavej,jestli bude neco jako rift,kde budou mobek hordy.
    dungeony jsou precijen o neco plnejsi a treba na max obtiznost se to na nas povali ze vech stran,protoze v katedrale jsem mel jednu chvili co delat a zarval tam 4x za sebou
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Za me pecka 2 chary jeden 17 a jeden 10 necro rulezz muzete si koupit na zkousku skiny dali vam 10000coinu na to je to pecka co na to rict moc si to uzivam nikdo me od toho neodtrhne...
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    mam tam uz dva chary na lvl 15+. Za mne to pusobi hodne moc prazdne. Stava se mi pomerne pravidelne, ze treba pul minuty az minutu nezabiju jedninyho moba jak se pohybuju krajinou. Dungeony sem byl tri, vsechny tri fajn, ale neni tam zatim alespon z moji strany ocekavany wow efekt, vcera vecer sem sel zase hrat D2R. Psal sem jim uz i do feedbacku, ze proste na diablo mi to prijde velmi nizka hustota mobu. Skill tree a distribuce bodu je celkem primitivni a pochopitelna, zajime budou kombinace na end game. Je tam hodne dalsich podruznych picovin ve stylu honeni achievementu. Zabij 3000 duchu v dany lokalite apod. Je tam dost mechanik, ktere se objevili v Diablo Immortal. Tot za me pocit z uvodnich 24hodin a dvou charu. Btw. wizna je daleko vic op nez barb alespon na uvod.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Napište i něco ktomu "online". Jestli musite čekat až se někdo vzbudí aby jste si zahráli nebo to jde hrát sólo a kde potkáte ostatní atd. :-)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    teprve jsem si to stahnul ale postavu zalozim asi az o vikendu...uz se kurva nemuzu dockat
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: urcite se dnes zkusim pripojit
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Zkuste zadat do vyhledavani clanu nyx nebo tak a treba vam to neco najde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam