• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: mno z toho sem jelen, dela to zpravidla dmg tou co ma nejvyssi dmg, a to sou obvykle ty 2h takze je to pomaly.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Rada hoe to be a milionaire vsetckem nepotrebnym lege uniq sundejte afixi do toho vrazite naky love a pak je trojnasobne prodejte u merchanta...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja po nem jen tak pokukoval a ma nak hodne zbrani :-)))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: ty sem dostal taky, esi myslis to ze kdyz prijdes o xy% hpcek odmrznes, odstunnes. Sou pecka no. Zachranuji zivoty :D a nebo goldy
    CUZMAN: proc nechapes toho barba? :D Trpim :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jinak hosi co hrajete ja druida na werewolfa a je to rychta liquid hraje barbra toho moc nechapu a cracky ty sorcku? Jaka je premejslim ze ji nebo necra rozjedu jako druhou pokud nam daj dost casu...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Hodne pomahaj marky si udelat na mape...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CRACKY_: Co mne padly boty tak to je asi nejlepsi lege ted nemuzu udelat screen pac mam pc v servisu do zitra ale kdyz sem treba zamrznutej po nakou dobus a dostavam po ty dobe dmg tak odmrznu to je cool :-)) ty jedes cracky ty se nezastavis ja uz objevil main linku a q uz taky moc neni ale pravda je ze to nemam cely probadany, nejlepsi je si zjistit kde ten wb je a portnout se 5 minut pred nim co nejbliz a pak tam dosprintovat na koni...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Konecne nejaka unique, jupi

CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ENDER: Já nevim kamo, já jedu zatím softcore ;( uvidíme jestli bude chuť/čas/nálada na to testnout teď hc nebo si pockam až na openbetu. Mužů se zeptat kluků v clanu, máme tam borce negra na 65 lvl na hc
    ENDER
    ENDER --- ---
    CRACKY_: a je to lip osetreny nez v d3, aby te nezabil pad internetu?
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    CUZMAN: Jj, já teda zatím nebyl, ale wc je dost často plný infa když se wb bude spawnovat. Díky za tip. Já sem lvl 43 a taky teda celej leg/unique. Ale zatím mi nepadáji ty co bych potřeboval ;) a trochu sem zmatený v tom příběhu a chaoticky se pohybuju z lokací do lokací a hledám questy.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ENDER: Jasné ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Je tam uz take moznost hrat hc?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: ok mrknu dik.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja sem snad celej v lege a uniq na 33
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LIQUIDFREAK: Jo a hlavne z nej pafa ten matros na diry do veci...jen z nej...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LIQUIDFREAK: Staci cist chat tam tipci vetsinou reknou kdy se spawne vetdinou 10 minut predem a pak prolustrovat mapu sou asi tri nebo 4 a jeden spawni gobliny je to takova komunitni zalezitost je za to 5grimu coz je fakt dost a lidi tam beha pozehnane neni obava ze by se nedal i kd,z cca4x chcipnu...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: world bosse? Kde prosim te? Na nic takovyho sem nenarazil ale faktem je, ze jsem slepej :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    V jednoduchosti je krasa...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jinak ja sem se do toho zamiloval nejlepsi hra...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam