• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    NESS: jak dlouho trvalo nez jsi se tam dostal?
    NESS
    NESS --- ---
    Tak jsem dal v parte final bosse (100) bety, je to modifikovany curator, solo jsem byl jako srocka docela bez sance i na 97 levlu, dal jsem ho max tak z 1/3, on me bohzuel dal kdyz se trefil na jednu ranu, tak ais muzu rict ze sem v tehle bete d4 videl vsechno :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    EXSECRABILIS: to je presne obo,prestal jsem protoze cekas 10+ minit na partu na dung.ted si to zabehnes sam.sice mensi drop chance,ale ve volny chvili…a ikdyz ti padne cokoli,rozlozis a sbiras novy matros na craft setovky
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ONDRA_PATA: jj věřím že na mobilu je to super
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    ONDRA_PATA: Jestli se da zabehnout kazdej dung na equip solo. Tak je to super vylepseni.
    Osobne to pro mne byl duvod proc nehrat.
    Time eventy jsem nestihal, a server paragon mne ujel chvilku po dosahnuti hellu 2 a nucene tydeni dovce.
    Od te doby jsem nechytil na dung nikoho…
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: ja na to 2-3 mesice nesah,vypad z klanu a ted si dam denne bounzy,rift,dva dungy a konec.
    na mobilu me to bavi vic nez na PC,protoze to vypada lip a muzu u toho cucet na nejakej serial v posteli.nebo v praci na wc.
    jak mi vsichni utekli (ja para 200),tak uz nemam ten pocit tlaku a bavi me to vic.

- co me hodne mrzi je,ze dva chary nesdili truhli a hlavne paragon,”musim” tak behat questy s kazdou zvlast.
    ne,o prevodu charu na jiny char jsem nechte

+ bude slouceni serveru,respektive bude mozno hrat s lidmi na jinych serverech (vic jsem necetl)
    + uz je mozne behut dungeony sam

je tam par novinek,ktery jsem od pauzy ani nezjistoval a ani se mi nechce,ale jeste je tam moznost si setovky ucraftit
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Tak jsem zkusil to D Immortal a za mě dobrý. Baví mě to a jako zpestření při čekání na D4 ok. Hraju na pc a užívám si to. Ovládání vázne obcas, placení na mě sice vyskakuje všude možně, ale ignoruji to a nijak mě to netrápí, motivaci se štelovat v PvP nemám. Příběh a diablo feeling dobrý. Zabehnu občas rifty atd. Na to že je to hra na mobil tak super :-)

Kdybych to měl hodnotit jako plnohodnotnou hru na pc tak to vypadá jinak, ale tohle to přece není.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Netušíte a možná to tu zaznělo, zdali budou season, jako v D3?
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: hele ono u tormenovych sigil dungu se ty 4 resy zdaji malo, ale ve vysledku to je jedno, pac pak uz se neumira, cim vyssi level tim vetsi pohoda (80+), pokazde je to trosku tuzsi kdyz si menis uroven, ale pak se v tom zabehnes. uvidim zda to stihnu dotahnout se sorckou na 100, rozhodne chci zkusit 100 world bosse, to je asi jedine co sem zatim nevidel :-)
    jako kolem ty 80-90 to zacina byt pomerne puste, mas vse splneno, vybaveni na maxu co jde takze jedine co ti zustava je zvedat paragon nody, coz je +- docela nuda
    NESS
    NESS --- ---
    Zdar ten klan na D4, je z tohohle klubu ? Zatim jsem nekde mezi 91-92 (blizz sorcka)
    vidim jestli to dotahnu na 100
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LIQUIDFREAK: Cau Peto sem v nemocnici vratim se tak za tyden zatim se bezeme drz a ozvu se... sem na stabilizaci nic vaznyho... jinak hosi d4 owns!!!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ONDRA_PATA: V klidu o nic nejde ale az to bude na ostro tak si to budu hlidat :-))
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: s urokem ti dluzim mega ;)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    JInak me moc mile prekvapili a je to pecka teda tesim se na release a kupovat budu urco!!! A pojedu to samy :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak ja sem skoncil teda tesne pred 60lvl kdyz to ma za 10 dni koncit a pockam si jak jim to dopadne celkove do toho pristiho roku, jinak rotopeede jestli budes kupovat vysis 300k :-DDDDDDD ne v pohode odpoustim...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JADE: 100
    JADE
    JADE --- ---
    Kolik je max lvl postavy pls?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: jojo, to sou ty 59ky v hellu co neco vysvetluji 73kam v tormentu :D vsak pockej ty tanku jak budes IKckovan na tormentu ;)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LIQUIDFREAK: si proste becko ja sem o 10 lvlu niz a sem 200 nasobne silnejsi nez ty :-DDDDDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam