• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: mam spis neblahy pocit, ze vyslovene krabice s hrou uz ani nebude .... to uz je prezitek, bohuzel. https://twitter.com/Diablo/status/1601313375291588608 nicmene tahle krabice je opet top, ale tipuju cenu okolo 150€ +
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: a kdyz pockam, az bude klasicka krabicka treba v JRC obchode, tak uz nebudou kridla samozrejme...ach jo...proc ?!
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: nene, ALE 15/12 po dalsim update vcetne streamu ukazou krabici co si muzes koupit vedle k tomu :D bude obsahovat serepetciky okolo ale zadnou hru, jsem zvedav na cenu a jestli to bude dostupne v EU a jestli vubec zbydou...
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: Kdyz ja bych chtel aspon tu krabicku…vzdycky mam krabicku:) tu mi neposlou za preorder vid?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ONDRA_PATA:
    NYRLEM: O příběhu ani není možné mluvit, protože v betě nebyl k dispozici. Byly k dispozici pouze vedlejší/world questy. Tzn. svět jak bude vypadat PO dohrání příběhu.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: jasne ze jo :D za predpokladu ze si sberatel, do ted me sere ze nemam CE kridla z vanilla D3, mel jsou to koupit onehda za 4k jeste :D
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: dik, no nevypadaji zle ! :D otazka je jestli za tech 70e stoji ! :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: zakladni edice ma kridla do d3+peta ;-) ale jeste nejsou ingame, budou behem prosince
    JADE
    JADE --- ---
    ta kridla za preorder staci koupit normalni verzi, nebo musi bejt ta nejdrazsi ?
    JADE
    JADE --- ---
    jako me treba d3 bezi mnohem lip na macu nez na pc...:)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    s tim Macem to je fail teda, to bych necekal, nicmene ja si kuli tomu koupil 3060ti misto 1060ti, takze beda, jak to nepujde na max vsechno :D

cinematic top, moc pekny. Dost me zajima lore, takle to vypada ze Inarius je nasranej na cely peklo, za to, ze ho jeji fotrik aka mephisto par tisic let mucil a trapil :D To ze zalozil on a Lilith Sanctuary ho asi nejak netrapi nebo ji chce zavrit do sklepa pro sesbe, nvm, proste chci vic videt a vedet a to hned :-))

Ultimate verze koupena, cekam s napetim na kridla v D3, a snad to prinese i pekelnou S28. Jo a ten mount ve WoW, taky krasavec, skoda ze to neni hell drak :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Že by FB indexoval už i nyx? :)

Nobody games on apple | "When I think gaming, I think apple" | By Viva La Dirt League
    https://www.facebook.com/watch/?v=737969643487888
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NYRLEM: myslim,ze o pribehu nesmi mluvit ani streameri. osobne jsem pribeh ani neresil,ja se soustredil na grafiku a skilly,ale nehral jsem to dlouho
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ONDRA_PATA: tak to jsem musel prehlednout .. recenze jsem videl, ale pribeh jsem nezaregistroval
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NYRLEM: o par prispevku nize
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    Z tech co hrali betu, nechce nekdo ve zkratce sepsat pribeh d4? Jsem zvedavy :)
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: Dekuji
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tady posilam edukativni video na tema hrani na apple... Vrele doporucuji shlednout az do konce, vse je tam vysvetleno.

Nobody games on apple | "When I think gaming, I think apple" | By Viva La Dirt League | Facebook
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=737969643487888&id=176270319137347
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE
    JADE --- ---
    LUCIEN: Fuck! To me taky serou :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam