• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    WRATA: Tak do ted jsem mel teda asi velkou kliku, ale 2gifty na 3gr byl zhruba standart…
    WRATA
    WRATA --- ---
    JADE: Delas si srandu? Ja mam prumer cca 80 riftu na jeden Gift
    JADE
    JADE --- ---
    me uplne prestaly padat ty gifty :( 10x gr a ani jeden...vcera taky...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    HULIK: tak jako asi bych mohl, já to dal nějak sám tehdy na začátku sezóny a pak už nehrál, ale můžeme to zkusit
    HULIK
    HULIK --- ---
    Ahoj, našli by se tak dva+ hráči co by pomohli v sezoně s conquestem Boss Mode? PC
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Ted nekdy uz bude nova liga ne ?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: jojo jeste je cas abych poradne zacal :D ad ten mec, jop 1 si nechat, snad na nej mam jeste misto :D mel bych zase udelat uklid itemu
    JADE
    JADE --- ---
    ale jsem pica, myslel jsem ze to konci vcera, ale je to 5th february ;D tak to padnou...to padnou ;)
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: transmog to nedava...ale netusim, kde se to normalne bere, tak tomu ty 2 sloty v truhle necham ;)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: hehe gz, dava to transmo aspon ? jinak je to urceny na diss za 50 FS :D
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: tak jsem farmu jeste napalildneska co to slo a jediny, co jsem dostal a teda co neznam a jeste jsem nevidel je tohle :0 blizz ma alespon smysl pro humor...

HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: asi bychom nemeli ujizdet OT k wowku :D je pravda by to zachranilo treba PTR k S28 a stale nic.... doufam ze to bude obrovsky update, jak Maxroll grpa predpoklada :O
    JADE
    JADE --- ---
    mam Headless horseman mount, Baron Rivendares deathcharger, Onyxku a vlastne mi z tech classic dropu chybi jen Zulian tiger / ten uz nepada a Phoenixe + Firelands mounta...playtime na 1 charakteru ze 3 - 230days 18hours... takze vim co je sberatelska farma...fuj !
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: jako neni...ale vis jak..cistej cas to je skoro 10dni 8h denne :P
    ja na truc lognul wowko na 3 day free game time a padla mi na mount runu Onyxie, beru to jako satisfakci ! :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: ono 85h casu ve vysledku neni mnoho, kdyz to hrajes :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: osobne si to taky nemyslim, ale verim v RNG a treba to padne. 10 Gr denne je fer, zkusim aspon 5x Gr, to mas 10min max :D
    JADE
    JADE --- ---
    to das :)
    ja se omezil na poctivejch 10giftu denne od te doby co jsem se rozcilil a nic...nepredpokladam ze to dropnu...
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: no to je dost brutalni cislo...podle me jak ti to nepadne do 20 giftu na pohodu, tak tohle cislo te ceka...
    dejmetomu ze klice uz mel nafarmeny, pri prumerny rychlosti 1gr za 3 minuty to je cca 70hodin cistyho game time...ale ne pri kazdym gr ti to padne, tak dejme tomu 85hodin cistyho gametime...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: tak uz je dostal, gift cislo 1398 :D kua mel bych se odlepit od WoWka a zacit diablit lol xD
    JADE
    JADE --- ---
    HOUMI: 700 jo?! Omg tak to na to seru uplne…pri mojim nestesti…mam za sebou urcite 500 rainbow gobu a nic…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam